Şimdi Ara

iki kılıf arasındaki fark nedir? hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kılıf arasındaki fark nedir? 6s Rose Gold telefonum için hangisini almalıyım? Bir de gerçekten bu fiyata değecek kılıflar mıdır? Sizin önereceğiniz kılıflar varsa değerlendirmek isterim.
    Teşekkürler...

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6s-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-EX,PR-1519.html

http://www.spigen.com.tr/iPhone-6s-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Carbon,PR-1515.html

• Bu iki kılıfta telefonu yeterince korur, hangisi göz zevkinize hitap ediyorsa onu alın. Fiyat konusunda ise değer merak etmeyin, dandik değiller bir kere alın bir daha almazsınız. Daha önce 10 lira şurdan 20 lira şurdan diye dandik kılıflara gereksiz paralar verdim.
  • Siz bu kılıflardan kullanıyor musunuz? Karbon olan daha iyi korur mu? Bir de silikon olan kılıf piyasadaki silikonlarla aynı kalite mi? İçine toz alıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı bakınız lütfen ;)

• Hybrid Ex.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara 120tl vereceğine teknosada apple ın kendi kılıfları indirimde. Silikon olanlar 59 deriler 99tl.

• poseidon_TR kullanıcısına yanıt
    Bu kılıflar daha kullanışlı diye tahmin ediyorum be daha şık duruyor. 6s için tam uyumlu kılıf var kı teknosa'da?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    6 ve 6s kılıfları aynı hocam. Dün appleda inceledim kılıfları. Deri alınmaz bence arkası çok kolay deforme oluyor fakat silikonlar güzel. 5-10tl lik silikon gibi değil.

• poseidon_TR kullanıcısına yanıt
    Spigen'in silikonları basit değil; değil mi hocam? zaten h.b dan aldım biraz kullanacağım beğenmezsem iade ederim zaten. Sırf bu yüzden internet alışverişini seviyorum =) gerçi daha hiç ürün iade etmedim ama
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam onlarda kaliteli. 5s de kullanmıştım. Telefon düştüğünde kap bile zarar görmüyordu.
  • Arkadaşlar Avrupa'da adamlar kılıf kullanmıyor gidiyor telefonuna sigorta yaptırıyor rahat rahat kullanıyor yaptırmayan akıllı kesimde yılda 100€ kılıf Parasını rahat rahat harcıyor... Elinizden telefon düştüğünde, sıvı temasında harcadığınız parayı ekleyin birde , !!!
    Biraz akıllı Olmalı insan koca şirketler incecik ve hafif telefonları böyle koca kılıfların içine koyup kullanın diye tasarlamıyorlar ..!!!!
    Telefon aksesuarına harcadığınız parayı bence gidip telefon kaskosuna verin rahat rahat telefonunuzu kullanın birşey takmadan ve korkmadan ....

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Arkadaşlar Avrupa'da adamlar kılıf kullanmıyor gidiyor telefonuna sigorta yaptırıyor rahat rahat kullanıyor yaptırmayan akıllı kesimde yılda 100€ kılıf Parasını rahat rahat harcıyor... Elinizden telefon düştüğünde, sıvı temasında harcadığınız parayı ekleyin birde , !!!
    Biraz akıllı Olmalı insan koca şirketler incecik ve hafif telefonları böyle koca kılıfların içine koyup kullanın diye tasarlamıyorlar ..!!!!
    Telefon aksesuarına harcadığınız parayı bence gidip telefon kaskosuna verin rahat rahat telefonunuzu kullanın birşey takmadan ve korkmadan ....

Kasko yapan yerler biliyor musunuz? Varsa Türkiye'de merak ettim yıllık fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Arkadaşlar Avrupa'da adamlar kılıf kullanmıyor gidiyor telefonuna sigorta yaptırıyor rahat rahat kullanıyor yaptırmayan akıllı kesimde yılda 100€ kılıf Parasını rahat rahat harcıyor... Elinizden telefon düştüğünde, sıvı temasında harcadığınız parayı ekleyin birde , !!!

Kasko yapan yerler biliyor musunuz? Varsa Türkiye'de merak ettim yıllık fiyatları.

Şu an ben de çok merak ettim... Türkiye'de öyle güvenilir bir telefon kaskolayan nerede var? Telefon düştüğünde ekran kırıldığında sıvı temansında hemen telefonu değişecek ya da orjinal parçalarla tamir ettirecek? Varsa söyleyin siparişimi iptal edeyim...

• Teknosada alırken ben yaptırdım sigorta 300 civarıydı fiyatı tabi 1 yıllık çalınma,sıvı teması,düşme vs. gibi ihtimallerde direk değişim seçeneği var.1 yıldan sonunda bende kılıf almayı planlıyorum
  • Nasıl sigorta yaptıracaksın fiyat ona göre Değişiyor full yaparsan 300 lira gibi ama çeşitli seçeneklerde var iyi araştırıp yaptırabilirsiniz Dediğin kılıf 100 lira küsür birde kırılmaz cam filmi iki tanede başka kılıf aldınmı al sana sigorta parası ne an akıllıca karardır kasko yaptırmak ....
    Media Markt gibi yerlerde Yapılıyor ayrıca kolayca bulabilirsin

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cepkask gibi o kaskoları bir şikayet sitelerine yazar mısın? Burada bazı şeyler yurt dışındaki gibi değil maalesef. Şikayetleri okudum da içim cız etti insanların paralarını sömürmüşler resmen. İnsanlar kasko yaptırmışlar camı kırılan telefonu suya düşen telefonu yere düşen vs. Hepsini sallamışlar yazık günahtır. Ver 300 tl sonra sinir hastası ol. Yok öyle şey...
    Ben beğendiğim ve korumasına inandığım bir kılıf alırım sonra telefona bir şey olursa nasiptir gerisi. Ayrıca ilk kez bir telefonu kılıfla kullanacağım. Bu güne kadar iphone 5-6, note 3-5 vs asla kılıf kullanmadım. Bu kılıfı da beğendiğim ve denemek istediğim için alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Teknosada alırken ben yaptırdım sigorta 300 civarıydı fiyatı tabi 1 yıllık çalınma,sıvı teması,düşme vs. gibi ihtimallerde direk değişim seçeneği var.1 yıldan sonunda bende kılıf almayı planlıyorum

Hocam kasko kağıdını hiç okudunuz mu bende teknosadan kasko yaptırmıştım kırın hemen yenisini verelim çalınsın direk yenisi diye anlatıyorlar öyle ama iş gerçekten böyle bişeye gelince kıllarını kıpırtamıyorlar ve kaskonun çok saçma şartları var benim o kasko yaptırdığım tel çalındı iyi dedim en azından kasko var şartları bi okudum yok evden çalınacak yok senden zorla yada darptan çalınacak öyle cebinden alırlarsa sayılmıyor ve ürünün ilk 6 ayda %20 kesinti 6 ayı geçince % 30 kesinti yapıyorlarmış ve çoğu yorumda da kimsenin parayı alamadıklarını ve ürünün ekranı kırılırsa ürünün ekranı değiştirmek yada yenisini vermek yerine %20 kesinti yapıp çek vermişler bilin de teli ona göre kullanın.

• zumm123 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım... Bazı arkadaşlar atıp tutuyor işte ;) bilmiyorlar ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Aynen arkadaşım... Bazı arkadaşlar atıp tutuyor işte ;) bilmiyorlar ki...

Öyle böyle atmamışlar bide insanları inandırıp yaptıracaklar aman sakın kimse yaptırmasın sakın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Arkadaşım cepkask gibi o kaskoları bir şikayet sitelerine yazar mısın? Burada bazı şeyler yurt dışındaki gibi değil maalesef. Şikayetleri okudum da içim cız etti insanların paralarını sömürmüşler resmen. İnsanlar kasko yaptırmışlar camı kırılan telefonu suya düşen telefonu yere düşen vs. Hepsini sallamışlar yazık günahtır. Ver 300 tl sonra sinir hastası ol. Yok öyle şey...
    Ben beğendiğim ve korumasına inandığım bir kılıf alırım sonra telefona bir şey olursa nasiptir gerisi. Ayrıca ilk kez bir telefonu kılıfla kullanacağım. Bu güne kadar iphone 5-6, note 3-5 vs asla kılıf kullanmadım. Bu kılıfı da beğendiğim ve denemek istediğim için alacağım...

Burda yapsınlar bak neresinden kan alıyorlar ...sende Haklısın aslında Türkiye alibaba Çiftliği gibi ... Burada banka hesabına dakikada el koyarlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.