Şimdi Ara

Ideos x5 durup dururken mavi ekran verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler akşam telefonu kapatmıştım bu sabah açtığımda huawei yazısı gözükür gözükmez mavi ekran geliyor telefona bazıları bilgisayara bağlayarak falan halletmiş ancak benim şarj girişi de bozuk telefonda kendi imkanlarımla nasıl düzeltebilirim? Veya camdan aşağı atmak için iyi bir fırsat mı Hala Ideos x5 almayı düşünen varsa sakın almayın

• Garantisi varsa yollayın derim hocam.
  • mavi ekran durup dururken verilecek bir hata değildir. Mavi ekran hatası,boot.img bulunmadığını belirtir ve mavi ekranda iken telefonu bağlayarak telefonun hafızasına ulaşabilirsiniz. ClockworkMod Recovery yüklü ise halledersiniz,yüklü değilse usb girişine bağlayarak halletmeniz lazım. Hangi ROM u kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

mavi ekran durup dururken verilecek bir hata değildir. Mavi ekran hatası,boot.img bulunmadığını belirtir ve mavi ekranda iken telefonu bağlayarak telefonun hafızasına ulaşabilirsiniz. ClockworkMod Recovery yüklü ise halledersiniz,yüklü değilse usb girişine bağlayarak halletmeniz lazım. Hangi ROM u kullanıyorsunuz?

Dostum gece kapattım normal sabah açmaya çalıştım böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

Garantisi varsa yollayın derim hocam.

En son yolladığımda 380TL istemişlerdi
  • bu sorunu hafıza kartını okumadığı için veriyor şimdi alakası yok yada nerden biliyorsunuz diyeceksiniz. bu sorunu iki kez yaşadım ikisinde de hafıza kartımı taktığımda uyarı verdi ve biçimlendirmek istedi.tamam dediğimde telefon takıldı ve resetleyince mavi ekran hatasını aldım bu sorunla imeim silinmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

bu sorunu hafıza kartını okumadığı için veriyor şimdi alakası yok yada nerden biliyorsunuz diyeceksiniz. bu sorunu iki kez yaşadım ikisinde de hafıza kartımı taktığımda uyarı verdi ve biçimlendirmek istedi.tamam dediğimde telefon takıldı ve resetleyince mavi ekran hatasını aldım bu sorunla imeim silinmişti.

Bu sorun hafıza kartı okumadığı ve/veya hafıza kartı slotunun bozuk olduğunda verdiği bir hata değildir. Hatanın sebebini yukarıda yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

bu sorunu hafıza kartını okumadığı için veriyor şimdi alakası yok yada nerden biliyorsunuz diyeceksiniz. bu sorunu iki kez yaşadım ikisinde de hafıza kartımı taktığımda uyarı verdi ve biçimlendirmek istedi.tamam dediğimde telefon takıldı ve resetleyince mavi ekran hatasını aldım bu sorunla imeim silinmişti.

Bu sorun hafıza kartı okumadığı ve/veya hafıza kartı slotunun bozuk olduğunda verdiği bir hata değildir. Hatanın sebebini yukarıda yazdım.

bu sorunu gördüğüm için yazıyorum dediğim gibi alakası ney diyebilirsiniz lakin sorun bende hafıza kartından oldumuştu bu sorun yüzünden servise verdim imeiyi yazıp verdiler geldiği aynı gün aynı hafıza kartını taktığımda telefonla hiç bir şey yapmadan aynı hatayı verdi ve ben imei yedeği bile alamadan mavi ekran olmuştu.düzeltince gene imei gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 21 Ekim 2012; 19:11:41 >

• yeni telefon mu satacaklarmış
  • Galiba tek çözüm telefoncuda şarj girişini yaptırmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.