Şimdi Ara

I Can Football™ - Dünyada Bir İlk! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
3
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

Orijinalden alıntı: owin

11kişinin de ayrı kontrol edildiği oyunda kavga çıkmaz mı
    benim bildiğim tüm türkler forvetim ben diye ileride kalıp geri dönmez

1 1 9 olur oyun(:

1(kaleci zaten :D) 0 10 olur abi ne diyon sen.

Ya takım kaptanı falan olduğum oyunlarda bir kişiyi söve söve defansta bıraktım.5 dk durdu çıkmış.Tek defans oradaki zavallı bottu yani =D Ha birde beraber maç yapmak isteyen olursa ki seve seve yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rising -- 21 Şubat 2010; 17:44:18 >

• bu son güncelleme sonrası kaleciler ve pasif ofsayt..vs oyunu baya gerçekçi yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketblog

bu son güncelleme sonrası kaleciler ve pasif ofsayt..vs oyunu baya gerçekçi yaptı.
  • http://www.icanfootball.com/#/bonuscup/

BONUS kupası başladı.

ayrıca avea hat sahipleri pro üyelik alarak takım kurma, turnuvalara katılma gibi özelliklere sahip oluyor.
  • quote:

http://www.icanfootball.com/#/bonuscup/

BONUS kupası başladı.

ayrıca avea hat sahipleri pro üyelik alarak takım kurma, turnuvalara katılma gibi özelliklere sahip oluyor.

Onunla ilgili bir sürü şey duydum.Adam 48 kontörlükken (sanırım o kadardı) almış.
    Daha sonra yavaş yavaş hattından 110 kontörü yemişler.Ayrıca 30 gün sonrada takım falan kapanıyor Pro'da kurulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising

quote:

http://www.icanfootball.com/#/bonuscup/

BONUS kupası başladı.

Onunla ilgili bir sürü şey duydum.Adam 48 kontörlükken (sanırım o kadardı) almış.
    Daha sonra yavaş yavaş hattından 110 kontörü yemişler.Ayrıca 30 gün sonrada takım falan kapanıyor Pro'da kurulan.

benim sorduğum pro üyeler takımların falan kapanmadığını söyledi. kontör olayını bilemiyorum.

• en son güncellemeyle birlikte topun oyuncuya çarpıp kornere gitmesi, gol sevinçleri ve kalecilerle ilgili bir takım düzenlemeler olmuş.
  • Acaba bu oyun joistik (Playstatin Kolu gibi pc kolu :D ) ile oynanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Acaba bu oyun joistik (Playstatin Kolu gibi pc kolu :D ) ile oynanıyormu ?

oynanıyor ama oyunu tavsiye etmem. ya çok iyi oynayıp size top göstermeyen - vermeyen oyuncular var ya da hiç bilmeyip takımı bozan oyuncular var. normalde tanığıdınız kişilerle bir takım kurup oynamak güzel olabilir. size pas vermediği veya saçma sapan hareketler yaptığında cezalandırabileceğiniz kişilerle.
  • ben yeni takım kurdum. pro üyelik alarak. ayrıca en son güncellemeyle bug sorunu çözülmüş diyorlar.
  • bugünkü güncellemeyle yeni sesler ve grafikte bazı iyileştirmeler yapılmış. ayrıca takımda oynamak isteyen arkadaşlar varsa bana pmden ulaşsın davet yollayım.
  • Ya benim ICF'de yine sorun var.
    Kahrolası şey...
    Sistem Geri Y. yaptım.Oyun bozuldu ve sürekli destek sayfası çıkıyor.
    Kaç kere kaldırıp kurdum (farklı prog.lar bile denedim) hep aynı sorun.
    Hiç düzelmiyor.
    Nedir bunun problemi anlamadım
    Not:Opera,Firefox falan alakası yok çünkü .exe'de hata var.
  • Benim VİP hesabım var. 2 gün önce oyunda baya bir yenilik yapıldı ve bıraktım oyunu.
  • ödüllü bonus cup nihayet başladı. bilginize.

http://www.icanfootball.com/#/bonuscup
  • Arkadaştan bir VIP üyelik aldım.
    20.2K değerinde.Herkesi beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rising -- 5 Nisan 2010; 13:51:30 >
  • yeni stad artık türk telekon arena stadı oldu. açılışta stadı falan gösteriyor. ayrıca Ö. Canaydın pankartı var.
  • Ayrıca FB,GS,BJK stadlarınında gelmesi bekleniyor diye biliyorum.
  • varsa takımı olan bi takım maçı atalm
  • Oyun hakkında biraz bilgi verir misiniz ?
    1 GB ram, 256 MB ekran kartı destekler mi oyunu ?
    Ben eskide kaldım biraz da.
  • fenerin stadında vardır bence
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.