Şimdi Ara

İçeri Girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy s3 Nasıl Sizce 2000 Tl Edermi Daha Güzel Alternatifler Varmı htc vb apple 4s fln
    Birde eğer 10 kg verirsem annem söz verdi 2000 tl ye kadar istedim herşeyi alacak ben telefon istiyorum
    garantili olsun illa 2000 olcak die bişe yok sony xperia acs s ler de hoşuma gidiyo gibi s2 de güzel 4s de güzel

• Ben bugun aldım telpa garantili 1800TL. Babamın arkadaşıydı yalvar yakar aldık

Telefon gerçekten süper eski kullandığım telefon vardı monte onu elime alınca bu telefonmu diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

Ben bugun aldım telpa garantili 1800TL. Babamın arkadaşıydı yalvar yakar aldık

Telefon gerçekten süper eski kullandığım telefon vardı monte onu elime alınca bu telefonmu diyorum :D

Ben Media Markta Pazartesi İnceledim En Az 30 Dk Elimdeydi Telefon :D
    Cok Süper Bi Cihaz
  • aklında bulunsun bir android sitesinde moderatörüm kendimdede galaxy sl var androidden uzak dur.Tamam herşey bedava olabilir ama işlem kapasitesi ve isletim sistemi yükü apple da çok çok az bu nedenle ıphone 5 i beklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kberke06

Merhaba Arkadaşlar
    Galaxy s3 Nasıl Sizce 2000 Tl Edermi Daha Güzel Alternatifler Varmı htc vb apple 4s fln
    Birde eğer 10 kg verirsem annem söz verdi 2000 tl ye kadar istedim herşeyi alacak ben telefon istiyorum
    garantili olsun illa 2000 olcak die bişe yok sony xperia acs s ler de hoşuma gidiyo gibi s2 de güzel 4s de güzel

yanlış anlama merak ettim sadece ama kaç kilosun?
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

Bence önceliğini nasıl 10kg verebilirim üzerine olsun. Cihaz seçimine gelirsek ben s3 kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Dostum sen nasıl bir telefon kullanıcısısın ilk olarak o önemli. Eğer profesyonel bir telefon kullanıcısı değilsen, 999 TL civarlarında EVO 3D var. Ben onu kullanıyorum tavsiye ederim.Geri kalan parayla başka açıklarını kapatırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar

Kendine hedef belirleyerek yani bir seye ulasmak icin kilo vermen gayet iyi ve hos bir davranis bence. S3 un sifirini 1800 e bulursun garantili olarak. Ama 2000 lira da verme yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 kiloya 1800e anlaş bence.
  • iphone 5 in 2500 den aşşağı cıkacağını tahmin etmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Kendine hedef belirleyerek yani bir seye ulasmak icin kilo vermen gayet iyi ve hos bir davranis bence. S3 un sifirini 1800 e bulursun garantili olarak. Ama 2000 lira da verme yani

1800 internetde var ben biraz pipirikliyim teknosa media markt darty vatan tipi yerlerden alırım telefonu cünkü telefoncuya pek güvenmiyorum birşey cıkar falan

• beyler benim konuya da bi bakın benzer bi durum .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Vatan Bilgisayar'da bugün 1799TL'den satışa sunulmuş Telpa Garantili. İstersen annenle bir anlaşma yap.Kampanya güzel.
  • o boyutlarda hiç bir elektronik ürün 2000 tl etmez..ama! fazla kiloların varsa yaşının genç olduğunu var sayıyorum..kilo hayatını ipotek eden bir unsur, mutluluğun önundeki engel olur, ondan sağlıklı bir şekilde kurtulmaya bak!..
  • ne bu çılgınlık yahu topu topu 1300 ila 1600 tl arasında yurt dısında 2000 tl vermem o kadar. maliyeti 1000 tl etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

o boyutlarda hiç bir elektronik ürün 2000 tl etmez..ama! fazla kiloların varsa yaşının genç olduğunu var sayıyorum..kilo hayatını ipotek eden bir unsur, mutluluğun önundeki engel olur, ondan sağlıklı bir şekilde kurtulmaya bak!..

Peki Ne Önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesmania

quote:

Merhaba Arkadaşlar

yanlış anlama merak ettim sadece ama kaç kilosun?

13 Yaşında 170 boyunda 90 kgyim dostum amerikalılar gibi olmuşum mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

ne bu çılgınlık yahu topu topu 1300 ila 1600 tl arasında yurt dısında 2000 tl vermem o kadar. maliyeti 1000 tl etmez

1350 ye var sahibinden.comda 1350 +100 tl açmak için bide pasaport gerek sana 1500 e patlar 1800 e garantili 300 tl için garantisiz olsun istermisin
    mesela iphoneler 4s daha 1800 2000 lira gibi oynuyo garantisizler 1200 tl ye alınır 1300 e biter herşeyi ile 500 tl karda olursun eğer mağzadan alırsan mağza 100 tl ye 2 yıl garanti de yapar 1600 e alırsın o zaman iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

8 kiloya 1800e anlaş bence.

annem 1250 vercek baboda 650 vercek panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Dostum Vatan Bilgisayar'da bugün 1799TL'den satışa sunulmuş Telpa Garantili. İstersen annenle bir anlaşma yap.Kampanya güzel.

Annem Asla Önceden Almaz Dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.