Şimdi Ara

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
3
Favori
27.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayfa biraz düşük özelliklerde iyi performansla oynayacağını düşünüyorum.
    Bilgilerimide vereyim belki tanıyan,takımına almak isteyen olur.

Oyuncu Adı : Theo Walcot
    Oyuncu Puanı : 31 küsür K (32'ye az kaldı)
    Oyuncunun Takımı : Twente FC'de oynuyor

Hala oynayan varsa oyunda buluşmak,görüşmek dileği ile... :)
  • arkadaşlar ödüllü ntvspor icf dünya kupası başlıyor... maçlar tv'den verilecekmiş... bonus kupasından çok daha geniş kapsamlı olacakmış.

detaylı bilgi: http://www.icanfootball.com/#/worldcup/0

• oyunda aşırı lag var yada benden mi kaynaklanıyor anlamadım.adamı hareket ettiriyorum 2-3 saniye sonra hareket ediyor.görüntüler geç geliyor filan.herkeste böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

oyunda aşırı lag var yada benden mi kaynaklanıyor anlamadım.adamı hareket ettiriyorum 2-3 saniye sonra hareket ediyor.görüntüler geç geliyor filan.herkeste böyle mi?

muhtemeln sizden dolayı oyunda lag yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketblog

arkadaşlar ödüllü ntvspor icf dünya kupası başlıyor... maçlar tv'den verilecekmiş... bonus kupasından çok daha geniş kapsamlı olacakmış.

takım olarak mı katılmamız gerekiyor yoksa tek kişilik mi eğer takım olaraksa buradan 11 kişi bulalım biz de katılalımbirbirimizle Pm yardımıyla iletişime geçeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 9 Haziran 2010; 22:02:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Orijinalden alıntı: basketblog

arkadaşlar ödüllü ntvspor icf dünya kupası başlıyor... maçlar tv'den verilecekmiş... bonus kupasından çok daha geniş kapsamlı olacakmış.

takım olarak mı katılmamız gerekiyor yoksa tek kişilik mi eğer takım olaraksa buradan 11 kişi bulalım biz de katılalımbirbirimizle Pm yardımıyla iletişime geçeriz

• Tek kişi katılınıyor turnuvaya.

O gün dünya kupasında hangi maçlar varsa [Misal: İspanya-Fransa, Arjantin-Brezilya] o gün için seçmeler açılıyor, elemeler yani. Bu 4 milli takımdan birini seçiyorsun ve aynı milli takım seçmiş oyuncular arasında 6v6 pro odalarda maç yapıyorsun. Normal üye isen 3 maç yapma hakkın var elemelerde[seçmelerde] eğer basic paket alırsan 5 maç ya da pro paket alırsan 10 maç yapma hakkın oluyor .

Daha sonra elemelerde yaptığın maçların en yüksek 3'ünün ort. alınıyor ve finale kalmak için seninle aynı mevkideki adamların ortalamaları sıralanyor. ilk 10 kişi+ yedek içerisindeysen finalde oynamaya hak kazanıyorsun.

Hergün Dünya Kupasında maç oldukça o günün sabahı tekrar öneleme[seçmeler yapılyıro farklı milli takımlarla] sonra tekrar finale çıkyırosun 1 ay boyunca böyle :) Ödüller hakkında bilgilendirme yapmadılar daha. Sabah 09.00'da yarın için seçmeler başlıyor.

Herkese bol şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaltuntas

Tek kişi katılınıyor turnuvaya.

O gün dünya kupasında hangi maçlar varsa [Misal: İspanya-Fransa, Arjantin-Brezilya] o gün için seçmeler açılıyor, elemeler yani. Bu 4 milli takımdan birini seçiyorsun ve aynı milli takım seçmiş oyuncular arasında 6v6 pro odalarda maç yapıyorsun. Normal üye isen 3 maç yapma hakkın var elemelerde[seçmelerde] eğer basic paket alırsan 5 maç ya da pro paket alırsan 10 maç yapma hakkın oluyor .

Daha sonra elemelerde yaptığın maçların en yüksek 3'ünün ort. alınıyor ve finale kalmak için seninle aynı mevkideki adamların ortalamaları sıralanyor. ilk 10 kişi+ yedek içerisindeysen finalde oynamaya hak kazanıyorsun.

Hergün Dünya Kupasında maç oldukça o günün sabahı tekrar öneleme[seçmeler yapılyıro farklı milli takımlarla] sonra tekrar finale çıkyırosun 1 ay boyunca böyle :) Ödüller hakkında bilgilendirme yapmadılar daha. Sabah 09.00'da yarın için seçmeler başlıyor.

Herkese bol şans.

gerçekten çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu

• quote:

Herkese bol şans.

hocam ben Meksika'dan maça girdim 3 maç yaptım daha yapamadım sonra Uruguay'a da girdim hiç uyarı vermedi bilmiyordum bende bugün bilgisayarı açtım ban yemişim çok üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 11 Haziran 2010; 12:24:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Herkese bol şans.

hocam ben Meksika'dan maça girdim 3 maç yaptım daha yapamadım sonra Uruguay'a da girdim hiç uyarı vermedi bilmiyordum bende bugün bilgisayarı açtım ban yemişim çok üzüldüm

Bu ban değil hocam. Sitedeki yenileme çalışması yüzünden ulaşamamışsınız. Tekrar denerseniz girebilirsiniz.

• @Kaltuntas hocam emeğin için çok teşekkür ederim

7 kere tv maçı için mesaj geldi 3 kere katılma şansı buldum 2 sini canlı yayında oynadım 1 ' i ni NTV Spor vermedi 2 kere de yetişemedim 1'inde seçilemedim

Benim anlamadığım şey çeyrek finale,yarı finale nasıl katılacağız onlar nasıl oluyor o konuda beni aydınlatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 25 Haziran 2010; 13:02:20 >
  • bende dün oynamaya başladım. çok eğlenceliydi. fakat bunda bir yükselme falan var mı? yani sürekli aynı şekilde mi oynayacağız istediğimiz maça girip takımlara giremiyoruz takımlara nasıl gireceğiz?
  • bir baktım turnuva maçında ilk on birdeyim. heyecandan bayılıp düşmüşüm. maçı kaçırdım. oyunu çokii buldum. iyi, güzel yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

grafikler pek başarılı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

bende dün oynamaya başladım. çok eğlenceliydi. fakat bunda bir yükselme falan var mı? yani sürekli aynı şekilde mi oynayacağız istediğimiz maça girip takımlara giremiyoruz takımlara nasıl gireceğiz?

size önerim serbest 1a odasında takılmanız orada oynayarak kendinizi geliştirin. biri illaki sizi keşfeder :)
  • Arkadaslar elimde 5 adet I can football oyunun pro üyeliği mevcut
    Sitesine baktım 30 günlük pro üyelik 9 lira ben bunları satmak istiyorum benim işime yaramıyor çünkü oynayanlar varsa 5 lira ya veriyorum
    İsteyenler pm atabilir oradan daha ayrıntılı anlatırım isterseniz pro üyelik kartlarının ss lerinide koyabilirim
    İyi Forumlar

http://resim.donanimhaber.com/m_43329489/tm.htm
  • bu oyun türk milletiyle oynanmaz valla herkes forvet herkes ofsayt
  • İ Can Footballda v1.3 hazırlıkları varmış,yakında VİP ve Pro üyelerde katılabilecekmiş testlere.
    http://forum.icanfootball.com/viewforum.php?f=39
    Umarım güzel yaparlarda bizde oynaruk
  • Açık Beta Testleri başladı!Testlere nereden gireceğim?
    12.10.2010 09:30 tarihi öncesinde kaydolmuş tüm Sobee VIP, ICF PRO veya ICF Basic özelliğine sahip oyuncularımız ICF v1.3 Açık Beta testlerinehttp://beta.icansoccer.com adresi üzerinden giriş yapabilirler.
    http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=39&t=7527

• Arkadaşlar ben de oynuyorum 2008-2009 lu kayıt olanlar şuan vip ve gm ler :) oyun çok güzelleşti kondisyon felan çalım koşu hızlandırıcı içecek isabetli şut felan hepsi çıktı bu çarınızla girerseniz vip olursunuz oyun accayip güzelleşti

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.