Şimdi Ara

IIHS Yolcu Tarafı Small Overlap Testlerini Başlattı: Sonuçlara Şaşıracaksınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
8
Favori
6.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan toyota tam bir hainsin.. ciddi ciddi hyundai dusunmeye basladim. adamlar gercekten cok durust. helal sana Hyundai
  • Subaru üzdü beni...

Ama güvenlik sadece şasi sağlamlığıyla olmuyor, yol tutuşu da çok büyük bir etken.

Hyundai'de de Subaru'daki gibi bir dört çeker sistemi olsa o zamna Tucson olmuş derdim.
  • resmen small overlap testi için aracın sol tarafını sağ tarafından farklı yapmışlar, yazıklar olsun tebrikler Hyundai'ye, teneke diye dalga geçerdik, adamlar subaruyu bile geçti
  • ne çakallar ya
  • Ben, Hyundai önerdikçe, sırf marka imajı ve bağımlılığı yüzünden başka marka araç alanlar, ileride bir hile hurdayla karşılaştıklarında inanın GRAM ÜZÜLMÜYORUM.

Çok da iyi oluyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru'nun testten kalma sebebi baska birsey bence. Cunku bu adamlar Small overlap ilk yapildiginda bu testten gectiler. Daha sonra ekstra bir parca ekleyip ilerleyen yillarda gecmek icin duzenleme yapmadilar. En bastan beri boyle bir cakallik yapmis olamazlar. Maliyetten ve argeden kacmis olsalar surucu tarafindan yapilan testten kalirlardi. Belki de ben subaruya boyle bir cakalligi yakistiramiyorumdur emin degilim suan.

• Hyundai teneke diyenler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.
  • Şu forumda beğenilmeyen hyundai neler neler yapmış ama herkes hala alman-japon peşinde koşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 24 Haziran 2016; 15:08:51 >
  • Hyundai hariç hepsi çakallık yapmış görünüyor. Toyota'dan beklerdim de diğer Japonlardan beklemezdim .
  • VW nin sonuc malum. Premium markalar ne yapti acaba?
  • Sürekli söylüyorum tekrar edeyim ; Japon out, Kore in.

Hyundai nin tek problemi ağırlık, o sorun çözülürse yakıt tüketim problemi de kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 24 Haziran 2016; 16:04:08 >
  • İyi, insanlar artık Hyundai'ye teneke derken iki kere düşünürler, en azından güncel modellere. Gerçi duruşlarından bile sağlam oldukları belli yeni modellerin.
  • Gercekten toyotaya yaziklar olsun.

• toyatanin koydugu ek parca nedir oyle ? boyle bir rezillik olamaz. koydun onu bari sag tarafada koy.. resmen IIHS den gecmek icin yapilmis gecici cozum.. yaziklar olsun Toyota. birde Japon olacaklar. Hic ama hic yakistiramadim.
  • o değil zorla tucson aldıracaklar,
    arabayı zaten çok beğendim, keyifli bir araç birde bu güvenlik işlerinde zafer üstüne zafer kazandıkça her geçen gün biraz daha yaklaşıyorum bu makineye.
  • O 3-5 liralık demiri tüm toyota mühendislerine armağan ediyoruz. Artık bir taraflarına takarlar. Şerefsizler.
  • Aklımıza halen 97-2002 model Accentleri aklımıza getirip Hyundai teneke yawww dediğimiz sürece bu ülkede Hyundai zor yol alır. Ama güzel bu testler bunu reklamlarda fln gösterse çok fazla işler değişir. 2011 den sonra Hyundai-Kia fazlasıyla değişti ilerdi ilermeye devam ediyor. Donanım fazla fiyatı normal şekilde satmaya devam ederlerse Hyunda-Kiadan şaşmayı düşünmüyorum
  • Sol taraf için güvenlik demiri tasarlayan bir mühendis sağ taraftan bir darbe yediğinde o aracın İçinde birisi ölse acaba bunun vicdan azabı nasıl kaldıracak çok merak ediyorum gerçekten ben eğer o mühendisin yerinde olsam uykularım kaçar işimi bırakıp Belki de intihar ederdim herhalde Herkese saygılar iyi forumlar

• Toyota'nın balon bir marka olduğunu, geçmişin ekmeğini yediğini yavaş yavaş herkes anlamaya başlamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.