Şimdi Ara

İçe dönük olanınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de içe dönük biriyim. Telefonum çalsa istemiyorsam açmak kesinlikle açmam. Evde vakit geçirmeyi severim. Pek dışa dönük insanları da sevmem iyide anlaşamam. İçe dönük insanları çekingen zannediyorlar ama insanlara karşı seçiciyiz. Şimdi arkadaş çevremi toplasanız 1 kişi anca bulunur doğru düzgün insan. Gerisi bir halta yaramaz. İki kız görünce gevşek gevşek dabranırlar karakter yok birşey yok.

• Dilsizdir dilsiz benim acılarım.
    Konuşmazlar kimseyle hiç kimseyle.
    Bir tek benim canıma dadanmışlar.
    Bir tek benim canıma acıtırlar.
    Hem de hiç hak etmediğim halde.
  • Valla ben anti sosyal doğal olarak aynı zamanda asosyal biri olarak söylüyorum ki "içe dönük" insanların neredeyse hepsi aslında eziktir. Benim fikrim bu.
  • Yukarıdaki videoyu izledin mi? Uzman psikologtur kendisi. Yavşak olmazsak ezik oluyoruz yani? İçe dönük insanlar genellikle daha bilgili, kültürlü insanlardır. Yani bende bilmiyordum bunları ama öyleymiş. Bill gates falan içe dönükmüş. İçe dönük insanlar ezikliğinden değil tam aksine kendi gibi olmayanları ezik görürler ve iletişim kurmazlar. Burada eziklik değil dışlama var. Ben şahsen böyleyim. Arkadaş çevreme bakıyorumda hepsi 1-2 kişi hariç yavşağın teki.
    Edit: Toplumda sözü geçen, sayılan, mafya tipli insanlar genellikle içe dönük değildir. Bana göre de bu tipteki insanlar eziktir. Kendini bir yerde belli etmeye çalışan, herkes bana baksın, benden korksun diyen, kendini kanıtlamaya çalışan insanlar eziktir bana görede. Uzun uzun yazarım da uzun olunca millet okumaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 11 Haziran 2017; 23:10:26 >
  • Ben katılmıyorum. İçe dönük olan değil dışa dönük olan(yavşak olan) sosyal anlamda daha çok tecrübe sahibi olur zira biraz daha kültürlü de olur. Tabi içe dönük olanlardan daha kültürlü olanlar çıkıyor ama çok düşük oran bence(çok insan tanımadım). Yavşak olmak bence daha iyidir ama yavşağında yavşağı var onlardan bahsetmiyorum(dolandırıcı, yalancı vs) daha çok yılışık insanlarla sürekli konuşan vs.
  • bu arada videoyu izlemedim genelde sallama oluyorlar bu tarz videolar mantıklı gibi görünsede çoğunlukla gerçeklikle gram alakalı olmuyor

dedikleri gibi teoride pratikle teori aynıdır ama pratikte değildir
  • Yav dışa dönük insanlar genelde kız konularında daha şanslı oluyorlar yoksa farklı bir kazançları yok. Benim gördüğüm çalışkan, iyi üniversitelerde yaşayan tanıdıklarım kız olsun erkek olsun çoğunluğu içe dönük.
    Edit: Her içe dönük insanda bir değil ben mesela canım isterse sosyalleşirim istemezse sosyalleşmem. Eve misafir geldiğinde amcam dahi olsa istersem karşılarım istemezsem karşılamam. İsteğime bağlı herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 11 Haziran 2017; 23:14:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Yukarıdaki videoyu izledin mi? Uzman psikologtur kendisi. Yavşak olmazsak ezik oluyoruz yani? İçe dönük insanlar genellikle daha bilgili, kültürlü insanlardır. Yani bende bilmiyordum bunları ama öyleymiş. Bill gates falan içe dönükmüş. İçe dönük insanlar ezikliğinden değil tam aksine kendi gibi olmayanları ezik görürler ve iletişim kurmazlar. Burada eziklik değil dışlama var. Ben şahsen böyleyim. Arkadaş çevreme bakıyorumda hepsi 1-2 kişi hariç yavşağın teki.
    Edit: Toplumda sözü geçen, sayılan, mafya tipli insanlar genellikle içe dönük değildir. Bana göre de bu tipteki insanlar eziktir. Kendini bir yerde belli etmeye çalışan, herkes bana baksın, benden korksun diyen, kendini kanıtlamaya çalışan insanlar eziktir bana görede. Uzun uzun yazarım da uzun olunca millet okumaz.

İyi de adam yavşak olmaktan bahsetmemiş ki, biraz yırtık olucaksın ama dozu aşmayacaksın, arkadaş bundan bahsetmiş.

Şahsi görüşüm inan ne kendini kapatmalıdır herkese, ne de açmalıdır,ayarını bilmen gerekiyor.

• Yavşak ben diyorum Ayrıca aynen dediğin gibi olmalı.
  • İçe kapanık biraz çekingenlik gibi. İçe dönüklük daha farklı
  • Yani benim kısaca ortamda kendini belli etmeye çalışan, hep kendini öven insanlara alerjim var
  • Ek bilgi :Eğer bu durumdan rahatsızsanız psikiyatriye gidebilirsiniz 3 4 yıl önce ilaç vermişti 1 yıl kullandım kullandığım süre zarfında karakterim değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Yani benim kısaca ortamda kendini belli etmeye çalışan, hep kendini öven insanlara alerjim var

Usta emin ol öyle tipleri kimse sevmiyor.
  • suskunman, aynen ben de öyleyim. Bakıyorum bunla konuşsam neee konuşmasam ne. Seçiciyim de aşırı derecede... Bakalım sonumuz ne olacak. Utangaç değilim ama GENELDE BAŞKASI ADINA UTANIRIM

• Sorunlarindan bahsetmemek olayi bende de var kimseye anlatmam ne anneme ne arkadaslarima ama herkesi dinlerim tavsiyeler veririm tabiri caizse derdine derman olmaya calisirim sanirim guclu gorunmeye calismaktan oluyor veya mukemmeliyetcilikle de alakali olabilir.Kimse de sormaz zaten senin var mi bir derdin diye baslarlar anlatmaya kendi dertlerini

• İçedönüklerin okuduğu kaynakları dışadönükler yazıyor buna ne demeli
  • 2-3 samimi arkadaşım vardır başka yoktur öyle konuştuğum kişi bunun en büyük nedeni ise ben öyle düşünüyorum sosyal medya kullanmıyorum egolu insanlar gibi şekilden şekile girip fotoraf çekip paylaşmıyorum ve böyle yapan insanları samimi bulmuyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla içime kapanığımçok iğrenç bir şey bence dışardan hep ezik olarak görülüyorum bazı hocalarım hiç sesimi bile duymamışlardır derdimi anlatacak hiç kimsem yok kendi içimde kendimi öldürüyorum :(

• Sen içe dönük değilsin çekingensin psikolojik tedavi al
  • Of gerçekten artık almalıyım cidden hayatımın fırsatlarını bu illet yüzünden kaçırdım belki ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.