Şimdi Ara

İki farklı ram kitini aynı anda kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu an imzamdaki sistemi kullanıyorum fakat 4gb ram yetersiz geliyor. Yanına şu ramleri almayı düşünüyorum:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3412
    Fakat aklıma takılan bir soru var. Ramler birbiri ile uyum sorunu yaşatırmı? Ben yaşatmaz diye düşünüyom ama yinede sormakta yarar var. Birde şu anki ramler dual channel çalışıyo. Aldığım ramlerde dual channel özellikli. 4ü birden takılıyken her iki kitde kendi arasında dual channel çalışırmı?
    Sistemimde takılı ramler cl7 yazıyor ama şu an cl9 kullanıyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabı bilmiyorum ama ram kulanımı nedir sistem boşta iken il açıldıgında % kac çalısıyor ram aynı problem benımde var ram ilave edince düzelecek mi ? sistemi yeni topladım soru içinde soru oldu :D

@e-R-a
  • MoonKnight kullanıcısına yanıt
    sistem ilk açılışta 1.2gb yiyo fakat bu 1.8e kadar çıkıyo kullandıkça. Ben rami bf4 için istiyom. Multi player da high yapamıyom oyunı ram yetmiyo. Mediumda 3.9a dayanıyo ram. Almışken fazla alayım dedm sürekli zamlanıyo ramler.

• Arkadaşlar kimse mi bilmiyo?
    @_Dominic_Toretto_ Hocam bi bilginiz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Sizin iş biraz karışık, 2 tane 2GB CL7 var. 2 tane 4GB CL9 alacaksınız. Hepsi birlikte kesin çalışır, ya da çalışmaz diyemiyorum.

Önerim 2x2 olanları satın, tek başına 2x4GB olanı kullanın. 8GB herşeye yeterli zaten.

Dilerseniz hepsini beraber denersiniz satmadan evvel, çalışırsa da CL7 olanlar CL9 olarak çalışacak hep birlikte.
  • Calisacagini dusunuyorum lakin minimum kurallari cercevesinde.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Alıp denemek lazım çalışırsa kullanırım hepsini aynı anda. Şu an ramlerim cl9 çalışıyor biosdan baktım. Sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyom deneyip görücez

• bir soru gözden kaçmış cevap veren olmamış. bellek kanal desteği anakart değil işlemci desteğidir. zaten anakartlar da buna göre üretilirler. 4 slot da konfigürasyon a1,a2,b1,b2, 2 slot da a1,b1 dir. a,b olarak her ikisinde de çift kanal çalışacaktır. fazla slot olması sadece ram kapasitesini artırmak için. yani senin açından birşey farketmeyecek sadece kullanılabilir alanı artırmış olacaksın, yine çift kanal çalışacak. benim tavsiyem elindekileri satıp yeni kit alman yada aynısından bulman. ama denemekten de bişe olmaz tabi
  • Frekans farklılıkları yoksa calısır keza tepkıme surelerı de farklı ıse calısır lakın ram'ler de stabılıte olmaz,ıstıkrarsız calısır.

• yasin.25 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam teşekkür ederim. Bende denemek istiyom

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    Aynen bende stabiliteden korkuyom. Alıp bi denicem bakalım sonucu burdada paylaşıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.