Şimdi Ara

idefix kargo bedava kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
9
Favori
13.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arayı daha fazla açmamak için idefix.com'a gel, dilediğin ürün 'Sana Özel' kargo bedava fırsatıyla senin olsun!

Kupon Kodu:
    0031AB7F

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

idefix Kargo Bedava Kodu ve Ücretsiz Kargo

İdefix'ten alışveriş yaparken kargo bedeli ödemek istemiyorsan, idefix kargo bedava kodu ya da idefix bedava kargo fırsatlarını değerlendirmen mümkün.

İdefix, belirli tutarın üzerindeki siparişler için idefix kargo ücretsiz seçeneği sunar. Minimum sipariş tutarı zaman zaman değişebilir, bu nedenle güncel bilgi için idefix.com adresini ziyaret etmeyi unutma.

Ayrıca, idefix kargo kodu kullanarak da kargo ücretinden kurtulabilirsin. Bu kodlar, genellikle sosyal medya hesaplarında, e-posta bültenlerinde veya iş birliği yapılan diğer platformlarda paylaşılır. İdefix kargo kodu bulduğunda, siparişini tamamlamadan önce "Promosyon Kodu Kullan" seçeneğine tıkla ve kodu gir.

Eğer siparişin idefix kargo bedava koşullarını karşılamıyorsa veya idefix kargo kodu bulamıyorsan, standart idefix kargo ücretini ödemen gerekebilir. Güncel kargo ücretleri için idefix.com adresini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin.

İdefix'ten yapacağın alışverişlerinde kargo maliyetlerini en aza indirmek için idefix kargo bedava kodu veya idefix bedava kargo fırsatlarını takip etmeyi ihmal etme. Bu sayede, sevdiğin kitapları, oyuncakları veya ev eşyalarını uygun fiyatlarla ve ücretsiz kargo seçeneğiyle kapına kadar getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam sen mükemmelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kurus icin idefixe bulasmayin gecen yaptim bu hatayi sonuc olarak 1 kitabı almak defalarca telefon gorusmesi iade islemi zart zurt derken 3 4 hafta ugrastim 1 kitap icin ya 1 tane ustune gec geldiği icin sinava yetistiremedim

Kitapyurdundan alin kafaniz rahat olsun

• Az önce denedim. Üzerinden 1 sene geçmesine rağmen kod geçerli.. Çok teşekkürler..
  • Hala geçerli teşekkürler
  • Az önce ben de kullandım, kargo kodu geçerli.
  • Hâlâ geçerli teşekkürler

• ve hâlâ geçerli :)
  • hala gecerli helal olsun :)

• mertrgvnc M kullanıcısına yanıt
    Vay be :) gerçekten de iyi oldu bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tek bir kitap alacaktım, kesin bizim çocuklar birşey paylaşmıştır diyerekten baktım :) teşekkür ederi.
  • Ben de kullandım ama siparişimi Kırıkkale yerine Hakkari ye göndermeyi nasıl becerdiler hala çözemedim.

• Simdi kullandim hala gecerli,tskler

• Hep ugradigim bir konu hiç değişmedi kod, umarım daha da degismez

• Şimdi denedim hala geçerli sen süper bir insansın ya!

• çok sağ oll

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt

geçerli değil artık

• halen geçerli kargo bedava yaptı teşekkürler

• 60 TL'lik kitap için istediği 19.90 TL'lik kargo ücretini, ilk mesajdaki kodu girince iptal etti.
    Konuyu açıp bilgi veren arkadaşa tesekkur ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malesef artık geçerli değil :)

Yıllarca işe yaramıştı silinmeyen kod

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.