Dostum Vatan Bilgisayar'da bugün 1799TL'den satışa sunulmuş Telpa Garantili. İstersen annenle bir anlaşma yap.Kampanya güzel.
htc evo 3d kaliteli güzel oyun oynamak için yeterlimi fiyatları kaç civarı
quote:
Orijinalden alıntı: kberke06
quote:
Orijinalden alıntı: lazoglu007
ne bu çılgınlık yahu topu topu 1300 ila 1600 tl arasında yurt dısında 2000 tl vermem o kadar. maliyeti 1000 tl etmez
1350 ye var sahibinden.comda 1350 +100 tl açmak için bide pasaport gerek sana 1500 e patlar 1800 e garantili 300 tl için garantisiz olsun istermisin mesela iphoneler 4s daha 1800 2000 lira gibi oynuyo garantisizler 1200 tl ye alınır 1300 e biter herşeyi ile 500 tl karda olursun eğer mağzadan alırsan mağza 100 tl ye 2 yıl garanti de yapar 1600 e alırsın o zaman iyi
1600 1 YIL GARANTİLİ BULURUM HEM SIFIR SAGOL BU BİR CILGINLIK GIDİYOR
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
Dostum Vatan Bilgisayar'da bugün 1799TL'den satışa sunulmuş Telpa Garantili. İstersen annenle bir anlaşma yap.Kampanya güzel.
Oyun oynamak için yeterli fakat bazı arkadaşlar GTA tarzı oyunlarda takıldığını söylemiş.Bende herhangi bir takılma yok,her oyunu çatur çutur oynuyorum.
quote:
quote:
quote:
Oyun oynamak için yeterli fakat bazı arkadaşlar GTA tarzı oyunlarda takıldığını söylemiş.Bende herhangi bir takılma yok,her oyunu çatur çutur oynuyorum.