Şimdi Ara

İdeal Eş Anlayışı Değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden erkekte efendilige edebe namusa duzgun asker gibi adam olmaya bakilirdi

Simdi kadınlar hırbo erkek istiyor ana babalar parali damat istiyor arabasina evine bakılıyor bmwsi var ama pavyoncu mu hirsiz mi arsiz mi hic onemli degil bmwsi var ya canim

Onceden kadinda oturup kalkmasina namuslu olmasina hareketlerinin naif olmasina edepli giyimine bakilirdi

Simdi nasil makyaj yapiyor ne kadar seksi giyiniyor ne kadar şuh biri ne kadar popi bu prim yapıyor

Bu toplum tamamen çürümüş durumdadır insanlar midemi bulandırıyor artık coluk cocugum da böyle olur diye korkuyorum bu yüzden cocuk yapmayacagim çünkü nesiller gectikce insanlarin daha da arsiz edepsiz pisliklere dönüştüğünü bizzat gördüm

Bu yozlasmayi hiçbir sey duzeltemez yok olus hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamzacım günaydın... Bu video 4 yıl önce yüklenmiş. Jordan reis kim bilir kaç yıl önce anlattı

Bu dünya için de diğer dünya için de başkasını düşünmenin maddi ve manevi sonuçlarından habersiz insanlar. Benden başkası yok görüşü iyice hakim olmaya başladı. Maalesef tarih boyunca hep dip yapmış, patlamış, tekrar etmiş uygarlıklar. Bu seferkinden çıkış olacak mı bilmiyoruz, ama şahsen benim de içim kararıyor gidişatı gördükçe.

Elbet kadınlar istediklerini isteme konusunda özgürler ama gerçektende akıl karı mi?

Tencere kapak misali. Sen ne kadar güzelsen o kadar zengin birini bulabilirsin. Kimse özel değil. Zengin seni niye istesin? Güzelliğin 10 yıl sonra azalacağı kesinken zengin adamın büyük ihtimal parası artacak. Çünkü para parayı çekiyor. Kaldı ki zengin adam daha da zengin olduğu için daha güzel kızlara ulasabilirligi artacak. Böylelikle boşanma gerçekleşecek. Bu yüzden evlenirken paraya bakılır elbet ama en başta gelmez diye düşünüyorum.

Ben erkek olarak evleneceğim kadında

1- Ahlak,namus,iyilik,vicdan, dürüstlük gibi şeylere

2-Hayat hakkındaki görüş benzerliklerine

3- dış güzelliğe bakarım

Ki bu dış güzellik orta derece olsa yeter. Eğer sen birinci sıraya parayı koyarsan yukarıda dediğim gibi olur. Kimse özel değil. Zengin seni niye sevsin.

• Para konusunda değişmedi hala daha zengin damat bakılıyor. Hatta illa övünen teyze görmüşsünüzdür beni ne doktorlar istedi de gitmedim diye vs. Ben hiç çiftçiye kız veren görmedim. Çiftçiye kız verilmiyor diye millet memur olmaya çalıştı. Sonra bu kuşak büyüyünce çocuklarını zorla üniversite okuttu. Şimdide işsizlik kaynıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çürüme değil ki bu. hepimizin istediği şeyler bunlar. para isteriz, seksi bir kadın isteriz. kadın da para ister. bunlar temel istekler. gerisi tercihe kalmış

• O Kadar haklısın ki şimdi ki kızlarda karakterlik beş kuruş..

• Ben cok yoruldum cidden. Ideal es anlayisini gectim herkesin bizden beklentisi degisti. Ailem veya diger insanlar oyle ya da boyle bir sekilde maddi, manevi huzurunu calmaya calisiyor. Hicbir zaman verdigimize esit veya verdiklerimizden fazla geri alamiyoruz. Her seyin cikar iliskisine dondugunu fark ettigim gunden beri ailem dahil herkesle iletisim kurma hevesim kacti. Artik hayatta yalniz takilan insanlari veya intihar edenleri daha rahat anlayabiliyorum. Bu hayat cok boktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 7 Ekim 2021; 5:34:29 >
  • Bu kadar toplumu düşünmek ne fayda sağlıyor? Bireyselleşmiş dünyada herkes kendi yolunu bulma peşinde bence biz de öyle olmalıyız. Kendi yolunu çiz yaşa ve öl, bitti. Bu kadar tespit kasmanın kimseye faydası yok.

• Hamzacım günaydın... Bu video 4 yıl önce yüklenmiş. Jordan reis kim bilir kaç yıl önce anlattı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Bende kız olsam parası olana bakarım niye çalışayım ?

• İdeal Eş Anlayışı Değişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Benim için önemli
    İdeal Eş Anlayışı Değişti

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bu dünya için de diğer dünya için de başkasını düşünmenin maddi ve manevi sonuçlarından habersiz insanlar. Benden başkası yok görüşü iyice hakim olmaya başladı. Maalesef tarih boyunca hep dip yapmış, patlamış, tekrar etmiş uygarlıklar. Bu seferkinden çıkış olacak mı bilmiyoruz, ama şahsen benim de içim kararıyor gidişatı gördükçe.

• AMC kullanıcısına yanıt

Elbet kadınlar istediklerini isteme konusunda özgürler ama gerçektende akıl karı mi?

Tencere kapak misali. Sen ne kadar güzelsen o kadar zengin birini bulabilirsin. Kimse özel değil. Zengin seni niye istesin? Güzelliğin 10 yıl sonra azalacağı kesinken zengin adamın büyük ihtimal parası artacak. Çünkü para parayı çekiyor. Kaldı ki zengin adam daha da zengin olduğu için daha güzel kızlara ulasabilirligi artacak. Böylelikle boşanma gerçekleşecek. Bu yüzden evlenirken paraya bakılır elbet ama en başta gelmez diye düşünüyorum.

Ben erkek olarak evleneceğim kadında

1- Ahlak,namus,iyilik,vicdan, dürüstlük gibi şeylere

2-Hayat hakkındaki görüş benzerliklerine

3- dış güzelliğe bakarım

Ki bu dış güzellik orta derece olsa yeter. Eğer sen birinci sıraya parayı koyarsan yukarıda dediğim gibi olur. Kimse özel değil. Zengin seni niye sevsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 7 Ekim 2021; 13:43:51 >
  • Bence yaşayın geçin bu kadar kasarak kendinizi mutsuz edersiniz. Elinize başka hiç bir şey geçmez. Değiştiremeyeceğiniz şeylere bu kadar yoğunlaşmayın.

• Bu kadınlar dırdır ederek kocalarinin da hayatini yok ediyor

Paran yoksa evlenmek büyük risk

• her konuda mı haklı olur bir insan

• Ahahaha eyvallah hacım

• Vah ki ne vah şu zamana insanlara. Gerçekten herşey bitmiş hamzacim hemşehrim ☹️😔

• Yıl olmuş 2021. Evlilik nedir. Burası teknoloji forumu biraz ileri görüş beklerdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.