Şimdi Ara

ideos x5 para iadesi talebinde bulundum.(PARAYI ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazıları bilir, telefonumda dokunmatik ekran problemi vardı. cihazı kozyatağı kvk'ya gönderdim. sadece yazılım atıp göndermişler.

30 temmuzda mng kargoya teslim ettim. 31 temmuzda ise kvk teslim almış. dolayısıyla 20 iş günü yasal süre doldu. hala parça bekleniyor diyor.

bugün tüketici sorunları hakem heyetine gittim, durumu anlattım. para iadesi istediğimi belirttim. form doldurduk fotokopileri verdik. faturada alıcı isminde babamın ismi olduğundan onun imzasını istedi. ben başkasından telefon satın olsam nasıl başvuracaktım onu anlayamadım. ikinci elde telefon alanlar hakem heyetine başvuramayacak mı?

neyse, ordaki adam kazandın bil, 2 ay sonra adresine bildirim göndeririz dedi.

fatura bedeli 569 tl. hepsini geri istedim. durum güncellendikçe bende başlığı güncelleyeceğim.

son durum: arkadaşlar bugün itibariyle evime tebligat geldi. bende tam sormaya gitmek için evden çıkıyordum.
    fatura bedelinin(569tl) geri ödenmesine karar verilmiş. 27 kasım da postaya verilmiş. telefonu aldığım turkcell iletişim merkezine gittim, onlara tebligat ulaşmamış. pazartesi tekrar sormaya gideceğim. hal tavırlarına bakılırsa, işi yokuşa sürmeyecekler gibi.

30.01.2013 son durum. Para hesabıma yatırıldı. Bu kadar gecikmesi benim yüzümden nasıl olsa karar çıktı diye pek umursamadım. bugün itibariyle hesabıma 569 lira yatırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 30 Ocak 2013; 17:22:56 >

• helal olsun en güzelini yapmışsın hocam eğer parayı alırsanız kendinize iyi bir telefon çekin derim
  • ben babama dilekçeyi yazdırıp öyle götürdüm sonuç tam 2 ay sonra iade kararım çıktı kararın üzerinden yaklasık 5 ay geçti hala iade etmedim parayı alabilmek için 7 ay bekleyip mahkemelik olan yakınım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

helal olsun en güzelini yapmışsın hocam eğer parayı alırsanız kendinize iyi bir telefon çekin derim

Katılıyorum,Atrix bunun yanında iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

helal olsun en güzelini yapmışsın hocam eğer parayı alırsanız kendinize iyi bir telefon çekin derim

Katılıyorum,Atrix bunun yanında iyi gider

Alıntıları Göster
    Helal olsun en iyisini yapmışsınız. bendemi yapsam

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Helal olsun en iyisini yapmışsınız. bendemi yapsam

Alıntıları Göster
    53 gün sonra telefon kargoya verilmiş. öyle bir telefonum olduğunu unutuyordum az daha geçse

telefonu teslim almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

53 gün sonra telefon kargoya verilmiş. öyle bir telefonum olduğunu unutuyordum az daha geçse

siz kvk ya bildirdiniz mi telefonun parasını istediğinizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

quote:

hayır. tüketici sorunları hakem heyeti gerekli bildirimi yapmıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtnydn

quote:

hayır. tüketici sorunları hakem heyeti gerekli bildirimi yapmıştır.

Alıntıları Göster
    bişiy sorucam. 2.el aldığım ürünün iadesini talep edemiyor muyum. bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

bişiy sorucam. 2.el aldığım ürünün iadesini talep edemiyor muyum. bilgisi olan varmı?

faturadaki ismin imza atmasını istiyorlar.
  • quote:

quote:

netten araştırdım bi hukukcu, 2.el üründe başvuru sahibinin tam hakları olduğunu para iadesi bile olsa alabileceğini savunuyor.
  • quote:

quote:

quote:

netten araştırdım bi hukukcu, 2.el üründe başvuru sahibinin tam hakları olduğunu para iadesi bile olsa alabileceğini savunuyor.

Alıntıları Göster
    Bende 28 Ağustosta vermiştim servise bugun 20 iş günü doldu yarın ücret iadesi talebinde bulunacağım

• quote:

merhaba arkadaşlar,

bazıları bilir, telefonumda dokunmatik ekran problemi vardı. cihazı kozyatağı kvk'ya gönderdim. sadece yazılım atıp göndermişler.

30 temmuzda mng kargoya teslim ettim. 31 temmuzda ise kvk teslim almış. dolayısıyla 20 iş günü yasal süre doldu. hala parça bekleniyor diyor.

bugün tüketici sorunları hakem heyetine gittim, durumu anlattım. para iadesi istediğimi belirttim. form doldurduk fotokopileri verdik. faturada alıcı isminde babamın ismi olduğundan onun imzasını istedi. ben başkasından telefon satın olsam nasıl başvuracaktım onu anlayamadım. ikinci elde telefon alanlar hakem heyetine başvuramayacak mı?

fatura bedeli 569 tl. hepsini geri istedim. durum güncellendikçe bende başlığı güncelleyeceğim.

Hepimize bir ışık verdim dostum.. Bende de aynı telefon var ve dokunmatiği baya sorunlu.. 4s almaya karar vermiştim bari bu iş mayası olur :)

Bende durumu buradan bildireceğim..

YAŞASIN KÖTÜLÜKKK :P

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanist

quote:

merhaba arkadaşlar,

Hepimize bir ışık verdim dostum.. Bende de aynı telefon var ve dokunmatiği baya sorunlu.. 4s almaya karar vermiştim bari bu iş mayası olur :)

Bende durumu buradan bildireceğim..

YAŞASIN KÖTÜLÜKKK :P
    Bugun önce kvk yı aradım ücret iadesi talebinde bulundum ama onlar yanaşmadılar bende tüketici haklarına başvurumu yaptım hayırlısı artık. Telefon satıyorlar garantisinin 2 ayını serviste bitirtiyorlar yağma yok öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: mirdat

Bugun önce kvk yı aradım ücret iadesi talebinde bulundum ama onlar yanaşmadılar bende tüketici haklarına başvurumu yaptım hayırlısı artık. Telefon satıyorlar garantisinin 2 ayını serviste bitirtiyorlar yağma yok öyle

yasal hakkınız tabi ama servisde geçen süre garantiye eklenir.
  • benim tlfnu da bugun kargoya vermisler. 3 agustosta kayda almislardi. ben de thhne vermistim ama 3 ay da onlari bekleyemem. tlfnu teslim alicam maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mirdat

yasal hakkınız tabi ama servisde geçen süre garantiye eklenir.

Alıntıları Göster
    dokunmatikte ne gibi sorunları vardı belki benimkinde de vardır
    hatırlarsanız geçen bu yöntemi nasıl yapacağımı sorduğum bi başlık açmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Alıntıları Göster
    ya hocam iş avukatlara falan giderse zaten telefonun parası falan bi işe yaramaz avukata birsürü masraf mahkemeye birsürü masraf amaaan

• quote:

Orijinalden alıntı: axt

benim tlfnu da bugun kargoya vermisler. 3 agustosta kayda almislardi. ben de thhne vermistim ama 3 ay da onlari bekleyemem. tlfnu teslim alicam maalesef.

resmi 2.3 sürümü çıkarmamaları ve konuşma sırasında sesimin boğuk gitmesi bu işin tuzu biberi oldu. telefonum 24ünde onarılmış fakat hala kargoya verilmemiş. galiba şikayetimi gördüklerinden kargoya vermediler. bugüne gelmesi gerekirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

kendi çektiğim video
    http://www.youtube.com/watch?v=GbYkfM0xThw&feature=plcp

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

ya hocam iş avukatlara falan giderse zaten telefonun parası falan bi işe yaramaz avukata birsürü masraf mahkemeye birsürü masraf amaaan

icraya verdiğinizde icra masrafını da karşı taraftan talep edebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axt

benim tlfnu da bugun kargoya vermisler. 3 agustosta kayda almislardi. ben de thhne vermistim ama 3 ay da onlari bekleyemem. tlfnu teslim alicam maalesef.

resmi 2.3 sürümü çıkarmamaları ve konuşma sırasında sesimin boğuk gitmesi bu işin tuzu biberi oldu. telefonum 24ünde onarılmış fakat hala kargoya verilmemiş. galiba şikayetimi gördüklerinden kargoya vermediler. bugüne gelmesi gerekirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

kendi çektiğim video
    http://www.youtube.com/watch?v=GbYkfM0xThw&feature=plcp

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

icraya verdiğinizde icra masrafını da karşı taraftan talep edebiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    siz bu hatayı nasıl anlattınız kvk ya

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.