Bildirim
IKEA'dan ev dizilirmi?
RELOOP NEON : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B00NOI49AW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikea'da insanın kendi kurduğu eşyaların çoğu hatta hepsi suntadan yapıldığı için pek yapmanı önermem ama yapan varsa ve memnunsa orasını bilmem. -
parasını verip montajınıda kendi adamlarına yaptıracağım amaquote:
Orijinalden alıntı: Sosisli Süt
ikea'da insanın kendi kurduğu eşyaların çoğu hatta hepsi suntadan yapıldığı için pek yapmanı önermem ama yapan varsa ve memnunsa orasını bilmem.
yine de güvenemiyorum -
Benimde merak ettiğim bir konu.quote:
Orijinalden alıntı: lethegrn
parasını verip montajınıda kendi adamlarına yaptıracağım ama
yine de güvenemiyorum
Alıntıları Göster
Acaba ikea dan solon takımı , tv ünitesi v.s alıp kullan var mı?
-
Sunta olduğu için dayanıklı değiller.quote:
Orijinalden alıntı: onr4249
Benimde merak ettiğim bir konu.
Acaba ikea dan solon takımı , tv ünitesi v.s alıp kullan var mı?
Alıntıları Göster -
quote:
koltık takımı, yemek takımı, TV ünitesi ve yatak odası dahil ikeadan almak mantıklımıdır?
sanki lego gibi kurulduktan sonra yıkılacakmış gibi geliyor. Deneyimleyen varmı daha önce, ya da etrafında alan kuran birileri?
Ben odamı IKEA'dan kurdum ve evet dolap gibi büyük eşyalarda dediğin gibi oluyor ama masa, yatak, raf vs gayet iyi.. -
deymez yani o kadar paraya :/quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyızquote:
koltık takımı, yemek takımı, TV ünitesi ve yatak odası dahil ikeadan almak mantıklımıdır?
sanki lego gibi kurulduktan sonra yıkılacakmış gibi geliyor. Deneyimleyen varmı daha önce, ya da etrafında alan kuran birileri?
Ben odamı IKEA'dan kurdum ve evet dolap gibi büyük eşyalarda dediğin gibi oluyor ama masa, yatak, raf vs gayet iyi.. -
Kullandıkları malzemeler sunta.Haliyle pek dayanıklı olmuyor.Mobilya için konuşuyorum, istediğin model varsa fotoğrafını işinin ehli kaliteli işçilik yapan bir ustaya gösterirsen mdf ile çok daha iyisini yapabilir.quote:
deymez yani o kadar paraya :/
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitizen
Kullandıkları malzemeler sunta.Haliyle pek dayanıklı olmuyor.Mobilya için konuşuyorum, istediğin model varsa fotoğrafını işinin ehli kaliteli işçilik yapan bir ustaya gösterirsen mdf ile çok daha iyisini yapabilir.
-
quote:
Kullandıkları malzemeler sunta.Haliyle pek dayanıklı olmuyor.Mobilya için konuşuyorum, istediğin model varsa fotoğrafını işinin ehli kaliteli işçilik yapan bir ustaya gösterirsen mdf ile çok daha iyisini yapabilir.
+1 -
Kim ne derse desin MDF.quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinciquote:
Alıntıları Göster
-
Bizim mobilyacilarimiz daha kalitelisini dahauciza yapiyor.ikea nin tek artisitasarim konsepleri.onunda fotosunu cek alasini yapsinlar -
ADORE ürünleri iyidir -
quote:
+9999999999 -
masko veya modoko'ya gitquote:
Orijinalden alıntı: akcanon
ADORE ürünleri iyidir -
ucuz ürünleri dandik oluyo ama biraz daha pahalı olanlar iyi oluyoquote:
Orijinalden alıntı: Sosisli Sütquote:
+9999999999
Alıntıları Göster -
Fotoğraflarını çekip ölçülerini alıp kendin bir mobilyacıda daha kaliteli malzemeyle aynı fiyata belki ucuza bile yaptırabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu
ucuz ürünleri dandik oluyo ama biraz daha pahalı olanlar iyi oluyo
Alıntıları Göster -
Ben kendi evimi dizdim İkea'dan , ne memnunum diyebilirim ne de değilim diyebilirim. Koltuk takımı almanı kesinlikle önermem. Orada deneyeceğin koltuk takımları artık yüzlerce insanın oturup kalkmasından dolayı çok rahat gelebilir. Ancak öyle değil. Ben stüdyomda ki mobilyaları oradan aldım gerçekten güzel kullanışlı şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ancan koltuk takımı tarzı şeyler alacaksan bence bir kere daha düşün derim sana. -
quote:
Orijinalden alıntı: MK*
masko veya modoko'ya git
ikeada yemek takımı+koltuk takımı+tv ünitesi + yatak odası vs 8000 küsürken, masko ve modokoda sadece 8000 lira yemek takımına çekiyolar, full mobilyalar 16bin tl en az -
converse in amerikada hitap ettiği kesimle Türkiyede hitap ettiği kesim farkı nasılsa mobilyada ikea öyle. dayanıklılığa önem veriyorsan mobilyacılara git kaplamalı cilalı mdf takım yaptır özellikle kolyuk takımlarını mobilyacılardan al . tasarım önemliyse ufak tefek parçaları ikeadan alabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: ultrasn0w
Ben kendi evimi dizdim İkea'dan , ne memnunum diyebilirim ne de değilim diyebilirim. Koltuk takımı almanı kesinlikle önermem. Orada deneyeceğin koltuk takımları artık yüzlerce insanın oturup kalkmasından dolayı çok rahat gelebilir. Ancak öyle değil. Ben stüdyomda ki mobilyaları oradan aldım gerçekten güzel kullanışlı şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ancan koltuk takımı tarzı şeyler alacaksan bence bir kere daha düşün derim sana.
Benzer içerikler
- madeni euro bozdurma
- beko nun açılımı
- alçı çıktıktan sonra ağrı normal mi
- peki kek nerede satılıyor
- sağ kolum kalp gibi atıyor neden
- elon musk roket
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X