Bildirim
çok acil şu sorunu düzeltebilecek olan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok mu yardımcı olabilecek biri ? -
Sağdaki kutulara tıklamadınız mı?
onlara tıklayınca çıkması gerek. Asistan Menejer, Altyapı sorumlusu vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Deadpool-
Sağdaki kutulara tıklamadınız mı?
onlara tıklayınca çıkması gerek. Asistan Menejer, Altyapı sorumlusu vs.
işte hocam sorun orda. sağda kutu yok. Yasir TAN yazan yerler için diyorum o 2 yer şu an seçilemiyor bu konuda bilen kimse yok mudur ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Coutinho
ilginçmiş hocam, asistanı kovup başka asistan alsanız? Nadir bir asistan değilse tabi
o da ayrı bi sıkıntı orjinal oyun ama noluyor anlamadım. 1 asistan menejer alıyorum hala asistan menejer koltuğu boş gözüküyor. bi ar 3-4 tane asistan menejer almıştım ama sadece biri gözüküyor ekipte :D -
sorunu da şimdi çözdüm. dedigim gibi asistan menajer aldım tekrar. onu koydum. ama bu asistan menajer olayını nasıl halletcem onu bilemiyorum. yazmıştım donanımhabere ama bilen cıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
sorunu da şimdi çözdüm. dedigim gibi asistan menajer aldım tekrar. onu koydum. ama bu asistan menajer olayını nasıl halletcem onu bilemiyorum. yazmıştım donanımhabere ama bilen cıkmadı
teknik heyetteteki tüm görevleri istediğiniz gibi düzenleyebilmeniz lazım. eğer bir yerde sıkıntı oluyorsa tek tek tüm sorumluluklar sekmesine bakmaya çalışın.
birşeyin sorumluluğu başkasında, bunun başka açıklaması olamaz. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
sorunu da şimdi çözdüm. dedigim gibi asistan menajer aldım tekrar. onu koydum. ama bu asistan menajer olayını nasıl halletcem onu bilemiyorum. yazmıştım donanımhabere ama bilen cıkmadı
teknik heyetteteki tüm görevleri istediğiniz gibi düzenleyebilmeniz lazım. eğer bir yerde sıkıntı oluyorsa tek tek tüm sorumluluklar sekmesine bakmaya çalışın.
birşeyin sorumluluğu başkasında, bunun başka açıklaması olamaz.
hepsi normal. ayrıca şu an sayabildiğim 2 tane asistan menajerim var belki daha fazladır bilmiyorum bu nasıl oluyor. fm 2016 da asistan menajeriyle ilgili yeni bi özellik mi geldi ?
-
-
bence problem fazlalıktan kaynaklanıyor. 21 ve 19 yaş altı tüm personeli kovun. 1 tane adam gibi alt yapı sorumlusu getirin. o kadar personeli çalıştırmanıza hem gerek kalmaz -
ben alıyorum koltuk hala boş görünüyor. kovup aldıktan sonra da aynısı olucak içime sinmiyor hocam yoksa öylece bırakırım :D -
-
-
Merak etme hocam bende en az senin kadar önem veriyorum.
alt yaş gruplarına aldığın antrenörler As takım antrenörlerinden daha iyi değil bunu unutma.
As takım antrenörleri genç oyuncularıda çalıştırır.
21 ve 19 yaş altına alacağın bir sürü antrenörün tüm hepsini sadece bir Alt yapı sorumlusu yapabilir. Phil Cannon gibi bir adamdan daha iyi bir alt yapı antrenörü yada çalıştırıcısı FM16'nın ilk sezonlarında yok
Ben sadece sana bildiğimi söylemek, yardımda bulunmak istedim. İstediğin gibi oynamak senin elinde, sana kalmış bişey.
İyi oyunlar.
-
quote:
Merak etme hocam bende en az senin kadar önem veriyorum.
alt yaş gruplarına aldığın antrenörler As takım antrenörlerinden daha iyi değil bunu unutma.
As takım antrenörleri genç oyuncularıda çalıştırır.
21 ve 19 yaş altına alacağın bir sürü antrenörün tüm hepsini sadece bir Alt yapı sorumlusu yapabilir. Phil Cannon gibi bir adamdan daha iyi bir alt yapı antrenörü yada çalıştırıcısı FM16'nın ilk sezonlarında yok
Ben sadece sana bildiğimi söylemek, yardımda bulunmak istedim. İstediğin gibi oynamak senin elinde, sana kalmış bişey.
İyi oyunlar.
sağolasın hocam tavsiyen için. fazlalıkları temizlemeye başladım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X