Şimdi Ara

iki ethernet kartı ile dosya aktarım hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki adet 1g ethernet ile 2g bağlantı oluşturmayı düşünüyorum yani local ağda dosya aktarımını hızlandırmak için kartları taktım fakat hız hala 1g görünüyor köprü oluşturdum fakat olmadı bu konu ile ilgili fazla bilgim yok aranızda yapanlar varsa yada ellerinde döküman bulunan varsa dili farketmez yardımcı olursanız sevinirim

• sonucta siz 2 adet gbit ethernet kartını köprüleseniz de bağlandğınız diğer ağ kadar hızınız var. yani siz 10 adet 1gbit ethernet kartıyla da çıkış yapsanız bağlı bulunduğunuz switch'in hızı kadar bağlısınız

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Yazdığınız teknik olarak mümkün değildir.
    1 G ethernet ile en fazla 1 G hız alabilirsiniz. Bunu da yapabilmek için ethernet kablonuz da 1 G olarak dizilmiş cat 6 olmalıdır.

şuan 1g local bağlantı alıyorum tüm şartlar yerinde fakat localden dosya çekerken bazen bağlantı yetersiz geliyor bunu dahada artırmak istiyorum kartları köprülediğimde hız aynı kalıyor

Orijinalden alıntı: dento35

sonucta siz 2 adet gbit ethernet kartını köprüleseniz de bağlandğınız diğer ağ kadar hızınız var. yani siz 10 adet 1gbit ethernet kartıyla da çıkış yapsanız bağlı bulunduğunuz switch'in hızı kadar bağlısınız

switch de 1 g diğer makinede de iki adet 1 g var iki makine arasında ikişer adet 1g kart ile 2g local bağlantı almayı umuyorum tabi switch in dual bağlantıyı destekleyip desteklemediğini bilmiyorum dosya aktarırken hız 100mb civarı oluyor ama bazen bu oran çok düşüyor switch sisco 8 port neyse herşeyin hızı arttığı gibi yakında ethernetlerinde hızı artar diye düşünüyorum fakat şunuda söylim bazı switch lerde 2 adet 2 g lik port bulunmakta switch ten switch e bağlandığında daha hızlı bir aktarım olsun diye üzerinde open slot dual cat yazıyor ve uzun bir soketi var 16 edet kablo bağlanıyor sanırım hani cihazlar arasında bu destekleniyorsa belki pcler arasındada bunu yapmak mümkün olabilir diye düşündüm tabi bilmiyorum sadece araştırıyorum bir yolu varsa neden olmasın

sizlerin yardımları içinde teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.