Şimdi Ara

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
3
Favori
27.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vestel, futbol temalı bilgisayar oyunlarının tutkunlarına benzersiz bir oyun sunuyor. Dünyada ilk kez internet üzerinden 11 x 11 futbol maçı yapma imkânı veren "I Can Football", 1 Nisan itibarı ile BETA versiyonuylawww.icanfootball.com adresinde futbol ve oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

"I Can Football", Sobee Yazılımdan tanıdığımız Mevlüt Dinç'in önderliğinde yaratıldı. Yazılım ve altyapı çalışmaları tamamen yerli yetenek ve emekle tamamlanan "I Can Football", 22 futbolseverin internet üzerinden online futbol oynayabilmesine imkân vermesi bakımından dünyada bir ilke imza atıyor. Oyuncular, dilerlerse daha az kişilik takımlarla sahaya çıkarak takımın geri kalan üyelerinin bilgisayar tarafından kontrol edilmesini de sağlayabiliyor.

Merlinin Kazanı

DH Takımı

Cakirali

Forious

Okansen

Johann Cruff

Cris Ronaldo

Egemen Kelleci

ahmet yılmaz

zwitter transistor

Furkan Yağız

Frnando Torres

Barış Çallı

Didier Cole

co kol

Atilgan34 Ronaldo

Meriç Genç

Clause Witz

p nouma

mario berk

MetinDh Drogba

Clau Dette

Ersan Henry

mario berk

Semih Can

YoK YoK

boreal boreal

Tiago Lima

Mehmet Sarı

farrabi

Messiah Messiah

sam joretoo

sesap torres

Assassin Dark

Soares Lincoln

havada karada

Aguero

Kamuran Sertşut

Berk Can

emreovic

Jedi Master

Berat Özyurt

PitBuLL

mstf

Thierryy Henry

Mustafa Keskin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 14 Mayıs 2008; 18:03:20 >

• Oyunanabilirlik nasıl olur acaba
  • zor bir kulvarda yarışacaklar
  • fikir ve grafikler güzel.
  • Grafikler gerçekten güzel
  • Hep neden böyle bişey yapmıolar diye düşünmüştüm olursa süper olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 2 Nisan 2008; 20:27:41 >
  • I can football soru cümlesi değildirki başına ? işareti koymuşsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir fikir, umarım güzel de bir oyun olmuştur. indirip deniyorum...
  • Oyunu henüz test edemedim ama her kullanıcının bir oyuncuyu kontrol etmesi fikri mükemmel
    Hatta konuyu açan arkadaş habere aramızda turnuva falan yapma isteğimizi de eklese çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdem09 -- 2 Nisan 2008; 20:49:09 >
  • Ben oynamaya başladım.Konsept olarak çok zevkli ama takım futbolundan çok uzak oyun.Millet forvete gidio taa.Bi ben defansta kalıom aptal gibi hissediom kenidimi
  • Ya ben indirdim girip. 35 mb zaten indirin siz de. Ama yükleme esnasında hata veriyo sürekli!
    Deneyen çıkarsa buraya yükleyip yükleyemediğini yazarsa sevinirim.
    Hata bu:

Fikir çok güzel bu arada. Vestel ve Sobee ekibini tebrik ederim Tutulursa çığır açabilir.

revenge07 ; oyunda hata mesajı almadın demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 2 Nisan 2008; 21:11:22 >

• Bende indiriyorum !
  • Ben oynuorumda hata manyağı oyun.İnş düzeltirler manyak bi oyun olabilir ama bencil oyuncular olmazsa!
  • İndirdim ama yüklerken hata verdi. Sizler de deneyin bakalım. Benim sorunu yaşayan çıkacak mı acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

I can football soru cümlesi değildirki başına ? işareti koymuşsun..

Soru işareti koymadım...
  • bendede açmadan hata yapıor neden acaba vista kullanıyorum xp dedemi deneyeyim
  • bu oyun eğer tutarsa gerçek sanal takımlar oluşabilir, ben gerçektede sağ kanat oynarım söyliyim
  • Ufak tefek sorunları var elbet.. Fakat, zaman içinde her şey yerli yerine oturacaktır, eminim.. Ve fikren harika olan oyun, pratikte de muhteşem olacaktır.. Sobee ve Mevlüt Dinç gerçekten önemli ve kayda değer işler yapıyor, gelecekte de yapmaya devam edecektir kesinlikle, başarılar diliyorum kendilerine..
  • simdi indirip deniyorum gercekten guzel bi oyuna benziyor umarim oynanabilirlik de guzeldir
  • güzel birşey olacak gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.