Şimdi Ara

ideal kilomdon 6 kilo fazlayım ama kondüsyonluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım ve küçüklükten beri kilo problemim vardı abartı değil ama vardı özellikle göbek çevresinde 7. sınıfta çalıştım erittim ideal olmasamda iyiydim 8. sınıftada askeri lise spor şartlarına uyuyordum kilo boyda uyuyordu üst sınıra yakın değidli yani birazdaq boyum kısa 17 yaşındayım 168 cm boyum 71 kilo ağırlığım var.yapabildiğim sporlar şunlar:
    25 dizler düz destek alarak mekik (3-4 set)
    30 dizler bükük destek alarak mekik(iki mekikten iksiin birden değil sadece birini yapıyorum günde)
    12 15 arası dikey çakı hareketi (sandalyelerle yapıyorum) (2 set)
    25 tane kollar omuz genişliğinden biraz açık tam şınav(doğru duruş) (3 set)
    80 100 arası 2,5 kiloluk dambılla ilk sağ sonra sol kol
    35 adet crunch hareketi (2 set)
    15 20 arası leg-raises hareketi (3 set)
    35 sağ 35 sol side crunch hareketi(2 set)
    2 sefer 1 er dakika şınav pozisyonunda fakat dirseklerimin üzerinde duruyorum 1 er dakika sporaun ortalarında ve sonunda yapıyorum en çok terlediğimhareket bu (EKLEME:İSMİ KÖPRÜ HAREKETİ)

dediğim gibi ideal kilomdan 7 kilo fazlam var göbeğim çok birada içiyorum çok sık olmasada rakı votka viski gibi alkolü içecekler kullanıyorum.birayı ayda bir yada 2 kez bir şişe yada nair olarak 2 şişe içiyorum. diğer ağır içkileride yılda bir yada 2 kez içiyorum.

yaptığım hareketler kilo verdiriyor bunlara başlayalı 1 hafta oldu bir kilo verdim daha değişik önerileriniz özellikle göbek ve göğüs eritmek için göğüs kısmımıda kaslandırdım ama hala yumuşak bi tabaka var onu eritmek için önerilerinizi bekliyorum beslenmem protein ağırlıklı ve makarna pilav tüketiyorum spordan önce şekerli su içiyorum başka neler yapabilirim?

yukarıdaki sporları günde bir defa gece saat 23 den sonra yapıyorum çıkıncada soğuk suyla duş alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.