Şimdi Ara

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
3
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eskiden az saatlerce oynamadım. kafa arkadaşlardan oluşan iyide bir takımımız vardı. feci sarıyordu. zaten serbest maçlar zevk vermiyordu. herkes ileri çıkıp kimse savunmaya gelmeyince bir anlamı olmuyordu. bir de kaleci olup gol atmaya çalışan tipler varsa eyvah... eğer iyi bir takımdaysanız herkes kendi mevkinde oynayınca takım maçları çok zevkli oluyordu. tabi haber vermeden zırt pırt takımdan çıkan elemanlar yoksa... ntvspor 2010 icf dünya kupası zamanı 3000 küsür online oyuncu olduğunu hatırlıyorum. hatırlayanlar olucaktır, her gün bi maçı ntvspor'dan yayınlıyorlardı. Ercan Taner anlatıyor, Mustafa Doğan falan yorum yapıyordu.

dün bi bakıyım dedim, doğru düzgün online kişi yok. tabi işi icf kredi paraya dökünce herkes elini ayağını çekti.

yinede zamanında benim en zevk aldğım online oyundu.

• ilk çıktığı günlerde oynuyordum. takımlar yeni yeni oluşturuluyordu. gırla küfür, gırla komedi mevcuttu. vestel geliyor gözümün önüne
  • zamanında az mı oynamadık oyunun baş kahramanlayırdık ehtiyarlar, red falcon , karadeniz bizden önce wcf vardı onlar bıraktı biz devam ettirdik sonra onlar geldi tekrar tam düzeni kurduk oyunun içine ettiler store diye birşeyler çıkardılar onuda protesto ettik ama oyunu hiç geliştirmediler haliyle çoğu kişi bıraktı bende dahil 1-2 yıl olcak heralde
  • güzel oyun bence ama maalesef son zamanlarda online sayısında sıkıntı var biraz
  • En sevdiğim oyundu ı can football oyuncu ligi takım ligi çok fena sarardı günüm o eğlence ile geçerdi geçen hafta bi girdim online olan 40 kişi var biraz konuştuk falan tam tatil dönemlerinde yine eskisi gibi olur dedi biri umarum öyle olur

Kullanıcı adı:Akın Osmanlı
    320K
  • "Dünyada ilk kez internet üzerinden 11 x 11 futbol maçı yapma "

Heralde hi fifa oynamadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnuÇekmeBunuÇek kullanıcısına yanıt
    şimdilerde oyun oynamaya zamanım olmuyor yine de takip etmeye çalışıyorum ama i can footballda herkes yalnızca bir tane oyuncu kontrol ediyor. Fifada böyle bir mod yoktur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

şimdilerde oyun oynamaya zamanım olmuyor yine de takip etmeye çalışıyorum ama i can footballda herkes yalnızca bir tane oyuncu kontrol ediyor. Fifada böyle bir mod yoktur sanırım.

Var ama dandik baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Var ama dandik baya.

var ve dandik değil. arada pas vermeyip dikine giden kekolar var ama 11 arkadas takım bulursan ranked maçlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuÇekmeBunuÇek

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Var ama dandik baya.

var ve dandik değil. arada pas vermeyip dikine giden kekolar var ama 11 arkadas takım bulursan ranked maçlar var

Be A Pro'nun offline kısmını kastettim.

• http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=40&t=21687
    Herkese merhaba!

Oncelikle tum ICF camiasinin yeni yilini kutlar, 2015'te saglik ve mutluluk dileriz. Yeni yila girerken ufak bir etkinlik yapiyoruz. Bunun icin yapmaniz gereken tek sey tam yeni yila gecerken oyunda olmak ve ekran goruntusu alarak bizzat bana ozel mesaj olarak atmak. Kurallar basit. Asagidan kontrol edebilirsiniz.

- 31 Aralik 2014 Carsamba gununu 1 Ocak 2015 Persembe gunune baglayan gece yarisi saat 00:00 - 00:05 arasinda oyunda olun, ICF Kredi odulu kazanin.
    - Etkinlige katilmak icin yukarida belirttigim saatlerde oyunda online halde olmaniz, ekraninizin goruntusunu almaniz ve bu goruntuyu bir image upload sitesine yukleyerek acik linkini bana ozel mesaj olarak atmaniz gerekmektedir.
    - Ekran goruntusu alirken karakterinizi herhangi bir oyun odasinda tutabilirsiniz. Ancak goruntude bilgisayarinizin saat ve tarih bolumunun gozuktugunden lutfen emin olun, aksi halde katiliminiz gecersiz sayilir.
    - 00:00 - 00:05 arasinda alinmayan ekran goruntulerinin katilimlari gecersiz sayilir.

Odulumuz ise katilim gosteren her karaktere 2015 ICF Kredi. Iyi eglenceler! Her turlu sorunuz icin bana ozel mesaj yoluyla ulasabilirsiniz.

http://forum.icanfootball.com/viewtopic.php?f=10&t=2376

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.