Şimdi Ara

I AM ALiVE (PS3 ANA KONU) Chicago'da Deprem Yeni Vidyo Eklendi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
13.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 den buyana oyun hakkindaki en ufak bir bilgiyi bile takip ettmis biri olarak iki kelam edebilirim.

Ubisoft I Am Alive yi 4 kere erteledi ve bu erteleme sebeplerinden ilkini dun gibi hatirliyorum. Oyun 1 yil boyunca gelistirildi ve sonra oyun sil bastan komple yeniden yapildi Ubisoft oyun motorunu Unreal Engine 3 ile komple degistirdi ve dediki oyun motorunu degistirmek zorundaydik cunku istedimiz gibi olmadi dedi. Tabiki oyun Kutulu ve kitapli olarak cikacagi soylenmisdi taki 2011 son ceyrege 2012 ilk ceyrege kadar daha sonra yani 4 yil sonra :)) Ubisoft oyun dijital ve 6 saatlik bir oyun olucak diyip bombayi patlatincaya kadar.

Neyse tek teselliniz nekadar para okadar kofte. Bu fiyata bu iyidir. 4, 5 yil Kutulu bir oyun diyeceksin daha sonra bir bakmissin megersem 4, 5 yilda PSN oyun yapimi icin ugrasmissin sonuc buysa diycek bir sey yok. :)

Tek teselli ucuz fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Nisan 2012; 18:47:36 >
    ne bir macera ne bir gerilim ne de yansıtmaya calıstıgı turun ozellıklerı var. aslında bir ıphone ıpod touch oyunu olarak cıkabılırmıs guzel proje fragmanlar trailerlar guzel ancak demoyu dahi zorla oynatıyor bosuna ucuz dıye almayın demoya bakın kararı verırsınız guzel projeyı harcamıslar acıkcası 6 yılda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 7 Nisan 2012; 21:13:57 >
  • Gayet güzel bir fikir biraz heba edilmiş gibi geldi. Grafikler iyi değil, yani bu zamana göre iyi değil ama bu oyuna gitmiş sanki. Hani beni rahatsız eden birşey olmadı, ki önem vermem zaten grafiğe :)

Kaynaklarınız Survival modda değil de normal modda oynasanız bile az ve ucu ucuna yetiyor diyebilirim. Ayrıca şehirde yaşayan ve bizi tehdit eden insanlar falan çok hoşuma gitti. silah doğrultup korkutmak, önce güçlü olan düşmana saldırmak gibi taktikler iyiymiş hakikaten.

Oyunda çok sağlam fikirler var ama hep sanki bi harcanmışlık hissi var. Yazık olmuş diyorsunuz oyuna.

Ha kötü mü? Değil. Tarzı çok farklı oyunun. Hani bu oyunu türü falan önemli değil bence ki türü Survival'sa bunu sizi zorlayarak gayette iyi başarıyor.

İlk defa bu tarz bir oyun oynadığım için (muadili yok bence) ben gâyet beğendim. Bi şans vermenizde fayda var.

• o kadar bekledik fos mu cikti yani

UMBRELLA CORPORATION
  • final bölümü nasıl peki konuyu iyi bağlayabilmişlermi?
  • dünyanın en script bazlı oyunu adamı silahlamı bıçaklamı öldürceğimizi bile seçemiyoruz sadece gidilcek yerlerde zıplıyoruz keza sadece kullanılcağı yerde bıçağı çıkarabiliyoruz haritayı koymuşlar öyle ama alternatif bi gitme yeri yok tek bi yol var gene onun dışında çevreyi araştırma hissi vermiyo çıkıcak herşey yolumuzun üzerinde çıkıyo istediğin kadar gezin başka bişey bulamıyosun grafiklerden söz etmeye gerek yok psn oyunu da olsa kötü yani 10/2

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • Deprem olmuş bir şehirde kurtulmaya çalışmak illaki in çık tırman vs. gibi şeylerle olacak başka ne beklenebilir ki uncharted gibi gizem dolu mağaralar yada ormanlık mekanlarmı olması lazım oyunun güzel olması için.

Beğenmezsen alıp oynamazsın 30 tl'ye 2012 versiyon 6 saatlik oyun çıkıyor hemen kötüleniyor.İLGİNÇ
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Daha ucuz olsa belki alınabilirdi çerez niyetine.Geliştirilmesi yıllar sürdü güya,insan bu mu yani diye bi' şaşırıyor.Atlama zıplama kısımları iyi güzel de, köprülerden duvarlardan sarkan atlayan adam sokakta önüne çıkan arabanın üstünden niye atlayamıyor? veya önünüze alışveriş (sepeti) arabası çıksa bile takılıp kalıyorsun,etrafınızdan dolaşmanız gerekiyor,çevre etkileşimlerini adam akıllı yapsalarmış bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 7 Nisan 2012; 15:06:01 >
  • Oyun nekadar storede beyler ?
  • Hayatını fifa ve cod başında çürütmüş oyun oynamayı otomatik scriptlere bağlamış seri oyuncularının bu oyunun türünü anlamaması çok normal. Muhtemelen bu zihniyetler her çıkan oyunu bir God of War olacak özlemiyle bekliyor. Bu oyun bir survival-action yani hayatta kalma üzerine yapılmış bir yarı post apoc oyunu. Kalkıp bu oyuna "yaaah çok script pff 30 tl ama bi alışveriş arabasını geçemiyyooz" şeklinde yorumlar yaparak her oyunu kendi zevklerine uygun çıkmasını bekleyen zihniyetler lütfen siz fifa oynamaya devam edin ve mümkünse yeni çıkan oyunları denmeyin sizin çabanıza bizim aklımıza zarar... Aynı zihniyet Journey çıktığında "boş arazide gezeyoz" ve Dear Esther çıktığındada "kimla bu esther" şeklinde yorumlar yapmıştır. Lütfen yeni oyunlardan uzak durun siz alın elinize silahınızı kucağınıza topunuzu konuyu monuyuda bi kenera itin dalın saatlerce oyalanın... Bu oyunlar ağır gelir herkes zevk alamaz...

• Oyunu oynayan arkadaşlar ne diyosunuz oyun alanır mı demosunu oynadım grafikler dışında oyunu beğendim ama ileriki bölümler sıkıcak diye endişeliyim

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Oyunu oynayan arkadaşlar ne diyosunuz oyun alanır mı demosunu oynadım grafikler dışında oyunu beğendim ama ileriki bölümler sıkıcak diye endişeliyim

Alınır.Arcade oyun zaten parası Kaç Tl'ki bu kadar dert yapıyorsunuz

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Oyunu oynayan arkadaşlar ne diyosunuz oyun alanır mı demosunu oynadım grafikler dışında oyunu beğendim ama ileriki bölümler sıkıcak diye endişeliyim

Alınır.Arcade oyun zaten parası Kaç Tl'ki bu kadar dert yapıyorsunuz

dostum parasında değilim yanlış anladın sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun arıyordum demosunu oynadım sevdim bu yüzden fikrinizi istedim..
  • oyunu geçtiğimiz hafta sonu bitirdim, yorum olarak tamam grafikler ve daha bir çok şey gerçekten kötü ama herşeyin sınırlı olması her yere kolay kolay atlayıp zıplayamamak gibi unsurlar benim çok hoşuma gitti. bu grafiklere rağmen bence felaketin sonrasını oyuncuya çok iyi hissettiriyor gerilimi yaşıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: GhostEagle

oyunu geçtiğimiz hafta sonu bitirdim, yorum olarak tamam grafikler ve daha bir çok şey gerçekten kötü ama herşeyin sınırlı olması her yere kolay kolay atlayıp zıplayamamak gibi unsurlar benim çok hoşuma gitti. bu grafiklere rağmen bence felaketin sonrasını oyuncuya çok iyi hissettiriyor gerilimi yaşıyorsunuz.

Oyun kısa mı sürüyor peki ? Ben de almayı düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.