Şimdi Ara

İHA/Drone Kayıt Sistemi açıldı! Kayıt Zamanı. (kayıt olmak zorunlu) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
7.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cumartesi aldım drone u, pazar akşam shgm'ye kayıt işlemini tamamladım, pazartesi sabah onaylandı. sistem baya hızlandı sanırım artık.
    drone'cular için ayrı bir grup var mı acaba forumda? oradan bilgi alışverişinde bulunsak güzel olurdu.
  • Enyalius E kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hallletinmi sen drone kayıt işini.

benzer durumla karşı karşıyayım. 2 hafta oldu geleli 3 gün içinde kayıt et diyor.
    yeni giriş gibi göstersem gümrükle eşleştirirler falan iş alırız dertsiz başımızda diye yapmak istemiyorum

yada 3 kağıt yapacaz. başka birisi üstüne kaydedicez. en makul çözüm bu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

merhaba hocam hallletinmi sen drone kayıt işini.

benzer durumla karşı karşıyayım. 2 hafta oldu geleli 3 gün içinde kayıt et diyor.
    yeni giriş gibi göstersem gümrükle eşleştirirler falan iş alırız dertsiz başımızda diye yapmak istemiyorum

yada 3 kağıt yapacaz. başka birisi üstüne kaydedicez. en makul çözüm bu galiba

benim drone birkaç ay sonra onaylandı. Açıkcası üçkağıt yapmadım. Fatura tarihi ne ise onu kaydettim. Zaten benim hatam değildi. Cihazı aldığımda sistemleri göçmüştü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 9 Temmuz 2017; 1:46:54 >
  • Dji phantom 3 kullaniyorum 2 yıldır kayıtsız. Yurtdışı siteden almıştım. Ben yeni öğrendim kayıt işini. Kayıtsız uçuşun ne gibi zararları var. İnsanın olduğu yerde ucurmuyorum. Dağ bayır denizde genelde. Hatta polis bir arkadaşım kayıt ettirmediysen hiç ettirme dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilekci kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yakalanman durumunda cezaları oldukça yüksek. tabi yakalanma ihtimalin nedir ona bir şey diyemem.
  • irkaç gün ben de ikinci el bir drone alacağım. 500 gr üzerinde olduğu için mutlaka kaydettireceğim, onu biliyorum ama bu ithal teknik uygunluk olayı kafama takıldı. Yaptırmam lazım mı? İkinci el olduğu için kafam karıştı.

Bir de drone'un şu anki sahibinden almam gereken herhangi bir belge vs bir şey var mı? Kendisi zaten kayıt ettirmemiş, ben edeceğim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 10 Aralık 2017; 0:19:35 >
  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    şimdiye kadar kaydedilmemiş bir dronu'un kayıt ettirilmesi sırasında sorun olmuyor mu?
    bence garanti olması açısından kayıt işlemini sahibine bırak. kayıtta sıkıntı olmazsa alırsın.
    ben de elimdeki drone'u sattım ama başta kayıt ettirdiğim için sadece sistem üzerinden devir yaptım.
  • Arkadaşlar şöyle bir sikintim var yurtdışından dron siparişi verdim gümrüğe takılmadan adresime kadar geldi kayıt ediyim dedim ithal uygunluk belgesi kısmında gümrük alındı belge tarihi ve numarası olarak “Teslim – Tahsilat Belgesinin” tarih ve numarasını girin diyor gümrüğe takılmadığı için bu belgeler yok kayıt olamıyorum başına böyle bir şey gelen oldumu sorunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    edinme türünü diğer olarak seçersen sadece seri nosuyla kayıt yapabilirsin. Edinme tarihini de bulunduğun günü yaz geç geri tarih kabul etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam dün D&R magazasından Parrot Bebop 2 power drone aldım. sgm sitesine girdigim zaman drone gözükmüyor. E arşiv faturasına baktım herhangı bır sıkıntı yok TCKN numarası dogru. Sebebi ne olabılır? D&R aradım sızın kayıt yaptırmanız gerekıyor dedıler. Dedım zaten kayıt esnasında gozukmuyor. Birşeyi eksik mi yapıyorum?
  • Arkadaşlar yakında zaman DJI Mavic Air almayı düşünüyordum. Drone sahibi bir arkadaşımın drone grubu var. Onlar artık drone uçurmaya korkar olmuşlar. Polisler gördü mü droneun ağırlığına bakmadan el koyuyorlarmış. Korkarak uçurur olmuşlar. Ben sana bu şartlarda drone almanı önermem dedi.

Tam da heves etmişken hem üzdü hem de kafamı karıştırdı. Sizin bu şekilde bir tecrübeniz var mı? Kalabalık alanlar harici, yazlık yerlerde şehir merkezinden uzak yerlerde de sorun çıkıyor mu?

Teşekkürler.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    ben de benzer yorumlar nedeniyle artık takibi bırakmış birisiyim. ama facebook gruplarını takip ederseniz çok bilinen lokasyonlar dışında sorun yaşanmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.