Şimdi Ara

HYUNDAİLERİN BEYGİR GÜCÜ GERÇEKMİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: cygor06

multi-jet motor ödül aldı sen uyumaya devam et dur daha bitmedi lineada avrupada altın direksiyon ödülü aldı hyundainin hangi modeli euro n-capden 5 yıldız almış göster bana böyle yalan dolan haberlerle insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen!

wayyy bee...!! demek insanları böyle kendi kendilerine verdikleri ödüllerle filan kandırıyorlar. siz de bu numaraları kılçıklarınla yutuyorsunuz..

adı üstünde euro n-cap ''uzakdoğu -cap'' değil bu. hiç uzakdoğudan gelmiş araçlara 5 yıldız verildiğini gördünüz mü.? avrupanın politikasına aykırı bi durum bu.

motor ödülüne gelince; multijet ödüllü motor aldatmacası bu. eğer bir motora ödül verilecekse bu Toyota olmalı. Toyota motorlarını fiatın motorlarıyla bi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız. ()

altın dreksiyon ödülünü de bu kadar araç içinde linea almış mış.. bu palavradan ödüllere inanıp araç alan arkadaşlar sizin için üzülüyorum, bu numaraları kılçıklarınla yutmuş oluyorsunuz.

ule tofaşcılar basmış burayı...arkadaşlar bu konu kapansın bari boş boşuna çene yormayın şu tofaşcılara.1,3 multıjet motoru şimdi öve öve bitiremezler sanki 2,0 150 bg motormuş gibi.ödülünü yiyim onun,bana ödülü değil kendisi lazım.tofaş zaten bütün ödülleri kendi kendine veriyo.

punto 1,3 multijet alt tarafı 70-90 hp 1,5 crdi 110 hp motoru yutarmış.biraz destekli sallayalım lütfen."kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

bide istedikleri kadar kötülesinler,onlar kötüledikçe hyundaı tepelerine biniyor.onlar kötüledi diye hyundaı kötü olmuyor yani

Aynen öyle arkadaşım katılıyorum sana, Gelmişler Tofaş Fiatla, Hyundai'yi kıyaslıyolar Düşünsenize bunlar yakında i30'la palio'yu,puntoyu'da kıyaslar

• yaw usta bu fiatın numaralarına bayılıyorum yaff. adamlar her çıkardığı araca bi şekilde kendileri ödül felan veriyolar, bunlar da bu numaraları kılçıklarınla yutuyorlar.

valla helal olsun adamlara iyi yediriolar bu araçları bunlara.

yaw yedikleri numaraların kılçıkları hiç takılmıyor anlaşılan.
  • Vallaha de!!!şimdi benim arabanın motoru 117bg mi çıkıyor ölçümlerde?aldım alalı şöyle ağız tadıyla otobana çıkıp son sürati göremedim ama eminim aynı motora sahip era ve getz 200km hızı görüyordur..
    quote:

biraz değil,baya atmış.

sen matrix 110 hp ile puntoya öyle bi toz yutturursunki,bi daha yalan söylemeye cesaret edemez.

adam direk aklına geleni sallamış ya.

ayrıca,ölçümlerde 117 hp olarak çıkar.

punto asla o araçla aynı güçte olamaz hatta yanına bile yaklaşamaz.

quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

Daha önce bu konuyu tartışmış olabilirsiniz ama ben bulamadım arkadaşlar!!Benim aracım 110hp CRDİ Matrix,Punto kullanan bir arkadaşım var arabasının 75bg olduğunu ama nerdeyse benimkiyle aynı güçte olduğunu söylüyor!!Uzak doğuda üretilen araçların beygir ölçümünün farklı yapıldığını ve hesapta en az 20beygir fazla yazıldığını söylüyor!!!Bu doğrumudur?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• ben otobanda 200 km yi gördüm..

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

ben otobanda 200 km yi gördüm..

istersen o arkadaşınla otobana bi çık bakalım,bi tozunu yutsun hyundaının tozu nasıl olurmuş bi görsün.

quote:

Vallaha de!!!şimdi benim arabanın motoru 117bg mi çıkıyor ölçümlerde?aldım alalı şöyle ağız tadıyla otobana çıkıp son sürati göremedim ama eminim aynı motora sahip era ve getz 200km hızı görüyordur..
    quote:

biraz değil,baya atmış.

sen matrix 110 hp ile puntoya öyle bi toz yutturursunki,bi daha yalan söylemeye cesaret edemez.

adam direk aklına geleni sallamış ya.

ayrıca,ölçümlerde 117 hp olarak çıkar.

punto asla o araçla aynı güçte olamaz hatta yanına bile yaklaşamaz.

quote:

Daha önce bu konuyu tartışmış olabilirsiniz ama ben bulamadım arkadaşlar!!Benim aracım 110hp CRDİ Matrix,Punto kullanan bir arkadaşım var arabasının 75bg olduğunu ama nerdeyse benimkiyle aynı güçte olduğunu söylüyor!!Uzak doğuda üretilen araçların beygir ölçümünün farklı yapıldığını ve hesapta en az 20beygir fazla yazıldığını söylüyor!!!Bu doğrumudur?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• Arkadaşlar önemli olan 200 - 220 km hızları yapmak değil bu hızlara ne kadar sürede çıkabilmek

era dizeli 100 km hıza 8 veya 9sn de çıkarttım.clio symbol dizelle aynı şeyi denedik 15 saniyede çıkabildi.ki albea,punto hepside yaklaşık olarak 14-15 saniyeden önce ulaşamazlar.

quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Arkadaşlar önemli olan 200 - 220 km hızları yapmak değil bu hızlara ne kadar sürede çıkabilmek

Arkadaşlar önemli olan 200 - 220 km hızları yapmak değil bu hızlara ne kadar sürede çıkabilmek

Genel olarak Linea yı beğeniyorum. Tasarımı, çizgileri farklı ve çok güzel bence. Fakat bence bu araç 1.3 mjet, 1.4 8Valf yerine 1.6 mjet ile çıkmalıydı. Ayrıca henüz daha oturmamış bir araç bir sürü sorunu var.Kapanmayan depo kapağından tutun, kırılan emniyet kemeri tokaları,sarkan yamuk duran torpido kapağına, sorunlu yağmur sensörü yüzünden kaç kişi kaza atlatmış fiat başlığı altında yanılmıyorsam bir kaç kullanıcı şu an Fiat'a dava açmış durumda duruşma tarihlerini bekliyorlar.Bende hyundai dizel sahibiyim.Yine de Fiat, ben aracımı alırken 1.6 mjet seçeneğini sunmuş olup bunuda Hyundai gibi makul bir fiyata verseydi seçimim Fiat olabilirdi.
    Bu forumlarda Hyundai yi mahkemeye vermiş, vermeyi düşünen bir üye bulamazsınız.Fiat Linea 1.3 mjet,1.4 fire motor performansı yüzünden bazı kullanıcılar araçlarını her türlü zararı göze alarak satmayı düşünüyorlar...Tabiki bu performans konusunda beklentiler kişiden kişiye değişiyor.Aracı sonuçta test edip öyle alıyoruz veya almıyoruz.Fakat bu Linea daki şikayetlerin onda biri Hyundai de yok.Onun için ne söyleseniz boştur...

• quote:

Güvenlik kıyaslamasına gelince
    http://www.channel4.com/4car/road-tests/archive.jsp?letters=Fiat&x=9&y=7
    link te avrupada tum otoların teknik ,guvenlik,luks,sürüş guvenliği ni yıldızlayan bir site .
    Incelemekte fayda var.
    saygılar.

HYUNDAİLERİN BEYGİR GÜCÜ GERÇEKMİ?

quote:

100km sürate 10 saniyenin altında çıktığımız garanti..

imkansız...vites dişli oranlarınız buna izin vermiyor...

1,5CRDİ VGT
    Hızlanma (0-100 km/h)(sn) 11.5

Boş Ağırlık (kg) 1205

bknz focus:
    motor 1,6 109ps 240nm tork... tork ve beygir aynı..
    Boş Ağırlık (kg) 1284

Hızlanma (0-100 km/h)(sn) 10.9

• Maşallah 8-9 sn.

Ne kadar bilgili olduğunuz ortada.Yada fanatik yorum yaptığınız.

Bir kere 110 bg crdi ların 1.vites devir aralığı cok kısa.Dolayısıyla 8-9 sn baskasının yanında soylemeyın gulerler.

2007 3.20D'in yani 163 bgliğin 8.8 saniye 0-100 ü.Hayal görmeyin burdaki bilmeyen insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

Ayrıca çok övdüğünüz motordan Rio lardada var ama 195 sonrası hayal bunu biliyosunuz dimi.

90 bg multijetlerede boy boy fark atarım diyen onu ancak ara hızlanmalarda,yokuş çıkarken biraz olsun yapar.Onu da Erayla yapar.1.5 crdi matrix nerdeyse benim sportage kadar hantal bi araba.90 bg punto döner gelir.

Sonata,i 30,tucson gibi modellere asla lafım yok.Onlar kendilerini hem ncap,hem avrupa pazarında kanıtlamış modeller.

Era,matrix falan bunlar şahin broadwayın yeni nesli.

"Era,matrix falan bunlar şahin broadwayın yeni nesli."bunu söyleyenden ne beklersinizki?

matrix kesinlikle hantal bir araç değil,kullanmadığınız ortada.

"Ayrıca çok övdüğünüz motordan Rio lardada var ama 195 sonrası hayal bunu biliyosunuz dimi." eğer bu motora laf atıyorsanız,size diyecek bişey yok.kıa rioya bişey diyemeyiz,ama accent erada 215km/h rahatlıkla görmek münkündür.

ayrıca 1,vites kısa olduğu halde 0-100 8-9sn de tamamlamak mümkün.eğer aracı kullanmadıysanız ve 0-100 denemesi yapmadıysanız boşuna konuşmayın kendinizi yormayın!.....

burdaki insanları yanlış yönlendirmek resmen günah işlemektir.bu günaha kimse girmek istemez.onun için içiniz rahat olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Maşallah 8-9 sn.

Ne kadar bilgili olduğunuz ortada.Yada fanatik yorum yaptığınız.

Bir kere 110 bg crdi ların 1.vites devir aralığı cok kısa.Dolayısıyla 8-9 sn baskasının yanında soylemeyın gulerler.

2007 3.20D'in yani 163 bgliğin 8.8 saniye 0-100 ü.Hayal görmeyin burdaki bilmeyen insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.

90 bg multijetlerede boy boy fark atarım diyen onu ancak ara hızlanmalarda,yokuş çıkarken biraz olsun yapar.Onu da Erayla yapar.1.5 crdi matrix nerdeyse benim sportage kadar hantal bi araba.90 bg punto döner gelir.

Sonata,i 30,tucson gibi modellere asla lafım yok.Onlar kendilerini hem ncap,hem avrupa pazarında kanıtlamış modeller.

Era,matrix falan bunlar şahin broadwayın yeni nesli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 4 Mayıs 2008; 17:45:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

quote:

Genel olarak Linea yı beğeniyorum. Tasarımı, çizgileri farklı ve çok güzel bence. Fakat bence bu araç 1.3 mjet, 1.4 8Valf yerine 1.6 mjet ile çıkmalıydı. Ayrıca henüz daha oturmamış bir araç bir sürü sorunu var.Kapanmayan depo kapağından tutun, kırılan emniyet kemeri tokaları,sarkan yamuk duran torpido kapağına, sorunlu yağmur sensörü yüzünden kaç kişi kaza atlatmış fiat başlığı altında yanılmıyorsam bir kaç kullanıcı şu an Fiat'a dava açmış durumda duruşma tarihlerini bekliyorlar.Bende hyundai dizel sahibiyim.Yine de Fiat, ben aracımı alırken 1.6 mjet seçeneğini sunmuş olup bunuda Hyundai gibi makul bir fiyata verseydi seçimim Fiat olabilirdi.
    Bu forumlarda Hyundai yi mahkemeye vermiş, vermeyi düşünen bir üye bulamazsınız.Fiat Linea 1.3 mjet,1.4 fire motor performansı yüzünden bazı kullanıcılar araçlarını her türlü zararı göze alarak satmayı düşünüyorlar...Tabiki bu performans konusunda beklentiler kişiden kişiye değişiyor.Aracı sonuçta test edip öyle alıyoruz veya almıyoruz.Fakat bu Linea daki şikayetlerin onda biri Hyundai de yok.Onun için ne söyleseniz boştur...

• Kia Rio tamamen era ile aynı platforma sahip,Hyundai firması altında üretilen araçlar.

Şu ana kadar 3 tane rio değiştirdik iş için kullandığımız,hiçbirisi 195 i geçmedi.Yani sizin gibi tek accent kullanmadık kullanmıyorumda.Era da özel bi sistem dişli vs varsa bilemem zaten testlerde ortada.Son 175 gözüküyor,11.5 gözüküyor.

Şahin,broadway bugun var mı yok.Açın forumda konu,daha önce bu tip araçları kullananlar ne kullanıyor görün sonra konuşalım.

Rio'nun göremediği 215 i accentte göremezsiniz.İddam ortada istediğiniz zaman istediğiniz şekilde deneyebiliriz.

Hala daha 10 sn altında ısrar ediyorsanız göreceğinizi buyrun gelin,bende 3.20 d ile gelicem.Görelim 10 sn altında kalkan aracı.

Matrixe gelince 0-100 ü 16 sn olan bi araç, hantallık tanımına girmiyorsa bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 4 Mayıs 2008; 18:37:19 >
    şirketin 1.5 80bg dizel megane'ın ruhsatı şu anda elimde ve ağırlık 1160kg!!! benim matrix 1380kg!!! tam "240kg" fazlası var dile kolay bir tane honda shadow motorsiklet çıkar aradaki farktan!!!!0-100 13sn'de yapıyorum tabiki bu kiloyla iyi bile sayılır ammaaa ara hızlanmalarda meganeı 'çatııır çatır yiyorum haberiniz olsun...

Sadece olduğundan farklı gösterilmesinden şikayetçiyim.

quote:

Kia Rio tamamen era ile aynı platforma sahip,Hyundai firması altında üretilen araçlar.

Şu ana kadar 3 tane rio değiştirdik iş için kullandığımız,hiçbirisi 195 i geçmedi.Yani sizin gibi tek accent kullanmadık kullanmıyorumda.Era da özel bi sistem dişli vs varsa bilemem zaten testlerde ortada.Son 175 gözüküyor,11.5 gözüküyor.

Şahin,broadway bugun var mı yok.Açın forumda konu,daha önce bu tip araçları kullananlar ne kullanıyor görün sonra konuşalım.

Rio'nun göremediği 215 i accentte göremezsiniz.İddam ortada istediğiniz zaman istediğiniz şekilde deneyebiliriz.

Hala daha 10 sn altında ısrar ediyorsanız göreceğinizi buyrun gelin,bende 3.20 d ile gelicem.Görelim 10 sn altında kalkan aracı.

Matrixe gelince 0-100 ü 16 sn olan bi araç, hantallık tanımına girmiyorsa bilemem.

• Ben sitelere bakmam hocam.Testlere bakarım.Sitede benim sportage de 16 sn diyo ama gel gör ki öyle değil.

http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=640

Sallamışsın demeden önce kaynak sorsanız daha güzel olmaz mıydı? Kaynaksız sallamak arabasına körü körüne bağlı olanlara mahsus be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 4 Mayıs 2008; 18:53:27 >
  • ben deniyorum 13sn... arabam com deniyor 15.9sn.... ahmet deniyor 14.. mehmet deniyor 15.. bu böyle gider...fabrika standardı asıl alınacak kaynaktır her zaman!!!çünkü dışarda yapılan testlerde her zaman mutlaka her arabada sapma olabilir..hava durumu yol durumu yakıt kalitesi vs vs...
    quote:

Ben sitelere bakmam hocam.Testlere bakarım.Sitede benim sportage de 16 sn diyo ama gel gör ki öyle değil.

http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=640

Sallamışsın demeden önce kaynak sorsanız daha güzel olmaz mıydı? Kaynaksız sallamak arabasına körü körüne bağlı olanlara mahsus be

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.