Şimdi Ara

İhtiyaç'tan! Satılık Audi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen’deki emisyon skandalı 2.1 milyon Audi marka aracı da etkilerken, ABD basını Alman şirketin BP’nin akıbetine uğrayacağını yazdı. ABD’li uzmanlar Volkswagen’in kaynak için iştiraklerinden Audi’yi satmak zorunda kalabileceğini ileri sürüyor

http://www.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/1133715-volkswagenin-audiyi-satacagi-konusuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 29 Eylül 2015; 14:23:06 >

• Bu habertürkte yani nasıl bir uydurma haberler yapıyor
  • ilk yolcu seat'dır arkadaşlar , son olarak c-suv projesi 20v20 de nanay oldu , hiçbir yeni model ve ar-ge yok gündemlerinde ; satabildiği kadar ibiza, leon sonra shoot out .
  • Büyük ihtimal markaların bazıları satılacak bu sadece tek marka ile sınırlı kalmayabilir.
  • Audi yi satması imkansız. Kim nerden almış bu bilgiyi? Herşeyi bırak alman hükümeti izin vermez buna audi bmw mercedes üçlüsü almanya'nın en meşur markaları. Arkadaşın dediği gibi seat belki ama onuda sanmıyorum.
    Bu olayın özellikle amerikan basınında kasıtlı olarak abartıldığını düşünüyorum çünkü amerikan araçlarının önündeki en büyük engel alman markaları.sürekli spekülasyonlar çıkartılıyor vag ın ödeyemeyeceği bir meblağ değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 29 Eylül 2015; 14:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun daha bloomberg te konuşuluyordu bu astronomik ceza bile vw nin 1 yıllık kar ina esitmis. Ayrıca bu cezanın tek seferde ödeneceğini sananlar var 10 yila yayarlar cezayı vw yede hiçbişey olmadı toyota 100 lerce kişiyi oldurdu honda gm bunlar hepsi katil firmalar sonuç çatır çatır devam.

• satılıksa yerli otomobile altyapı için alalım
  • Vw'nin elinde 39 milyar dolar bütçe zaten varmış. Bu yeterli olmazsa önce suzukideki ortaklığı satışa sunulacakmış. Değeri 3 milyar dolar.

O da yeterli gelmezse bugatti, bentley, scania, man gibi markalar satışa sunulacakmış. Fiyatı 42milyar dolar.

Bu da yeterli olmazsa seat satışa çıkabilir. Ben bir şey satma noktasına geleceğini sanmıyorum. Büyük cezalar alacak, geri çağırmalarla sorunu düzeltecek. Satışlar düşerse işten çıkarma olur. Biraz da hükümet yardımıyla herhangi bir markasını satmak zorunda kalmaz gibi geliyor bana.
  • önce seat ve skoda , sonra porche en son audiyi satarlar. hem prestijli hem de kar eden en sağlam markaları bence audi.
  • Konu yanlış yerde yazmaya gelmiştim gidiyorum

• Skoda'yı biz alsak güzel olur aslında he .
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Dun daha bloomberg te konuşuluyordu bu astronomik ceza bile vw nin 1 yıllık kar ina esitmis. Ayrıca bu cezanın tek seferde ödeneceğini sananlar var 10 yila yayarlar cezayı vw yede hiçbişey olmadı toyota 100 lerce kişiyi oldurdu honda gm bunlar hepsi katil firmalar sonuç çatır çatır devam.

Arkadaşın dediğinde doğruluk payı olabilir bu kadar yüksek bir meblağı tek seferde almaları bildiğin o markayı bitirmeye çalışmaktır, abd çok büyük bir ülke olabilir ancak hukuk ülkesidir kendi mahkemelerinde bu yönde karşı dava açarsa ibre birden abd'nin aleyhine döner... Ama bunlar komplo teorisinden öteye gidemeyecek savlar, zaman bize her şeyi gösterecek. Benim tahminim cezayı sittin sene takside bölüp olayı tatlıya bağlarlar...

• Golf 8'in lansmanını bir sene ertelerler o parayı çıkarırlar. Bizim için büyük onlar için küçük paralar bunlar.
  • Yerli otomobil için iyi bir fırsat olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

ilk yolcu seat'dır arkadaşlar , son olarak c-suv projesi 20v20 de nanay oldu , hiçbir yeni model ve ar-ge yok gündemlerinde ; satabildiği kadar ibiza, leon sonra shoot out .

Seat'ı satsa kim alır ki?
    Marka değeri yok teknolojisi tamamen VW. Alan adam kaç patente sahip olabilir?
    Bende Leon var motorun içi konsol parçalarının içi hep VW amblemi çıkartması dolu. Platform, motor, şanzıman ortadaki ekran ne ararsan VW.

Ancak Audi'nin marka değeri çok yüksek. Kendine has patentleri ve çok üst seviye araçları var. İkisi çok farklı olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Dun daha bloomberg te konuşuluyordu bu astronomik ceza bile vw nin 1 yıllık kar ina esitmis. Ayrıca bu cezanın tek seferde ödeneceğini sananlar var 10 yila yayarlar cezayı vw yede hiçbişey olmadı toyota 100 lerce kişiyi oldurdu honda gm bunlar hepsi katil firmalar sonuç çatır çatır devam.

Tamam da Toyota'nın GM'nin yaptıkları mühendislik hatası, bile isteye sahtekarlık değil.

• Böyle bir durumda elden çıkacak ilk marka Seat ve Skoda olmalıdır. Audi'de zaten pek yenilik yok o da gidebilir.

• Seat'ı biz alalim isminide Suat olarak degistirelim turkce isim olsun

• Aramızda para toplayıp alalım arkadaşlar

• Bence Audi değilde Porsche yi satar zaten Porsche vw bünyesinde olmak istemediğini söylemişti daha önce. Daha sonra seat gider Skoda para ederim bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.