Şimdi Ara

İcradan otomobil aldım, ne yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İcra ihalesinden esatis.uyap.gov.tr'den otomobil aldım. Tüm yapmam gerekenler nelerdir, ne gibi belgeler istenir? Lütfen yardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertsdf

İcra ihalesinden esatis.uyap.gov.tr'den otomobil aldım. Tüm yapmam gerekenler nelerdir, ne gibi belgeler istenir? Lütfen yardım...

İcradan aldığın için önce bir kurban kes sonrasını arkadaşlar söylerler...
  • Parayi belli bir tarihte yatirman gerekiyor. Eger aracta ruhsat ve anahtar yoksa once bunlari cikarmak gerek ve eger arabanin herhangi bir yerinde sikinti yoksa yola cikabilirsiniz ama araba sorunlu ise hatta sorunsuz bile olsa sanayi de iyi olan ustalara goturup her yerine baktirmakta fayda var.

Bu arada arac nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil KDVsi %1 yani. Ruhsat ve anahtar yok. Anahtar ne kadara malolur, ruhsat ne kadara malolur?
  • arabada ımmobilizer varsa mecbur yetkili servisten anahtarı alman gerek, ortalama 500-1000 lirasıdır ve öyle hemde gelmez 10-15 gün kadar beklersin.. hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun..
  • tamemin olmamakla birlikte kaba taslak olarak şöle söyleyebilirim ilk önce vergisini ödüosun aldığın fiyatın yüzde bilmem kaçı sonra muayne sonra plaka işlemleri filan kaba taslak bu sanırım emniyete gidersen yardımcı olurlar
  • quote:

İcra ihalesinden esatis.uyap.gov.tr'den otomobil aldım. Tüm yapmam gerekenler nelerdir, ne gibi belgeler istenir? Lütfen yardım...

hocam bide şu esatis.uyap.gov.tr teklif verme teminat yatırma bu süreçleri anlatırmısınız?

bide hangi aracı ne kadara aldınız piyasa fiyatından düşükmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemleri şu şekilde özetleyebiliriz o zaman. Yanlış bir yer varsa düzeltin.

1. İcra müdürlüğüne aracın bedelini, KDV'yi ve damga vergisini ödeme
    2. İcra müdürlüğünden satış belgesini alma
    3. Satış belgesiyle trafik tescile gidip üzerine tescil ettirme
    4. Aracın muayenesi bitmişse muayene ettirip ruhsat çıkarttırma
    5. Ruhsatı gösterip trafik sigortası yaptırma

Ayrıca uzun süre (5-6 ay kadar) hiç çalıştırılmadan bekletilen arabayı çalıştırmak için ne yapmak gerekir?
  • quote:

İşlemleri şu şekilde özetleyebiliriz o zaman. Yanlış bir yer varsa düzeltin.

1. İcra müdürlüğüne aracın bedelini, KDV'yi ve damga vergisini ödeme
    2. İcra müdürlüğünden satış belgesini alma
    3. Satış belgesiyle trafik tescile gidip üzerine tescil ettirme
    4. Aracın muayenesi bitmişse muayene ettirip ruhsat çıkarttırma
    5. Ruhsatı gösterip trafik sigortası yaptırma

Ayrıca uzun süre (5-6 ay kadar) hiç çalıştırılmadan bekletilen arabayı çalıştırmak için ne yapmak gerekir?

Aku ve lastik degisimi de yapmaniz gerekebilir hatta direk akuyu de degistirmek mantikli olacaktir.

• quote:

Siteden teklif verebilmek için Vakıfbank'ta hesabınız olması gerekiyor. Muhammen bedelin %20si olarak teminat alınıyor. 2008 Chery Alia 12500 TL'ye aldım.

10 bin den fazla etmez hayırlı olsun bu arada
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Bu işlemler için hangi belgelere ihtiyacım var ikametgah vs. gibi?
  • hayırlı olsun, 2. eli 15ten başlıyor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Gerekli belgeler neler? Acil yardım lütfen. Bilenlerin mutlaka cevap yazmasını rica ediyorum
  • Telekom da a6 lar vardı sonuçlandığını bilmiyorum icradan almak risk bence sürekli alıp sorarsanız 20 arabadan biri zarar olsa kurtarır lakin tek araba alan içi risk bence.

Resmi kurumların vs satış ihalelerine bakın arkadaşlar.

• Valla ne gibi işlemler gerektiği gibi bir bilgim yok ama arkadaşların dediklerine göre masrafları da dahil edersek sahibinden almış gibi olacaksın. Tabi sahibinden get ilanıyla almış gibi diyelim. Bu arada kurban konusunu kesinlikle unutma derim, sonuçta icralık mal vebal taşır. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Üç kuruş avanta sağlayacağım diye nelerle uğraşılıp, milletin elinden alınan arabaların peşinden koşuluyor. Her tür adam var şu ülkede

• ağlayanın malı gülene yaramıyor. attığın kurşun yerini bulmayan bir pazardır icra bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin mafyalığını yapan adamlar vardı birde. Yok mu bu forunda onlardan? Cevap verirlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Üç kuruş avanta sağlayacağım diye nelerle uğraşılıp, milletin elinden alınan arabaların peşinden koşuluyor. Her tür adam var şu ülkede

O adamlar demekki bi yerlere birilerine borc takmislar ki arabalara el konmus.Sanki adamlarin hic sucu yokta ellerinden almislar arabalarini

• Bırakın şu ağlayanın malı muhabbetini.Bence adam sevinmiştir.Hatırladığım kadarıyla o arabaların sıfırı zamanında 18-20 bin diye hatırlıyorum.Ayrıca araç satılınca adamın borcundan düşüyolar.Satılmaması daha kötü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.