Şimdi Ara

HYUNDAİLERİN BEYGİR GÜCÜ GERÇEKMİ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cygor06

Dostum ben forumları sürekli takip eden biriyim senin arabandan memnun kalmayıpta motoru ödüllü bir araç alma isteğiyle ilgili konu açtığını bile bilirim.

evet böyle bir konu açıp makara yapmıştım. makaraya sarılan da oldu sarılmayan da..

kimisi araç tavsiye etti, kimisi de yutmadı tabii, ceviz bizimle kafa yapıyor dedi hatırlarsan.

eğer 8 saniyede takıldıysanız o videoları ben çekmedim. videoları ben de sizin gibi burada gördüm. doğrumudur yalanmıdır bilemem.

Accent'in dizel motoru ne kadar iyidir yada ne kadar kötüdür bir fikrim yok. sadece B sınıfının en atak ve perfonmanslı motorlarından biridir diyebiliriz. sizin de bunu kabul etmeniz gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: cygor06

Dostum ben forumları sürekli takip eden biriyim senin arabandan memnun kalmayıpta motoru ödüllü bir araç alma isteğiyle ilgili konu açtığını bile bilirim.

evet böyle bir konu açıp makara yapmıştım. makaraya sarılan da oldu sarılmayan da..

kimisi araç tavsiye etti, kimisi de yutmadı tabii, ceviz bizimle kafa yapıyor dedi hatırlarsan.

eğer 8 saniyede takıldıysanız o videoları ben çekmedim. videoları ben de sizin gibi burada gördüm. doğrumudur yalanmıdır bilemem.

Accent'in dizel motoru ne kadar iyidir yada ne kadar kötüdür bir fikrim yok. sadece B sınıfının en atak ve perfonmanslı motorlarından biridir diyebiliriz. sizin de bunu kabul etmeniz gerekir.

O makaraya sarılanlardan biride bendim sizi tanımadan önce

• evet astrada makyaj öncesi kasalardaki problemleri duymuştum!!neyse ne kadaaa paa o kadaa ekmek
    quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Nouma35 hocam sağolasın.

Sportageler 2008 öncesi makyaj gördü eksik gedik ne varsa şu ana kadar halledilmiş.İnşallah benim başıma gelmedi gelmezde.

Valla astra da alsaydın çok samimi ve açık şekilde söylüyorum belli ki temiz kullanıcısın başını hiç ağrıtmazdı.Millet arabayı eşek misali kullandığı iiçin sorunlarıda o derece büyük oluyor.Özellikle 2007 de makyaj gördükten sonra astra da problem kalmadı.Olan problemlerde elektronik arızaydı.Onun haricinde benim keyif aldığım bi araç astra.

Kore arabalarını kötülüyolar ama genel kanı sağlam olmamalarından yana.Oysa ki saç veya kaporta olarak Alman araçları kadar sağlam olmasalarda,sorunsuzluk bakımından çok ama çok daha üstünler.3 tane rio değiştik,ilk çıktığından şu ana kadar bir tek birinde amortisör patladı onun haricinde ne takırtı ne gürültü.

• quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

şakaydı o be dostum,

kalkıp sıfır km aldığım Accent'i satıp, motoru palavradan ödül almış bir araç alacağımı düşünmüyorsundur heralde.

bu arada benim bi arkadaşımda VW bora sattı gitti linea aldı. şimdide bu araç gitmiyor diyo..

• Boradan inip lineaya binen bir kişinin başta ailesi olmak üzere kendisine Allahtan sabır niyaz ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

şakaydı o be dostum,

kalkıp sıfır km aldığım Accent'i satıp, motoru palavradan ödül almış bir araç alacağımı düşünmüyorsundur heralde.

bu arada benim bi arkadaşımda VW bora sattı gitti linea aldı. şimdide bu araç gitmiyor diyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: nouma35

Boradan inip lineaya binen bir kişinin başta ailesi olmak üzere kendisine Allahtan sabır niyaz ederim..

ben de öle dedim ''aldığın araba iyi, motoru ödüllü sona altın dreksiyon ödülü almış''dedim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.