Şimdi Ara

I Am Legend (2007) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sasaell

quote:

Orjinalden alıntı: cosef

Bence güzel bir film hoşuma gitti

DİKKAT Film hakkında yazı var DİKKAT
    DİKKAT Film hakkında yazı var DİKKAT

O Turuncu kazaklı plastik manken oraya nasıl gitti açıklaması yok
    ------------------------------------------------------------------------

SPOİLER
    vürüs kapan insanlar getirdi oraya will smite tuzak kurmak icin.dikkat etiysen aynı yolla onlardan birini yakalamıştı will smit.
    kendi silahıyla vurdular yani bi nevi will smiti.

FILMI IZLEMEMIŞ OLANLAR BU YAZILANLARI OKUMAASIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN

will smith bir tuzak kurarak bunlardan birini yakalıyor..
    bunlarda bu olayı görüp öğreniyor ve aynısını will smith'e uyguluyorlar..
    şimdi buna göre virüslü insanlar sanki hiçbirşey bilmiyor da öğreniyor gibi gösteriliyor filmde..

bir de sonu bu kadar aceleye gelmiş bir film hiç görmemiştim..
    will smith öldü ya daha fazla uzatmanın bir anlamı yok dediler sanırım

• Filmi izledim,beğendimde açıkçası,yine amerikalılar dünyayı mahvediyor..sonra kurtarıyor falan...
    Ama adamın mankenlerle konuşması veya pskolojisinin o derece bozulması ilginç geldi bana...
  • Bence guzel bir film.Etkilenmedim degil yani.Yalniz kopek cok tatli ya
  • Filimz Gerçekten Güzeldi.Ama Kısaydı Ve Sonunu Daha Güzel Yapabilirlerdi
  • Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı, şimdilerde onunla beraber yürüyorum ...

İşte bu film yukarıdaki Kaf Kef'in cümleleriyle çok güzel bir şekile anlatılabiliyor. Bence harika bir filmdi. Yalnızlık teması mühtişti.
  • Ne zaman çıkcak bu sinemada bi yerlerim şişti.
  • Film kısa ve öz olmuş.Konu süper.Ki gerçek hayatta da bu tür vaka ileriki yıllarda da ortaya çıkar mı ?ALLAH(c.c) korusun.Ama insanları bilinçlendirme olarak içi güzel olmasa da dışı güzel bi konu seçilmiş.En sonu biraz acele mi olmuş tam anlamadım veya çok mu kesmişler bilemicem.Hemen sonuca bağlandı.Aslında sonrasında diğer insanların kurtulup kurtulmadığı da malum..Herşeye rağmen çok güzeldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Adam tek başına kalmış olsaydı ve sadece bir kız olsaydı acaba nasıl çoğalırlardı? Alın size Adem-Havva hikayesi sorunsalı... Valla izlerken bu konu aklıma gelmedi değil...

Hmm şimdi çocuk yaparlardı birkaçtane doğal olarak hatta zorlanırsa 10 çocuğa kadar çıkabilirlerdi tabi kadının dayanıklılığına bağlı olarak. Ama bu çocuklar ne yapacaklardı? Kardeş kardeşe olmazki? İşte olay burda kopuyo arkadaşlar :)
  • bu filmin devamı çıkar
  • filmi yeni izledim ve beğenmedim.daha güzel yapabilirlerdi.hele sonu saçma sapan bişiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

!!!!!FİLM HAKKINDA İÇERİK VARDIR!!!!!!!

will smith bir tuzak kurarak bunlardan birini yakalıyor..
    bunlarda bu olayı görüp öğreniyor ve aynısını will smith'e uyguluyorlar..
    şimdi buna göre virüslü insanlar sanki hiçbirşey bilmiyor da öğreniyor gibi gösteriliyor filmde..

!!!!FİLM HAKKINDA İÇERİK VARDIR!!!!

Bence iyi de yapılıyor. Kuduz virüsüne maruz kalan biri nasıl sağlıklı düşünebilir ki? Otokontrolü yavaş yavaş geliştirdiklerinin bir adımını göstermeye çalışmışlar. Arkadaşının yakalandığını gören virüslünün kafayı güneşe çıkarması gibi. Bilinçle hareket etmeye başladıklarını vurguluyor. Ki tam olarak bilinçli olamadıklarını da filmin sonunda vücudunu kırılmaz cama vura vura kırmaya çalışmasında görüyoruz.

• Filmi izledim fena değil will smith bilimkurgu tarzı filmlere iyi gidiyor fakat i robot adlı filmi daha güzeldi
  • Film Hakkında İçerik *

Filmi beğenerek izledim , bu tarzda izlediğim en iyi film diyebilirim.Süresi daha uzun olabilirdi ve daha çok olay eklenebilirdi, köpeği öldürdüğü sahnede gerçekten çok duygulandım , yalnızlık teması çok iyi işlenmiş ve yeni olaylar eklenerek filmin sonu daha farklı bi şekilde bitirilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenement Funster -- 6 Ocak 2008; 20:21:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyr1c

Filmi beğenerek izledim , bu tarzda izlediğim en iyi film diyebilirim.Süresi daha uzun olabilirdi ve daha çok olay eklenebilirdi, köpeği öldürdüğü sahnede gerçekten çok duygulandım , yalnızlık teması çok iyi işlenmiş ve yeni olaylar eklenerek filmin sonu daha farklı bi şekilde bitirilebilirdi.

Ya kardeşim spoiler verecekseniz bi işaret koyun okuyoruz yalnışlıkla.
  • Fena film değil aslında ama daha iyi olabilirdi.
  • Ben az önce seyretim açıkcası beğenmedim,başından sonuna kadar sürekli birşey olacak diye bekledim en sonunda hayal kırıklığıyla bitti film.
    Bence arada kalmış bir film,duygusal öğelere yer vermeye çalışmışlar ama eksik kalmış,zombieler koyalım görsel efekt katalım demişler o da eksik.
    Filmin 3/4 'ünde Will Smith'in yüzünü seyrettim çok fazla uzatmışlar bazı yerlerini bence daha iyi olabilirdi.
  • Bence oldukça güzel bir film. Hatta benim son birkaç ayda izlediğim en güzel film diyebilirim. Senaryo fazla özgün sayılmaz fakat benzer seneryayo sahip diğer filmerden çok daha başarılı.

Yalnız filmi baya ucuza getirmişer. 1 tane oyuncuyla filmin yarısından çoğunu çekmişler. Gerisi de makyajlı virüslüler. Biraz da flashback ler var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Bence oldukça güzel bir film. Hatta benim son birkaç ayda izlediğim en güzel film diyebilirim. Senaryo fazla özgün sayılmaz fakat benzer seneryayo sahip diğer filmerden çok daha başarılı.

Yalnız filmi baya ucuza getirmişer. 1 tane oyuncuyla filmin yarısından çoğunu çekmişler. Gerisi de makyajlı virüslüler. Biraz da flashback ler var :D
    izlemedim ama patlak çıkmış bu film de..bilgisayar efektlerine bulanmış bir Hollywood rezaleti deniyor.Hoş daha afişlerini görünce patlar bu film diyenlerdenim ama ....

• filmi sonuna kadar heyecanla seyrettim ama sonu tam bir hüsran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 10 Ocak 2008; 22:06:17 >
  • Ufak tefek saçmalıklar dışında (ki filmin genel atmosferi bunları geri planda bırakmayı başarıyor) güze bir film olmuş ben 10/8.6 veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 16 Ocak 2008; 21:15:44 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.