< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 12 Mart 2014; 16:04:42 > |
Huawei Vision Açılış Logosunda Takılı Kalma Sorunu Çözümü
Huawei telefon kullanıcıları arasında, cihazlarının açılış logosunda takılı kalmasıyla ilgili yaygın bir sorun bildirilmiştir. Bu sorun, çeşitli Huawei modelleri üzerinde, örneğin Huawei P20 Lite ve Mate 10 Lite gibi cihazlarda gözlemlenmiştir.
Sorunun Belirtileri:
- Telefon açılırken "Huawei" yazısı ekranda belirir ve bu yazı uzun süre ekranda kalır.
- Telefon açılış ekranında takılı kalır ve işletim sistemine geçemez.
- "Huawei" yazısı ekranda gelip gider, ancak telefon açılmaz.
Sorunun Nedenleri:
Huawei açılış logosunda takılı kalma sorunu, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:
- Yazılım hataları
- Donanım sorunları
- Bozuk veya hasarlı bir işletim sistemi
- Cihaza yüklenen kötü amaçlı yazılımlar
Bu sorunu çözmek için deneyebileceğin birkaç etkili yol vardır:
- Telefonu yeniden başlat: Güç düğmesine birkaç saniye basılı tut ve ardından "Yeniden başlat" seçeneğini seç.
- Önyükleme menüsüne eriş: Cihazı kapat. Ardından, cihazın model numarasına bağlı olarak Ses Açma veya Ses Kısma düğmesine ve Güç düğmesine aynı anda bas.
- Fabrika ayarlarına sıfırla: Bu, cihazındaki tüm verileri sileceği için son çare olmalıdır. Önyükleme menüsüne eriş ve "Fabrika ayarlarına sıfırla" seçeneğini seç.
- Profesyonel yardım al: Sorunu yukarıdaki yöntemlerle çözemiyorsan, kalifiye bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.
Önemli Notlar:
- Cihazını yeniden başlatmadan önce tüm önemli verilerini yedeklemeyi unutma.
- Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi tüm verilerini sileceğinden, bu seçeneği yalnızca diğer tüm yöntemler başarısız olduğunda kullan.
- Sorunun donanımsal bir sorun olması durumunda, cihazın onarılması gerekebilir.