Şimdi Ara

İstanbul'da 2. el veya spot eşya nerden alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba millet, 2. el ya da spot nereden alayım ?

buzdolabından kanepesine, masadır, ocaktır, herşey lazım, daha çok "0" ama ucuz ya da spot satan yerler öneriseniz sevinirim...

• buralara bak
    http://www.ikincielesyaalanyerler.gen.tr/2011/11/ikinci-el-bellona-yatak-ve-baza/
    www.spotesya.com
    Sayfa bulunamadı – Spot İkinci El Eşya
    http://www.spotesya.com/spot/cekyat.htm

www.spotesya.com
    Sayfa bulunamadı – Spot İkinci El Eşya
    http://www.spotesya.com/spot/baza.htm

• benim tavsiyem ise istanbul ikinciel eşya alanlar bi kontrol edin.

ikinciel eşya alımı istanbulda kaliteli bir firma
  • Sirkeci spotlar çarşısı var,ayrıca bahçelievler yayla da spotçular çarşısı var. Yokuş aşağı bir cadde 30 40 dükkan falan var yanyana,aradıklarınızın hepsini orda bulabilirsiniz.

Ben sıfır L koltuk almıştım 750tlye hala kullanıyorum sağlam,bir sıkıntısı yok yani.Elektronikte spot tavsiye etmiyorlar ama.
  • Spotcular carsisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul ikinci el eşya alan ve satan firmamız, İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde geniş hizmet noktaları ve 7/24 müşteri hizmetleri ile faliyet vermektedir. İkinci el eşya alım satım hizmetinin sistemli ve profesyonel işleyişi konusunda firmamız sektörün öncüsü olmuş ve siz değerli müşterilerimizin ilgisi ile bu misyonu geliştirerek devam ettirmektedir.

İkinci el Beyaz Eşya, (çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı, fırın, set üstü ocak, klima, derin dondurucu…) İkinci el Mobilya, ( klasik mobilya, antika mobilya, avangard mobilya, yatak odası takımı, yemek odası takımı, koltuk ve salon takımları, köşe takımları, genç odası takımları, baza ve yatak, sehpa ve aydınlatma, tv üniteleri, çekyat takımı, dolap…) İkinci el Masa ve Sandalye, (yemek masası, mutfak masası, bilgisayar masası, bilgisayar sandalyesi, kafe malzemesi…) İkinci el Büro Mobilyaları, (büro takımları, büro dolapları, büro sandalyeleri…) İkinci el Ev Aksesuarları, (tablo, vazo, avize, obje, gümüş…) İkinci el Halı, (el halısı, makina halısı, kilim, çin halısı…) İkinci el Televizyon, ( tüplü tv, plazma, led, lcd…) İkinci el Elektronik, (küçük ev alatleri, müzik setleri, dijital fotoğraf makinaları, spor aletleri…) Satmak istediğiniz ürünlerinizi 7/24 telefon numaramızı aradığınızda, size en yakın hizmet noktasından personelimiz en hızlı şekilde eşyalarınızı yerinde görecek ve değerinde teklifini sunacaktır. Onayınız ile nakit olarak ücret ödenip nakledeceklerdir.

istanbulikincielesya.com

• ikinci el eşya alanlar ve ikinci el eşya satanlar arasında en güvenilir ve en çok tercih edilen olarak SpotHane firmasını önerdiklerini farklı form ve platformlarda okudum dilerseniz web sitesini bi zayaret edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tayyarmutlu kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahhaha reklam yaparken dürüst olun bari :) kendi firmanızın reklamını duymuş gibi yapmayın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.