Şimdi Ara

İçe dönük olanınız var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Valla ben anti sosyal doğal olarak aynı zamanda asosyal biri olarak söylüyorum ki "içe dönük" insanların neredeyse hepsi aslında eziktir. Benim fikrim bu.

Tipik bir konu dışı ergeni profili.

Kendileri, gerçek bir "loser" ve sosyal hayatı olanlara imrenerek ömrünü geçiren, aşağılık duygusunu da sessiz sakin, asosyal kalmayı tercih eden kişileri ezikleyerek bastırmaya çalışan bir tipleme.

Konuya gelecek olursak tipik bir içe dönük olduğumu biliyordum, bugün biraz daha detaylı araştırma yaparak bu özelliğimi kabullenip sevmeye karar verdim, bunun yanında uzun süredir çekingenlik ve asosyalliğimi yenmek istiyordum, okula başlayınca bu açığı da kapatırım umarım.

Ayrıca en sevdiğim ünlülerin -Tolstoy, dostoyevski, al pacino, rust cohle- içe dönük olması da ayrı güzel vesselam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kültürel ve ahlaki olarak çöküşe geçtiğimiz şu çağda içe dönük, içe kapanık, asosyal vs. vs. artik adina ne demek istiyorsanız o aslında karakterimizi, benligimizi, şuurumuzu bir koruma yöntemi.

Disarida, sokakta, mahallede, apartmanda, isyerinde, okulda, heryerde bu kadar çok asaglik, rezil, sapık, riyakar, dedikoducu, menfaatci, iki yüzlü, sinsi, kıskanç, güvenilmez, hain insan varken tüm bunlari göre göre bile bile bu insanlarin arasina karismak, onlarla takilmak, onlara uyum saglamaya çalışmak kuşkusuz kendini bilen, kendinin farkinda olan bir birey için işkence çile kabus gibi birşey olur.

Her insan kendinin aslinda neden içe dönük vs. olduğunun farkında olmayabilir.Ancak bilinçaltı bunun farkındadır ve karekteri içgüdüsel olarak bu şekilde korumaya alır.Eger bu durumun farkinda olmazsaniz bazilarinin dediği gibi ezik loser vb. yakistirmalara maruz kalırsınız.Ama farkında olursaniz o zaman güçlü kendine güvenen ne yaptığının farkında olan bir profil çizersiniz ve kimsede size ezik diyemez.

Kendinizin ve çevrenizin farkında olun ve bunu cevrenizdekilere belli edin, hissettirin.Ve doğru zaman ve yerde hakedene keskin bir şekilde hakettiğini verin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende öyleyim
  • up
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.