Şimdi Ara

İdefix ve D&R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu idefixin hizmeti mükemmeler ama her kitapı bulamıyorum.25 nisan tarihinde drden sipariş ettiğim kitap hala tedarik sürecinde 27 nisan tarihinde idefixten sipariş ettiğim kitap temin edildi kargoya verilecek...dahada drden asla bir şey almam ama alternatif bir site yok.idefixde üçlemenin 2.kitapı yoktu dr de 2.kitapı vardı ama 3.yoktu..kargo paralarıda cabası.yok mu şöyle daha iyisi aslında idefixden memnunum ama geçende karttan 2 kere para çekmişler

• Kitapyurdu.com var, hepsiburada.com'un kitap bölümü var.
  • d&r webten alışveriş yapıyorum d&r kartımla.. 5 tl'ye "guguk kuşu"nun dvdsini almıs bi insanım.. cok havalıyım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTYLaTioN

yahu idefixin hizmeti mükemmeler ama her kitapı bulamıyorum.25 nisan tarihinde drden sipariş ettiğim kitap hala tedarik sürecinde 27 nisan tarihinde idefixten sipariş ettiğim kitap temin edildi kargoya verilecek...dahada drden asla bir şey almam ama alternatif bir site yok.idefixde üçlemenin 2.kitapı yoktu dr de 2.kitapı vardı ama 3.yoktu..kargo paralarıda cabası.yok mu şöyle daha iyisi aslında idefixden memnunum ama geçende karttan 2 kere para çekmişler

Kartınızdan iki kere para çekildi, geri verilmedi mi?
    Bu durum hakkında şikayette bulundunuz mu?

Kitap alım işinde Ideefix gerçekten bir numaradır, D&R felan yalan.

• Ben bu tarz şikayetleri idefixe de pek duymazdım aslında. Genelde kulturtv.com sitesinde duyulan şikayet türü bunlar. Kitapları %50 indirdik diyorlar. Parayı hesaba yatırın sonra kitap gelir deniyor ama sadece kitapların yarısı geliyor. Paramı iade edin diyoruz onuda etmiyorlar.

O kadar çok internetten kitap satan firma varki. Bu işle ilgisi alakası olmayanda bu işi yapıyor artık. Üzücü bir durum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 2 Mayıs 2009; 14:30:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTYLaTioN

yahu idefixin hizmeti mükemmeler ama her kitapı bulamıyorum.25 nisan tarihinde drden sipariş ettiğim kitap hala tedarik sürecinde 27 nisan tarihinde idefixten sipariş ettiğim kitap temin edildi kargoya verilecek...dahada drden asla bir şey almam ama alternatif bir site yok.idefixde üçlemenin 2.kitapı yoktu dr de 2.kitapı vardı ama 3.yoktu..kargo paralarıda cabası.yok mu şöyle daha iyisi aslında idefixden memnunum ama geçende karttan 2 kere para çekmişler

Kartınızdan iki kere para çekildi, geri verilmedi mi?
    Bu durum hakkında şikayette bulundunuz mu?

Kitap alım işinde Ideefix gerçekten bir numaradır, D&R felan yalan.

evet d&r'a aradığım idefixde yoksa başvuruyorum.tekrar denedim ve idefix gerçekten çok hızlı..2 çekim olayına gelince.idefixi aradım kız bizde 1 kere çekildiği gözüküyor dedi,bankaya bildircem dedi durumu sonra ne oldu bilmiyorum

• D6r kart sanırım yok artık, paro var kredi kartı; yanılıyor mu yum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    d&R HEDİYE ÇEKLERİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insankitaptan alıyorum kitapları , memnunum
  • İnternetten kitap alacaksanız ilk tercihiniz bence Idefix olmalı.
  • idefix in dr ın falan farkı ne ki. ben kitapyurdundan aldım paketleme güzel. + fiyat desen uygun. kargosu da uygun. + puan sistemi var.

diğerlerinin artıları ney? daha iyisi varsa bizde ordan yapak. şöyle kargo bedava kampanyalı bir site yok mu
  • bu aralar en iyisi idefix. kitap fuarında güzel indirimler var.
  • İdefix bu zamana kadar sipariş verdiğim kitapların hepsini aynı gün kargoya verdi. Lakin hem kargo parası hem de 150 TL üzeri kargo bedava olayı, İdefix'ten alış-veriş yapmamı engelliyor. Ayrıca bazı kitaplarda indirim yaptıkları halde, başka sitelerden o kitabı daha ucuza bulabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 12 Aralık 2011; 12:35:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.