Şimdi Ara

idmandan önce hangi dogal besinleri almalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni başlıyorum idmandan önce hangi dogal besinlerle çalışmalıyım......amino düşündüm ama bi arkadaş erken dedi o yüzden doğal besinlerle düşünüyorum......mesela bal süt yumurta karışımı uygun mudur??
    ben sabah 8,30 aksam 18,00 calısıyorum 19 da idmana başlarım
    mesela sabah süt+bal+yumurta
    aksam 18.00 süt+bal+yumurta
    nasıl sizce???

• quote:

Orijinalden alıntı: srcnplz

arkadaşlar yeni başlıyorum idmandan önce hangi dogal besinlerle çalışmalıyım......amino düşündüm ama bi arkadaş erken dedi o yüzden doğal besinlerle düşünüyorum......mesela bal süt yumurta karışımı uygun mudur??
    ben sabah 8,30 aksam 18,00 calısıyorum 19 da idmana başlarım
    mesela sabah süt+bal+yumurta
    aksam 18.00 süt+bal+yumurta
    nasıl sizce???

sunu anlamadım sut bal yumurta nicn aklına yattı bu kdr sadece 2 bardak sut icmeyle olucak is degilki bu yani bu kdr basit degil
    sut bal yumurta anca spordan 1 saat kdr once alırsan sna sporda fazladan enerji saglar ama cok bi verimli bisey degil yani
    onun yerine spora girmeden 1.5 saat kdr once kompleks karbonhidrat alırsan cok daha etkili olr pilav veya makarna gbi ama bunun icinde sporu ne icin yapıyosun bunu ogrenmemiz lazm kilo vermek icn mi kas kazanmak icn mi

• aslında kas kazanmak için ama haftada 3 gün gidebileceğim için kilo vermek amaclı oluyor.........yani bu iş fitness a dönüşüyor(istediğim bb ama zaman yok).....pekii idmandan önce idmandan sonra protein tozu alsam nasıl olur (protein tozunun zararı olmadıgını okudum netten)

hocam ben 2010 da 1 ay gittim supplementsiz olmuyor bu işler(salon kötüydü,insan ne gaza geliyordu ne bişi).....2 3 hafta 80 kilo göğüs bastım makina bastım ne şekle girdim ne bişey......ama şimdiki salon güzel sahunası havuzu herseyi var

anladıgım kadarıyla ilk 2 veya 3ay idman oncesi makarna süt bal yumrta ,vücut agarlıkğa alıştı mı da amino protein tozu na dönmem lazım....doğru mu anlamışım hocam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnplz

aslında kas kazanmak için ama haftada 3 gün gidebileceğim için kilo vermek amaclı oluyor.........yani bu iş fitness a dönüşüyor(istediğim bb ama zaman yok).....pekii idmandan önce idmandan sonra protein tozu alsam nasıl olur (protein tozunun zararı olmadıgını okudum netten)

hocam ben 2010 da 1 ay gittim supplementsiz olmuyor bu işler(salon kötüydü,insan ne gaza geliyordu ne bişi).....2 3 hafta 80 kilo göğüs bastım makina bastım ne şekle girdim ne bişey......ama şimdiki salon güzel sahunası havuzu herseyi var

anladıgım kadarıyla ilk 2 veya 3ay idman oncesi makarna süt bal yumrta ,vücut agarlıkğa alıştı mı da amino protein tozu na dönmem lazım....doğru mu anlamışım hocam??

bu is supplementsiz de olur gayet ben basladıktan 8 ay sonra kullanmaya baslamıstm supplement
    ama senin yemende sorun varsa al tabi daha yararlı olur.
    Antremana baslamadan once sut icmen hic bi ise yaramaz aklında bulunsun sutten aldıgn sekeri zaten tam anlamıyla sindremiyosun sutten aldıgn yag desen karb lar yakılmadan yakılmaz icndeki protein desen 8 saatten once sindrilmez antremandan once sut icmek kesnlkle gereksiz.
    Bunun dısnda dedigm gbi spordan 1.5 saat kdr once yiyecegn bir pilav makarna yani kompleks karb gayet enerji saglıcaktr sna ki zaten antreman duzeyn de cok yuksek degildr su an hic bisi yemiyp girsen bile bisi farketmez.
    Bir de 2 3 hafta 80 kilo bastm falan demissn sekle girmedm demissn ama yani 3 hafta nedir arkadasım o fotograflarını gordugn adamlar 10 sene ugrasıyo bu isle ne bekliyosun 2 3 haftada bi bok olmaz tabi steroidle bile 3 haftada bisi olmaz. Sana sole diym 0 dan basladıgnı dusnelm 4 aydan once milm gelsme bekleme kndnde.
    Program fix tir. en azından kilonun 2 katı protein al gram olarak gun icnde. Spordan 1.5 saat kdr once kompleks karb(kilo vermeye calısıyosan yemiyede bilrsn) spordan hmn sonra kesnlkle protein iceren bir ogun.

• supplementsiz olmuyor bu işler öyle mi :)
    neden olmuyormuş acaba anlayamadım ?
    1 ay gitmişsin maaşallah supplement uzmanı olmuşsun..

sen temel besinlerine dikkat etmedikten sonra istedigin kadar toz iş bir şeye yaramaz.
    önemli olan ögünlerini bol proteinli yapman...

birinci yanlışın süt içmen.Süt gaz yapmaktan başka birşey kazandırmaz sana.Hele hele uht sütse...

antremandan önce eger amancın yag yakmak ise ;
    bol proteinli cıkabilirsin..

3 yumurta+lor peyniri+salata+yeşil çay

fakat hacimsel çalışacaksan;
    yulaf ekleyebilirsin...

bunlar sabah kahvaltısı icin gecerli

öglen yemegi ise komplex karbonhidrat ekleyebilirsin.
    tavugun yanına bulgur pilavı mesela
    mükemmel bir protein ve karbonhidrat kaynagı..

80 kilo gögüs bastım makina bastım diyenler yüzünden bu spor bu halde zaten.
    1-2 ayda istediginiz vücuda kavuşamazsınız arkadaşım.

ne kadar emek o kadar gelişim.

• bende üye oldummm sporaaa benimde artık bir beslenme danışmanım varrr :)
  • İdman öncesi 20 gram kadar protein ve 30-40 gram kadarda komplex Kh alırsan ,bu idmanda senin işini görür ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her türlü ; patatesli, sucuklu, pastırmalı, peynirli , ton balılklı yumurta yiyebilirsin...x)
  • Süte o kadar güvenmeyin... Yağsız sütün içinde şeker var. Sütün içindeki bu şeker vücuttan zor atılmakta. Protein olarak zengin bilinen bir üründür süt. Yumurtanın beyazı sarısından daha besleyicidir. Yumurtayı sürekli bir şekilde tüketmeyin. KATI yağdan değil, sıvı yağ, zeytin yağından pişirin yumurtanızı. Sürekli bir şekilde tüketmeyin derken, haşlama halinde yiyin, tavada yapıp yiyin. Diğer besinlerden sakın kaçınmayın. Onlara da ihtiyacınız var unutmayın. Doydum değil, bu bana yeter hissi ile kalkın sofradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.