Şimdi Ara

İçimi dökmek istedim sadece..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fazla konu açan birisi değilim genelde teknik yardımda dolanırdım daha sonraları konu dışını fark ettim ilk başlarda hoşuma gitti güldüm eğlendim ama sonra fark ettim ki çoğu daha liseli liseli deyip geçmemek gerek gerçekten olgun davranış sergileyen liseli arkadaşlarda var içlerinde tabi üniversite okuyanlar ve mezunlar ayrı kendilerini çok belli ediyorlar yaptıkları yorumlar olsun açtıkları konularla olsun..

neyse biraz uzunca bir yazı olabilir istiyen arkadaşlar okuyabilir her türlü yoruma açığım doz aşılmadığı sürece.

21 yaşındayım 2 yıllık üniversite bitirdim açıktan kamu okuyorum ve ayrıca dgs hazırlanıyorum nasip olursa makina mühendisi olacağım ilk olarak kendimi tanıtayım istedim.

Asıl mesele herkezin ki gibi benimde aşk acısı,maddiyat ama ben aşk acısından bahsetmek istiyorum okuyan arkadaşlara vakit ayırdıkları için çok teşşekkür ediyorum yorumlarınızı esirgemezseniz seviniirm..
    arkadaşlar lise yıllarında lise 3 ün ( bizim zamanımızda düz lise ve liseler 3 yıllıktı) ilk döneminde bir kızla çok samimi bir arkadaşlık kurdum daha doğrusu o benimle kurdu ilk başlarda hep o bana msj atar dershaneme gelir sınfta yanıma gelir konuşur sohbet ederdik msnde görüntülü konuşmlar falan havada uçuşurdu :) derken kızı sınıftan erkeklerden uç isterken,konuşurken dahi kıskandığımı farkettim farkettiğim gün dedim ki ben bu kıza aşık oldum ve hiç unutmam 18 mart'ta arkadaşlığımızın ismi kondu artık sevgiliydik herşey daha farklıydı kavgalı dövüşlü ortalama 4 - 6 ay bitirdik ve okulda bitti veda partisi yapıldı veda partisinde herşey normaldi çok güzel bir gece geçirmiştim arkadaşlarımla sevgilimle neyse evlere dağıldık ertesi günü karneleri almaya okula gittik karnelerimizi aldık ve dana'nın kuyruğunun koptuğu an burda başladı kıza dedim ki gel canım yaz boyunda pek görüşemeyeceğiz bi yerlere gidelim az özlem giderelim sonra evine bırakırım seni yok canım dedi yazlığa gideceğiz akşam, eşyaları toplamam lazım tatilden geldikten sonra görüşürüz dedi peki canım dedim güzelce ayrıldık evlerimize gittik bir kaç saat müsade verdim msj atmadım aramadım eşyalarını rahat rahat toplasın cevap vermek zorunda kalmasın diye. neyse bir kaç saat sonunda mesaj attım dedim ki napıyorsun dedi ki internette bir oyun buldum oyun oynuyorum dedi.bunu duyar duymaz çıldırmazmıyım ben ama nasıl köpürüyorum anlatamam çok sinirlendim ve msj attım dedim ki bana bi yarım saat ayıramadın gittin internette oyun oynuyorsun hiç mi değerim yoktu senin karşında falan..neyse ses seda yok cevap gelmedi arıyorum açan yok msj atıyorum cevap veren yok daha sonra telefonu kapandı ( hayatta telefonu kapatmazdı çok nadir olarak tartıştığımızda sinirlenince kapatırdı ) dedim heralde sinirlendi bana bi kaç saate açar msj attım tekrar telefonu açarsa iletim raporunda açtığını bilicem neyse bir kaç saat geçti açan yok gece oldu açan yok tabi bende mesaj atıyrum sürekli meraklandım tabikide neyse o gece kapalı kaldı telefonu ertesi gün aksama doğru telini açtı deidm şimdi cvp verir biraz sonra cevap verir yine cevap yok Allah'ım sabır diyorum kuduruyorum ya sinirden meraktan neyse arkadaşlar akşam oldu telefonum çaldı mesaj geldi. oh ya sonunda siniri geçti dayanamadı mesaj attı diye geçirdim içimden ve mesajı açtım açmamla şok olmam bir oldu yeter artık bitsin istemiyorum çok sıkıldım bu ne kıskançlık ne bu sıkboğaz etmeler vs vs ya dedim noluyo biraz sakin ol kendine gel...yok artık bitti ne msj at ne ara ne sor adımı bile ağzıma alma dedi bir gitti o gidiş artık ne msjlarıma cvp alabildim ne aramalarıma cevap alabildim.ot ot yaz tatilin yarısını geçirdim zaten öss sınavım çok kötü geçmiş kazanamıcağım belli birşey onun stresi kızın stresi saçım falan döküldü yemin olsun neyse ağustosun başı oldu msj geldi baktım eski sevgilimden dedim bismillah noluyo lan..işte s*** senden birşey istiyeceğim müsaitsen msn gelirmisin dedim silmemiş bu beni msnden dur bakalım neymiş derdi ( ama kalbimin heyecandan yerinden çıkacağını sandım bir an ) koşa koşa eve geldim girdim msn e ilk başta napıyosun nasılsın diye normal bir arkadaşmış gibi konuştk sonra dedi ki benim bilgisayarımda şu şu sorun var ya bunu nasıl yapabiliriz. ( lsie yıllarında bilgisayar hakkında çok bilgim vardı şimdi artık ilgimi çekmiyor bilgisyar felan) anlattım durumu sorunu çözdük neyse yine konu döndü dolaştı eski günlere geldi dedim gel tekrar affet beni naptıysam yeni bir sayfa açalım başlıyalım yok dedi olmaz..artık sevgili olamayız arkadaş kalalım bence bende dedim sevdiğim insanla arkadaş kalamam ilerde başkasının kollarındayken gözlerine baka baka elimden kayıp gidişine hayatımın mahvoluşuna izin veremem eğer yeni bir sayfa açmak istersen her koşulda yanında olacağım dedim hayır dedi. o zman bir daha msj atma arama sorma yaramı deşme canımı daha fazla acıtma mümkünse beni gördüğünde yolunu değiştir ki canım acımasın dedim(blöf yapmştım) ama o tamam dedi..ve o msj ı gorunce ne bi dha msj attım nede çağrı ardından 2 saat sonra çağrı attı telime cvp vermedim ve olay kapandı..tabi kuzenimin ve arkadaşlarımın dolduruşuyla bir mail hazırladım okul bitti aşk bitti sen böyle şerefsizsin beni kullandın attın köşeye sana çok inanmıştım seni çok sevmiştim vs vs ... uzunca bir mail di ve 2 hafta sonrada msn den silmiş...ve çok sevdiğim tek insan göz göre göre ellerimden uçup gitmişti o gün bu gündür hep aklımda ( ortalama 4 yıl geçti ) bu yazıyıda neden yazma gereği duyduğuma gelirsek bugun annesiyle çarşı da gördüm yüzüme bile bakmadan geçti gitti napsın ki ben gibi bi zavallıyı nede olsa şerefsiz demişim ona damarına basmışım sinirini bozmuşum gururuna dokunmuşum.ama her görüşümde ilk günkü gibi kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor heycanlanıyorum adrenalinim doruk noktasına ulaşıyor.ayrıca geçen yaz yaz okulunda iken facebook'tan arkadaşlık isteği göndermiştim hiç tereddütsüz yoksaymıştı isteği.

ayrıca kız biraz da olsun varlıklı bir aile çocuydu ben ise normal bir emekli çocuğu sıradan bir insanım işte.neyse kafanız şiştiyse k.bkmayın yorumlarınızı esirgemeyin ne yapmalıyım bu saaten aslında yapılacak birşey kalmadı artık içim daralıyor bunalıyorum arkadaşlar azda olsa yazarak içimi rahatlattım

not: imla hataları ve anlatım bozuklukları olabilir affola
    dip not: o zamanlar 11bin - 5 bin sms falan yoktu 1 sms in 1 kontor olduğu zamanlardı ( haftalık 2 bin kontör harcadığımı bilirm )

• Üstünden 4 yıl gecmis ama sen hala heycanlaniyorsun bırak abi ya sana kız mı yok? Senin bir hatan olmadıgı halde çekip giden o defalarca kez yalvarmana ters cevap veren o sen serefsizsin diyince(kusura bakma bende boyle olduguna kanaat getirdim) suçlu sen oluyorsun ne güzel dünya! Makina mühendisi olacakmışsın cebinde paran olur kızlarla yer icersin takma su burnu havada egosu 157520 olan kızları kendin için en güzelini yap hobiler bul yeni kız arkadas olabilir kurtul ondan baksana artık hayır gelmez sana o kisiden.
  • Hocam boş ver ya benden sana taktik kızın en iyi arkadaşını bul ve ona arkadaşlık teklif et bir gün ikisinin buluşacağı yere tesadüfen gitmiş gibi yap ve onunla karşılaş ama göz göze gelme bu onu kudurtmaya yetmezse bende hiç bir şey bilmiyorum.

Test edildi onaylandı...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49396075/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49396075

dün konu dışı özelde pek online olmayınca burayada açmıştım konuyu..

@mhmt_mhmt aslında hobilerim var sosyal bir insanım ama gece olup yastığa başımı koyduğum an yada onu gördüğüm an herşey farklı oluyor daralıyor bunalıyorum burada yazılan yorumlardan şunu anladım ki boş yere kendimi üzüyorum biten bitmiş giden gitmiş artık önümde güzel bir hayat var en güzelinden değerlendirmek şart

@Lacano artık boşverdim koydum g**ne öneri için saol ama dediğin çok zor iş en yakın arkadaşını yapmam için biraz muhabet olması lazım birazda para..

• bi erkek bi kıza cok bağlanıyorsa ya daha önce hiç sevgilisi olmamıstır yada ona verdiği değeri kimseye vermemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

bi erkek bi kıza cok bağlanıyorsa ya daha önce hiç sevgilisi olmamıstır yada ona verdiği değeri kimseye vermemiştir

daha önce oldu sevgilim ama nasıl desem bilemiyorum başkasına bu kadar yakın değildim yani bu kıza herşeyimi anlatmışım iyi günde kötü günde herşeyimi paylaşmışım çokca vakit geçirmişim belkide bağlayan kısmı buydu..
  • ilk baş o sana gelmişse bir sorun var gibi zaten. bu durumlarda genelde geçici olur ilişkiler.
    sen de kız bana geldi diye bazı şeylere gözlerini kapamışsın. bağlanmadan önce sınaman lazımdı.
    neyse, hayatından keyif almaya bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah be güzel kardeşim Bu senin konun , kendiminkini anlatsam ne kadar benzediğine sen bile hayret edersin . Benimki biraz daha acıklı ... Yanlız değilsin , ne cevap gelse tatmin etmez seni , zaman demek en mantıklısı . Onun gibisini bulabilirmiyim diyosun şimdi . Alışmışsın yokluğunda bile aklına gelmiş . Sen çok şey yapmışsın insanlar bilmesede . Bütün bunlar birleşince komplike bir boşluk ve huzursuzluk içini kaplamış . Biraz melankoli oldu ama , sen zaten biliyosun bunları Çok konuştum neyse

• Zaman diyen arkadaşlara soruyorum ne kadar zaman ? Zaten 4 yıl geçmiş arkadaş unutamamış ve buraya destan yazmış bakın. Bence kafasında bitirmesi lazım. Bunun için de yeni birisine şans vermesi lazım.
  • Hocam kurtulmak için gurur yap birazcık kendinde.. Senin ona verdiğin değerin karşılığı bu olmuş. Biraz ortama gir kızlarla muhabbet kur vs. biraz güvenin gelsin kendine ve şundan emin ol ki hiçkimse vazgeçilmez değildir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.