Şimdi Ara

HYUNDAİLERİN BEYGİR GÜCÜ GERÇEKMİ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukardada söylediğim gibi "fabrika değerleri harfi harfine doğrudur "diye bişey yok.mutlaka sapmalar olur.(bakın olabilir demiyorum mutlaka olur)

benimde anlatmak istediğim konu eranın 8-9 sn gibi bir değerde 100km/h görebileceği.yani bunu tahmini olarak söylesem,tamam bi deneyeyim daha sonra tartışalım derim.
    ama öyle değil işte,defalarca denendiki buraya emin olarak yazabiliyorum ve ısrarla üzerinde durabiliyorum.

tek ricam,şu "RİO'da aynı araç 195 i geçmiyor" gibi cümleleri bırakalım.konumuz 1,5 crdi 110 hp motoru.ve bahsedilen araç accent era.ewet her şeyi aynı olabilir ama yinede accent era ile ilgili tartışırsak daha iyi olur diyorum.

Bu arada her zaman denemeye hazırım.ayrıca söylediğiniz aracı kullanmadım onun için yorum yok.

quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Ben bu konuyu çözemiyorum hocam.Neden derseniz bir arkadaş fabrika verisi kesinlikle doğrudur diyor,siz değildir diyorsunuz ki ben de değildir diyorum fakat sizin söylediğiniz değerler uçuk değerler diyorum.

2.olarak asla ve asla size karşı bi hakaret yada başka birşey le böyle birşey yazmadım çünkü mizacıma terstir.Orda anlatmak istediğim Rioda tamamen aynı araç ve sürekli üzerinde olduğum araçlardan birisi.Yani tepkileri ne yapıp ne yapmayacağını çok iyi biliyorum.

Yinede yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.

Şimdi konumuza dönelim.Rio ile 195 i ne yaparsak yapalım normal şartlarda geçemedik.Zaten buda bence doğal.

Ayrıca 8-9 dediğiniz değeri ben 3.20 d ile alıyorum.Sizin o araçla almanız çok zor.Bunu isterseniz trafiğe kapalı bi alanda birgün deneriz.Hangi şartlarda isterseniz.

Sabahtan beri anlatmak istediğim konu bu.Siz 8*9 sn diyorsanız benim bmw ile 6 snleri görmem gerekir.Buda şu an için imkansız.

• bunda anlamayacak bişey yok.1,vitesi kısadır fakat 2, vitese attıktan sonra araç sizin kontrolünüzden çıkar,daha sonra 3, vitese attığınız saniyede 100 km/h geldiğini görürsünüz.ve bunların hepsi 10 saniyenin altında(8-9sn)olacak işler.

quote:

Sürekli görmezden geliyorsunuz bana şunu bi anlatın bende anlıyım hocam.Yada gelin deneyelim diyorum birşey demiyorsunuz.

Sürekli 10 sn altı falan filan.Bmw daha iyi bi motora mı sahip bu araba nasıl oluyor bu iş.

Çünkü sizin Era 8-9 sn de çıkması olağanüstü.Ben 3.20D ile 8.5 falan anca görüyorum ki 163 lik bu motoru bilen bilir.

Çünkü gerçekten gözümle görmek istiyorum.

He ayrıca, 2.0 T 200 bg audi vardı daha önce,arkadaşlar bilir onun 0-100 ü de 9.5 sn civarıydı, bu eralar neymiş ya.Kontorlden çıkmalar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 5 Mayıs 2008; 1:02:47 >

quote:

Ok hocam.Sözleşelim bigün uygun olduğunuzda bana her zaman uyar.

Çünkü sizin Era 8-9 sn de çıkması imkansız.Ben 3.20D ile 8.5 falan anca görüyorum ki 163 lik bu motoru bilen bilir.

Çünkü gerçekten gözümle görmek istiyorum.

He ayrıca, 2.0 T 200 bg audim vardı daha önce,arkadaşlar bilir onun 0-100 ü de 9.5 sn civarıydı, bu eralar neymiş ya.Kontorlden çıkmalar falan.

• İmkansızı sildim hocam Olağanüstü diyelim.
    Jetta'nın 1.4 Tsi 170Hp'lik Benzinli motoru bile 0-100e 7sn'de çıkıyo,siz gelmiş Dizel araca 8-9sn'de 0-100 yaptırıyorum demişsiniz, bi video çekip yollamanız mümkünmü rica etsem çekip buraya atabilirmisiniz Benim arabam 2004 Elantra 0-100e 1.6 105hp olmasına rağmen 9-10sn'de çıkıyo yapmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 5 Mayıs 2008; 1:21:15 >

quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Ya Arkadaşlar burada aşırı sallamasyon olayları var, Dizel bi araba 8-9 sn'de 0-100e çıkarmı
    Jetta'nın 1.4 Tsi 170Hp'lik Benzinli motoru bile 0-100e 7sn'de çıkıyo,siz gelmiş Dizel araca 8-9sn'de 0-100 yaptırıyorum demişsiniz, bi video çekip yollamanız mümkünmü rica etsem çekip buraya atabilirmisiniz Benim arabam 2004 Elantra 0-100e 1.6 105hp olmasına rağmen 9-10sn'de çıkıyo yapmayın lütfen.

• 1.5 crdi 110 bg çok büyük bi motor değil hocam kusura bakma bi yere kadar.İş motorda bitiyorsa sabahtan beri dilimde tüy btti aynı motor rio dada var o nie görmüyor.Rio ile aynı dil diyorsun sonra motor bu diyorsun.

1.6 tdci 109 bg focus,240 nm tork.

Koca forumda bir tane ford kullanıcısı çıktı mı 8-9 sn diye.

1.6 hdi 240 nm tork peugeot 308-307.Bir peugeot kullanıcısı böyle birşey idda etti mi?

Ben diyorum ki 163 bg 340 nm TORK.

BAKIN SİZ 240 yazmışsınız ama ben 163 BG 340 NM TORK diyorum.Bu araç 0-100 8.5 diyorum.

Bilmem anlatabildim mi.Bu arabayı zaten kullanmanıza gerek yok.Bunu kullanırsanız muhtemelen 5 sn hedefiniz olucak.

Daha fazla uzatmaya bence gerek herşey açık ve net.

ewet çok büyük bir motor olarak gözükmesede 2,0 136 bg vectraya kafa tutacak güçte.hatta vectraya kafa tutmakla kalmayıp toz yutturur.

ayrıca,bu 8-9 sn olayınıda uzatmayalım,koskoca insanlarız burda yalan söyleyecek halimiz yok.ama siz herşey ortada diyerek resmen yalan söylediğimizi ima etmeye çalışıyorsunuz.neyse dediğim gibi fazla uzatmayalım.diğer era dizelcilerde gelip yorum yazacaklardır zaten,hatta yazanlarda olmuş...

beni focus,pejo 308 v.s alakadar etmiyor dediğim gibi ben kullandığım aracın performansını dile getiriyorum...

quote:

1.5 crdi 110 bg çok büyük bi motor değil hocam kusura bakma bi yere kadar.İş motorda bitiyorsa sabahtan beri dilimde tüy btti aynı motor rio dada var o nie görmüyor.Rio ile aynı dil diyorsun sonra motor bu diyorsun.

1.6 tdci 109 bg focus,240 nm tork.

Koca forumda bir tane ford kullanıcısı çıktı mı 8-9 sn diye.

1.6 hdi 240 nm tork peugeot 308-307.Bir peugeot kullanıcısı böyle birşey idda etti mi?

Ben diyorum ki 163 bg 340 nm TORK.

BAKIN SİZ 240 yazmışsınız ama ben 163 BG 340 NM TORK diyorum.Bu araç 0-100 8.5 diyorum.

Bilmem anlatabildim mi.Bu arabayı zaten kullanmanıza gerek yok.Bunu kullanırsanız muhtemelen 5 sn hedefiniz olucak.

Daha fazla uzatmaya bence gerek herşey açık ve net.

• http://www.youtube.com/watch?v=uC9B2SjiO7w

Sanırım bu video herşeyi açıklıyor.

bakarsanız 01:10 saniyede başlandı ve 01:18'de araç 100km/h gördü.daha bunun üzerine ne söylenebilir.

gerçi 205km/h geçememişler ama 215km/h görebilirlerdi.

Ben zaten yalan söylüyorsunuz demiyorum yanılırsunuz.Böyle bir şey yok.Sizin 8 saniyenizle benim 8 saniyem (3.20d) ile 3 boy diyorum.

quote:

Vectra uzun yolda ona fazla toz yutturur yannız dikkat edin.205 e çıkana kadar vectra 220 yi geçmiş olur.

Ben zaten yalan söylüyorsunuz demiyorum yanılırsunuz.Böyle bir şey yok.Sizin 8 saniyenizle benim 8 saniyem (3.20d) ile 3 boy diyorum.
  • Rio ile erayı aynı kefeye koymayın. aynı motor rio'da da olmasına rağmen kasa ağırlığı şanzuman dişli oranları gibi etkenlerden araç 195km de kalmış olabilir.

yukarıdaki arkadaşın verdiği video her şeyi açıklıyor.

motor gücü kadar dişli oranlarının da bu işte çok büyük önemi var. sözkonusu bmw aracın motoru belki daha kuvvetlidir ama zaten motoru kuvvetli diye dişli oranları daha farklı yapılmış olabilir sonuçta araç 200km hızın daha yukarsına 240-250 gibi çıkabilir bu gücü hızlanma yerine sürate dişli sistemi ile yönlendirmiş olabilirler. çünkü bu araçlar formula1 de kullanılan araçlardan değildir. bmw 7-8 saniye de 100km gördüğü için daha fazlasına gerek görmemişler. isteseler aynı motorlar bmw yi 6 saniyede bile 100km ye ulaştırırlar ama buna gerek yok.

hyundai hızlanma ile ilgili 11,5 saniye değerini sitesine yazmış olabilir. aynı sitede max. hızda 177km görünüyor ama araçla şahsen 200km yi gördüm. video da sanırım 205 görmüşler olabilir 5km çok bişey değiştirmez. demek oluyorki hyundai nin sitesindeki 0-100km hızlanma 11,5 saniye ve aracın max. hızı 177km/saat normalde kullanım durumlarıdır. aracı sıkıştırdın mı 10 saniye altında 100km görürsün. hyundai bayilerine gidip aracı test edin görün kardeşim yalan mı atacam. ne borcum var size yaff.. alla alla..

• Yalan yok sapma var hocam

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

Rio ile erayı aynı kefeye koymayın. aynı motor rio'da da olmasına rağmen kasa ağırlığı şanzuman dişli oranları gibi etkenlerden araç 195km de kalmış olabilir.

yukarıdaki arkadaşın verdiği video her şeyi açıklıyor.

motor gücü kadar dişli oranlarının da bu işte çok büyük önemi var. sözkonusu bmw aracın motoru belki daha kuvvetlidir ama zaten motoru kuvvetli diye dişli oranları daha farklı yapılmış olabilir sonuçta araç 200km hızın daha yukarsına 240-250 gibi çıkabilir bu gücü hızlanma yerine sürate dişli sistemi ile yönlendirmiş olabilirler. çünkü bu araçlar formula1 de kullanılan araçlardan değildir. bmw 7-8 saniye de 100km gördüğü için daha fazlasına gerek görmemişler. isteseler aynı motorlar bmw yi 6 saniyede bile 100km ye ulaştırırlar ama buna gerek yok.

hyundai hızlanma ile ilgili 11,5 saniye değerini sitesine yazmış olabilir. aynı sitede max. hızda 177km görünüyor ama araçla şahsen 200km yi gördüm. video da sanırım 205 görmüşler olabilir 5km çok bişey değiştirmez. demek oluyorki hyundai nin sitesindeki 0-100km hızlanma 11,5 saniye ve aracın max. hızı 177km/saat normalde kullanım durumlarıdır. aracı sıkıştırdın mı 10 saniye altında 100km görürsün. hyundai bayilerine gidip aracı test edin görün kardeşim yalan mı atacam. ne borcum var size yaff.. alla alla..

biz iki gündür aynı şeyi durmadan tekrarlıyoruz ama olmazda olmaz takmışlar kafaya.inanmıyorsanız gidersiniz bi bayiye test eder,görürsünüz diyoruz.hatta buraya videoda koyduk orada 8 sn de çıktığınıda gösteriyor gördüklerinede inanmıyorlar daha biz ne yapalım.inanmak istemiyorlar heralde.

• Mehmet_0606 sınız sanırım Özbek35 yanılıyorsam söyleyin.

Videoda 100 e geldiği an bariz 10 saniye.Arabada 3 kişi varken heleki 8 saniye rüyadan öte değil.

Açın ana forum sayfasına,bakın neler oluyor.

Hala Rioyla aynı değil diyorsunuz.

Yorum yapmadan önce açın okuyun bakın öyle konuşun boş keseden atmayın.

Rio ile Era'nın dişli oralarına kadar motor,şanzıman aktarma organları tamamen aynı.

Hatta Rio 1146,era 1200 küsür kilo.Şimdi hangisi daha performanslıdır sizce?

Herşey ortada hala inatla yanlış şeyleri savunuyorsunuz.Yok bmw şöyle yapmamıştır,yok kia öyle gidemez.

Ben bmw 8 sn de göremiyorum.Adama gülerler yani.Komiksiniz bahsettiğiniz araba era.

Sınıfındaki 1.6lardan daha iyi performansı olabilir ama 8sn fln destekli olsun biraz.Nefesi yetmez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.