Bildirim
İBB Wifi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
Ağa bağlanınca oturum açıyorsun oturumun süresi 1 saat o sürede yüklerim dersen yükle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11L de vardı geçen ama deniyorlarmış daha şifresi falan vardı giremedim -
Daha önce konu açmıştım fakat tartışma yüzünden konu kapatılmıştı. Bazi bilgileri tekrar ekliyeyim dedim
Bugün 88A hat numaralı akıllı otobüste gözlemlediğim olaydır. Sanırım günlük internet kullanım süresi 60 dk. Hız oranı yolculuk esnasına göre iyiydi.
Edit: kullanacaklar için, otobüsün wi-fi'na bağlandıktan sonra oturum açın diye bir uyarı geliyor. Cep telefonu numaranız ve kendinizin belirlediği herhangi bir şifre ile kısa kayıt işleminden sonra internete bağlanabiliyorsunuz.
Edit2: Kullanım süresi ile ilgili bir arkadaşımız soru sormuştu;
Ben gidişte 88A'da kullandıktan sonra dönüşte şansıma yine wi-fi olan başka hat numaralı otobüse bindim. Yeniden bir 60 dk kullanım sunmuyor. O gün içerisinde kaç dakika bağlanmışsanız farklı bir otobüse bindiğiniz zaman sadece kalan dakikalarınız kadar internete girebiliyorsunuz.
-
Şarj günümüzün büyük problemi.ama fakirliğin lüzumu yok 2gb + sınırsız akar.ona buna bağlan hiç gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: qazrfv
Ağa bağlanınca oturum açıyorsun oturumun süresi 1 saat o sürede yüklerim dersen yükle
Günlük sınır 1 saatse, yine en azından 500 MB filan yüklenir. 1 saat bir sefer için yeterli, ama günde en az 2 kere otobüse binen kişi için bu az. -
-
güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
/>
DW özledim -
güzelmiş.
Bayağı İyimiş -
Kimse de çıkıp mağara dememiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
quote:
Orijinalden alıntı: mustifb
quote:
Buda internet hızız
Upload 1.50 Mbps mi? Ben laptopumla gideyim, şöyle akşam üzeri bol trafikli bir hatta binersem büyük boyutlu bir dosyamı "Bulut Depolama" ya yüklerim.
Bulut falan çok uğraşma kardeş kafayı sıyırırsın
Hard Diskler pahalı, bende verileri oraya yüklüyorum. Yararı bile oldu, artık daha fazla sabredebiliyorum.Nasıl çalıştığı mantığını da az çok biliyorum, yeter.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Buda internet hızız
Upload 1.50 Mbps mi? Ben laptopumla gideyim, şöyle akşam üzeri bol trafikli bir hatta binersem büyük boyutlu bir dosyamı "Bulut Depolama" ya yüklerim.
Hard Diskler pahalı, bende verileri oraya yüklüyorum. Yararı bile oldu, artık daha fazla sabredebiliyorum.Nasıl çalıştığı mantığını da az çok biliyorum, yeter.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Buda internet hızız
Kullanın, uğraşmayın. Sonra da ülkemizde neden hiç bilişim ilerlemiyor, uğraşmıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X