Şimdi Ara

İçkiden uzak durun beyler çok pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıfım ygs sonrası çok büyük bir yük kalktı üstümüzden bizde arkadaşlarla (5kız 3 erkek) bunu kutlayalım dedik bir bara gittik başta sıkıntı çıkacak sandık ama sahibini falan tanıyorduk müsade etti bize bi yer ayarladı kendi halinizde takılın dedi bizde oturduk arkadaşlarla içiyoruz tabi tecrübesiz olduğumuz için dozunu ayarlayamadıl kafayı bulduk sonra çıktık bardan sahile gittik gece olmuş saat 11 falan erkekler birbirine el şakası yapmaya başladı ben anladım durumun pekte hayra alamet olmadığını aynı şeyleri kızlarda yapınca tamam yarım saate kalmaz kötü şeyler olacak dedim ve tamda dediğim gibi oldu bizimkiler kumların üstüne öpüşmeye başladılar ben imanlı bir genç olduğum için başta yanaşmadım ama zorlada olsa benide araya kattılar artık anladım ki her şey için çok geç ve birden mercan dede ak sakalları ve sapsarı uzun saçları ile gözümün önünde belirdi ve şunu söyledi "bu bir csbdir hala ne okuyorsun?" o an kafam açıldı ayıldım desem yeridir ve kendimi aralarından çektim kafamı denize soktum iyice açıldım sarhoşluğun etkiside gitmişti ve birdaha arkadaşlar ile içmemeye karar verdim hatta birdaha içkiye elimi sürmeyeceğim beyler siz siz olun milletin gazına gelipte içmeyin çok pişman olacağınız şeyler yaparsınız kendini her zaman frenlemesini bilin bu olaydan ailemin haberi olmadı ama vicdan azabı çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin mercan dede

• Okumayın kendini frenliyen liseli

• o iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler.

Demirin tuncuna, CSB yazarının vasatına kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 12 Nisan 2016; 18:57:03 >
  • trollüğünde sınırı var burada nasihat veriyoruz herif konuyu trollüyor

• Fırsatı elinin tersiyle itmişsin . 5 kız la kişi başına 1.35 kız düşüyor . Ama imanlı gencim diyorsan bir şey diyemem iyi yapmıssın . Yoksa affetme
  • diğerine nazaran iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsel221

Fırsatı elinin tersiyle itmişsin . 5 kız la kişi başına 1.35 kız düşüyor . Ama imanlı gencim diyorsan bir şey diyemem iyi yapmıssın . Yoksa affetme

Kardeş, nasıl bir matematiğin var anlamadım ki
  • quote:

Fırsatı elinin tersiyle itmişsin . 5 kız la kişi başına 1.35 kız düşüyor . Ama imanlı gencim diyorsan bir şey diyemem iyi yapmıssın . Yoksa affetme

imanlı bir gencim bir kere içki gibi bir hataya düştüm ama şükürler olsun başıma iş açmadan dersimi aldım

• 1.66 imiş :D olur ya takma günün stresi
  • quote:

İmanlı genç ama içki içiyor kafayı buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

İmanlı genç ama içki içiyor kafayı buluyor

üzdün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.