Şimdi Ara

IIHS Yolcu Tarafı Small Overlap Testlerini Başlattı: Sonuçlara Şaşıracaksınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
8
Favori
6.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee nedemisler ne oldum degil ne olacagim Toyota efendi
  • Kapitalizm illa bir şekilde tiskindiriyor.
    Helal olsun Hyundai'ye
  • Gerçekten dediğiniz gibi kapitalist zihniyet iğrenç. Hyundaiye saygım arttı. Adamın bindiği araç iihs small overlap testinde olduğu gibi bir yere çarpsa ayağını eline alıp çıkacak ama hyundaiye teneke diyordu.
  • evet evet hyundai teneke. alınmaz yeaa. tucson ne yeaaa accent'den hallice dimi

helal olsun be koreliler. bir de az yakan motor yapmayı öğrenseniz arabamı satıp alacam bir hyundai.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 24 Haziran 2016; 9:17:56 >
  • Herkesin incelemesi gereken bir konu. Allah şahittir şu konuyu önce görsem corollaya para vermezdim. Bu tip ticari ahlaka sahip firmaya para kazandırdığım için kendimden utandım.
  • kafamdaki Subaru imajı acayip zedelendi.... Toyota zaten 2006 'dan beri sürekli geriliyor, düşük puan alması sıradan geldi. KAfamda ilerde sıfır Subaru çekmek varı, zaten Subaru'nun da en büyük payı Toyota'da, bir nevi o da Toyota sayılır. Hyundai ve VW dünyada yükselen firmalar, giderek kaliteyi yükseltiyorlar ve bunun sonucu olarak satış adetleri her gün artıyor.
  • Yakın zamanda Sportage almıştım. Fiyatına karşı sundukları gayet iyi. Bu testlerde benim araç yok gerçi ama yine de doğru marka seçtiğimi pekiştirmiş oldu.
    Yalnız 2 liralık demir parçasını sadece sürücü tarafına koyan firmalara dava açsan yeri var. Bu nasıl bir vicdansızlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 24 Haziran 2016; 9:25:17 >
  • Bu testlere inanmıyorum kendi görüşüm ama ıhhs yapıştırmış yolcu koltuğuna testi çakallık işte ama tucsona harbiden helal olsun çok iyi sonuç almış helal olsun abi korelilere sportage kullanıcısı olarak :D Bu arada foresterde tam olarak geçememiş şaşırdığım bir noktada o oldu ıhhs testi ile çok övünüyorlardı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Passat aldık emisyon skandalı patladı, Crv aldım güvenlik hilesi çıktı. Elimde temiz kalan Bi Symbol var ondan da birşey çıkmasa bari 😄

Vw aldın cam sunroof değişti.
    Crv aldın hortum tavan değişti.

Gusul abdesti şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markaların yaptığı hukukun uygulandığı ABD de böyle iken acaba bizde o koruma parçalarının tamamını söküp de getiriyor olabilirler mi diye aklıma geliyor. Bir tarafı güçlendirip diğer tarafı güçlendirmeyen firmalar bunu da yapabilir domestic pazarlarda.
    Bol bol hayret verici kazaları görüyoruz. Misal; egea-corolla, linea-passat; ortadan ikiye bölünen megane 2; latitude… vs liste uzayıp gidiyor

• Hyundai-Kia grubunun motorlar düşünüldüğü gibi verimsiz değildir aksine çok iyi denen motorlarla da yarışır. Adamlar çeliği kendi üretiyor ve güvenlikle alakalı bol bol kullanıyor, sonuç olarak da bu durum aracın ağırlığını arttırıyor. Mesela bende i30 var, arabanın boş ağırlığı 1450 kg. Bu araba elbette megandan çok yakacak çünkü arada nerden baksan 200 kg ağırlık farkı var. Buna rağmen şehiriçinde 1 lt fazla yakar. Tucson'da da durum farklı değil. Adam bangır bangır bağırıyor Tucson çok yakıyor diye, yahu benzinli fiesta ne yakıyorsa Tucson onun 1-2 lt fazlasını yakar, peki aradaki nereden baksan 500 kg lik farkı ne yapıcaz. Tucson, 1750 kg'lik bir araçtır ve turbo benzlinli otomatik vitestir, dolayısıyla böyle bir araç elbette dizel Clio gibi yakmaz. Yazdığım değerler büyük farklar sayılmaz, bunca güvenliğe karşın ardaki yakıt farkı da canımı ve sevdiklerimi korumanın hakkı olsun ;)

• Tucsonun maşallahı var
  • Hyundai teneke diye konu açanlar buraya bekleniyor. Her seferinde diyorum adamlara helal olsun. Mükemmel ilerleme sergilediler kalite ve güvenlik konusunda. Ayrıca araçlarının tasarımı oldukça iyi ve şık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Özellikle Toyota'ya yazıklar olsun resmen yolcu tarafında malzemeden çalmışlar. İnanılır gibi değil resmen dolandırıcılık.

• Vay şerefsizler vay. Bu tür kurumlar olmasa bizi ayakta uyutacaklar.
  • Bu toyota özür dileyip kendini geliştirmemiş miydi? Hatta aracını revize etti bir sene geç çıkarttı. Gerçi yine düşük almıştı diye hatırlıyorum ama. Honda da aynı şekilde. Bir testten geçti diye güvenlikte baştacı ilan edilmişti. Hatta 2002 civic sahipleri bile araçlarının güvenliğiyle övünüyordu(Fd6ların 4 yıldızı var herkesin 5 yıldız aldığı euroncaptan ya neyse).

Subaruya tüm forum güvenlikte zirve derken hep şüpheyle yaklaşmıştım. Evet sıradan bir markaya göre kaliteli. Ama kesinlikle premium kalitesi yok araçlarında. Ne malzeme kalitesi olarak ne hissiyat olarak. Benim asıl merak ettiğim araç volvo. O fos çıkmasa bari. Tucson gözüme girdi. İnşallah bu testlerin devamı gelir. Volvo mercedes bmw audi vw ne yapacak bakalım.

• Bu çakalların aklına gelen iblisin aklına gelmez arkadaş. Arabanın sağını başka solunu başka yapmak nasıl bir cinliktir ya, kaldıki şöför refleks olarak kendini korumak için genelde arabanın sağını çarpmaya meyil eder kaza anında. Dahada arabaların sağ koltuğunda oturmam. (Ulan orada da hanım oturuyor hep acaba işi arabaya yıkabilirmiyiz) Ama bu Hyundai lerde ciddi çok iyi gelişmeler var son 10 yıldır. Bir kaç hafta önce Gebze de bir kaza görmüştüm bir i30 a Dodge AS250 kamyonet girmiş sağ direkten i30 u ezmiş ama Dodge kamyonetide perişan etmiş dingil falan kopmuş motor düşmüş ön taraf haşat olmuş o zaman verdim notumu, helal olsun adamlara çalışınca oluyor.
  • Valla elin ABDlisi yapmazsa kimse yapmayacak. Helal olsun

• Aslında oto firmaları bizim gibi evli erkekleri düşünüyor. Hanımdan kurtulmanın en kısa ve ağrısız yolu. Hele bir de kasko varsa kan parası falan zengin olur Rus Güzellerden birini alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

Aslında oto firmaları bizim gibi evli erkekleri düşünüyor. Hanımdan kurtulmanın en kısa ve ağrısız yolu. Hele bir de kasko varsa kan parası falan zengin olur Rus Güzellerden birini alırız

Bu testi daha önce yapsalardı ya, geçen yıllara yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.