Şimdi Ara

İki rotcuya gittim ikiside farkli soyledi (YARDİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanayide iyi bilimen iki rotcuya gittim on takima baktirdim.
    Biri amortisor ve sag dis koruk dedi.

Digeri ise amortisor, sag dis koruk, sag rotil gevsemis degismeli dedi arti olarak amortisor fisekleri dedi. Fiyat aldim amortisor fisekleri komple salincakla degisiyormus foyat ikiye katliyor. Kafam karisti acaba sadece amortisor ve dis koruk degistirsem diger parcalar sikilirsa idare edermi 2 bin tl cebimde kalacak ondurumda ama sizlerede danismak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• guncelleyeyımde belkı goren duyan olur
  • Şansını dene derim. Önce ilk diyen yere git parçaları değiştir. Düzelmez ise diğer parçalarda değişir mecburen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam tüm parçaları değişirdim,
    Önünde sonunda değişecekler nihayetinde, baştan iki parçayı değiştirp düzelmezse iki parçayı da değiştirmeye kalkınca harcayacağın zamanı da düşün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sagolun arkadaslar yanıtlar ıcın. Fiyat farkı cok buyuk o nedenle sansımı deneyecegım once amortısor ve dıs koruk değiştireyım bakalım kısmet
  • Sadece rot balansçıya değil git tamircine de göster, sonuçta onlar değiştirecek bu parçaları, hangisinin idare edeceğini hangisinin acele değişmesi gerektiğini söyler sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adrisanam A kullanıcısına yanıt
    Müneccim mi millet nereden bilsin. Adam gibi yazsana aracın neyi var.. Neden tamire gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

Müneccim mi millet nereden bilsin. Adam gibi yazsana aracın neyi var.. Neden tamire gitti
    İste benimde iki rotcuya gitme sebebim bu ikiside ayni cikacakmi diye gittim farkli cikti. En kotu ihtimal az parca degistirince ekstra cikarsa digrr rotcunun basina eksirim boyle boyle diye

• quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

Sadece rot balansçıya değil git tamircine de göster, sonuçta onlar değiştirecek bu parçaları, hangisinin idare edeceğini hangisinin acele değişmesi gerektiğini söyler sana
    Tamirciler on takimdan pek anlamiuor hocam rotcuya atiyolar hereseyi

• Ustayla konuşur hepsini alırsın. Nasılsa amortisör sökülecek o zaman bakılır. Eğer söylenenlerin bazıları değişmeyecekse o ürünleri paketleri açmadan parçacıya iade edersin. Olur biter.

Araba binerken iyi ama bakarken özellikle yürüyen aksam, fren lastik gibi şeylerde kaçınmayın. Oldu olacak masrafı var diye satarsın şimdi... Klasik türk kafası masraf açtı mı sat gitsin.
  • İlki sana bakmış buna değişeceklerin hepsini yazarsam benden almaz kaçar gider makul bir ücret çıkarayım ki müşteri kaçmasın demiş. Diğer usta ise olması gereken ne varsa söylemiş.

Sizin gönlünüz ilk ustadan yana tabi ama yine de bir acaba var. Gaz verecek kişiler lazım, gönlünüzde ilk ustadan yana olduğunu da göz önüne alırsak ilk ustada yaptırın
  • benden tavsiye eğer aracına biniciysen ne parça değiştiriyorsan karşılıklı değiştir
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, ben konu sahibi değilim ama kendi aracımda uyguluycam 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

benden tavsiye eğer aracına biniciysen ne parça değiştiriyorsan karşılıklı değiştir
    hocam araba 45 bın tl sadece on takıma masraf 7-8 bın tllerı buluyor o zman
  • Arabanın marka modeli nedir ?

Dış körük dediğin AKS körüğü mü ? Rot kolu Körüğü mü ?

Amortisör Fişeği diye bir parça olmaz, Amortisör takozu olur onun da değişmesi için amortisör ile birlikte değiştirmeye gerek yoktur.

Salıncak Fişeği Olmasın ?

rotil bozuksa değişecek , sıkarak boşluğunu alamaz kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Arabanın marka modeli nedir ?

Dış körük dediğin AKS körüğü mü ? Rot kolu Körüğü mü ?

Amortisör Fişeği diye bir parça olmaz, Amortisör takozu olur onun da değişmesi için amortisör ile birlikte değiştirmeye gerek yoktur.

Salıncak Fişeği Olmasın ?

rotil bozuksa değişecek , sıkarak boşluğunu alamaz kimse
    citroen c5
    amortısor fısegı ayrı degısmıyor evet komple salınca değişmeli diyorlar orjınal bulması bor dertkı getırmmeerı 3 ay surer dıyorlar gemıcıkle gelıyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrisanam

citroen c5
    amortısor fısegı ayrı degısmıyor evet komple salınca değişmeli diyorlar orjınal bulması bor dertkı getırmmeerı 3 ay surer dıyorlar gemıcıkle gelıyormus

Alıntıları Göster
    15-20 güne gelir ancak fyat korkunç olur benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

15-20 güne gelir ancak fyat korkunç olur benden söylemesi

Alıntıları Göster
    Gemicik yerinw tira verirlerse 2-3 hafta diyirlar ama 300 tl ekstra lojistik ucreti istiyorlar. Yani bu gemicik isini yapanlar bayagi sistemi kurmus anlasilan o. Gemicige muhtac haldeyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.