Şimdi Ara

hyundai nin bir çok ödülü var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hyundai neden aldığı her güvenlik ödülünü reklamlarla duyuruyor. özelliklede amerikadan aldığı ödülleri büyü bir gururla maliyetini düşünmeden hemen reklama koyuyorlar. mesela santa fe amerikadan yine çok büyük bir ödül aldı ve o kadar büyük ki nereye koyacağımızı bilemiyoruz gibi. hyundai niçin diğer markalar gibi değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: kvas

adamlar o ödülleri babasının hayrına almıyo tabiki reklamını yapıcak bunda acaip bi durum göremedim?

• Amerika pazarı sağlam bir yer...Ödül almak kolay iş değil, insanlarda para bol bu tür araçları çerez parasına alabiliyorlar, yani çok satıyor. Bu arada zamanında Bmw'nin felan Abd'ye giremediğini biliyorum güvenlik sebepleri yüzünden...

Orjinalden alıntı: newmonarch

Amerika pazarı sağlam bir yer...Ödül almak kolay iş değil, insanlarda para bol bu tür araçları çerez parasına alabiliyorlar, yani çok satıyor. Bu arada zamanında Bmw'nin felan Abd'ye giremediğini biliyorum güvenlik sebepleri yüzünden...

otomobil firmalarının aldıkları bir çok ödülde aslında hak etmelerinin yanında bu firmalara sağladıkları parasal desteklerinde etkisi büyüktür. amerika pazarından alınan ödüllerde bu şüphe her zaman vardır. hyundainin avrupadan aldığı ödülleri merak ediyorum. euro ncap mesela.

http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=d03db4fe-2aca-4de1-a2e5-1654d7094043

hyundai nin bir tane bile beş yıldız alış modeli yok. ama bu arabalar amerikanın en sağlamları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 28 Temmuz 2008; 16:17:12 >

• Dediğiniz gibi hyundai eleştiriliyor ve bu hyundainin kendisini emin adımlarla liderliğe taşıyor bakın hyundai hersene daha da yükseliyor ama bu durum övülen tapılan markalarda maalesef yok çünkü onlara eksileri söylenmiyor gerçekten marka olmuşlar ne yapsalar gidiyo.Aynı durum her yerde var demi aynı ürün aynı kalite ama gidip bunun markası şu diye daha pahalıya alınıyor.Bunun sebepleri farklı birincisi bunun markası şu, bu aha iyidir ön yargısı.2.si Markayla gösteriş yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 28 Temmuz 2008; 17:43:36 >
    ve hyundai son yıllarda ürettiği her modele çok özenerek farklı şeyler yapıyor ve git gide büyük markalar gibi kendine has tarzlar çıkarıyor ortaya,inanıyorumki daha ileriki yıllarda bilindik bir çok markanında üstüne çıkacak belkide önları bünyesine katacak.

• Önce sakin olman ve seviyeni koruman dileyiyle.Dediğim testi forumun veri tabanında eskilerde bulabilirsin. Çok dalga geçilmişti çünkü.. O zaman C daha kasa değiştirmemişti.

Bu testten C6 nın yol tutuşunun iyi olduğunu anlayabilirsin:http://www.autocar.co.uk/CarReviews/RoadTestsOnTheRoad/Citro%c3%abn-C6-2.7-HDi-V6-/219639/

Orjinalden alıntı: m.C.k.

Önce sakin olman ve seviyeni koruman dileyiyle.Dediğim testi forumun veri tabanında eskilerde bulabilirsin. Çok dalga geçilmişti çünkü.. O zaman C daha kasa değiştirmemişti.

Bu testten C6 nın yol tutuşunun iyi olduğunu anlayabilirsin:http://www.autocar.co.uk/CarReviews/RoadTestsOnTheRoad/Citro%c3%abn-C6-2.7-HDi-V6-/219639/

sende bundan sonra birşeyi savunurken kanıt göstermen ve testleri + segmentleri karıştırmaman dileğiyle

• yaw hyundai konusu bile başka bir muhabbete döndüya
    anlamıyorum artık..

adamlar o ödülleri babasının hayrına almıyo tabiki reklamını yapıcak bunda acaip bi durum göremedim?

Konuyu açan arkadaş nasıl bir cevap duymak istiyor anlaşılır gibi değil.
    Reklamını yapıyorlar markalarının ve başarılarının bu kadar basit bu sorunun cevabı.
    reklam=satış rakamlarının artması amaçlanan budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 29 Temmuz 2008; 0:08:15 >

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2003 Üyesi.

KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

+
    quote:

Konuyu açan arkadaş nasıl bir cevap duymak istiyor anlaşılır gibi değil.
    Reklamını yapıyorlar markalarının ve başarılarının bu kadar basit bu sorunun cevabı.
    reklam=satış rakamlarının artması amaçlanan budur.

konuyu açan arkadaş olarak belirtmek istediğim zaten yukarıda yazdıklarımdır. yani hyundai her ödülünün reklamını çekiyor ve bu ödüllerin hemen hepsi amerikadan. duymak istediğim değil belirtmek istediğim budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 29 Temmuz 2008; 1:07:34 >

• hyundai nin ne zaman 5 yıldız alıcağını merak ediyorum...
    bu saatten sonra yaptığı araçlarda kesinlikle artık almalı....
  • Sonuçta malı daha iyi ön plana çıkarmak için vurgulanıyordur.Fakat gerçekten niye abd test kriterlerine göre verilen sonucu gösteriyorlar o da bir çelişki.Malum biz euroncap'cıyız ya;euroncap testlerini de görmek isteriz.

Ancak 2008 yılında 4 yıldız almasına neden olan diz bölgesinde bir düzeltme yaptı ve yapılan yeni testte 5 yıldız aldı. Muhtemelen bu aracın EuroNCAP testini de yakında 5 yıldızlı olarak duyarız.

http://www.ancap.com.au/results/276/

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

hyundai nin ne zaman 5 yıldız alıcağını merak ediyorum...
    bu saatten sonra yaptığı araçlarda kesinlikle artık almalı....

• Evet hyundainin 1 buçuk yıldız almış olan arabasını bahane ederek böyle diyorsanız aynı model lerde yani 2000 modelin altındaki mercedes c sınıfına bmw 3 serisine bu verdiğim adresten bir bak bakalım kaç yıldız almışlar.Bu durum sadece hyundaide yok.Evet ülkemizde kullanılan çoğu aracı inceledim özellikle 2000 modelin altındaki hemen hemen tüm araçlar maalesef çok zayıf.Mercedes ve bmw herkesin okey dedği bu markaların maalesef 2000 model altı c serisi ve 3 serisi testte berbat durumdalar.Tekrarlıyorum marka fanatikliği uğruna bu durumu tek araca mal etmek maalesef hoş bir durum değil tüm araçların eksilerini artılarını araştırıp ona göre değerlendirme yapmalıyız.Sonuçta burda önemli olan bizim canımız.Maalesef izlediğim testlerde 4 ve 5 yıldız almış bazı aralar varki 2 veya 3 yıldız almış araçlar gibi ağır hasar alıyolar demekki bunların artısı ekstra hava yastıklarından kaynaklanıyor.

http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=5338a261-97f4-4c93-a716-a4f38749cdb8

http://www.euroncap.com/carsearch.aspx?make=eab7b364-a1ba-4979-b5c1-3a9055c534ca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 29 Temmuz 2008; 10:20:38 >

• hyundai kullanmamış ve elde ettiği başarıyı sindiremeyenler tarafından söylenen boş sözler

hyundai herzaman iddia ettiğim gibi piyasada peynir ekmek gibi satan çoğu ...... aracından daha sağlamdır

uzun zamanda bunlar gibi dökülmez ve ciddi kronik arızası yoktur

"Sizinle daha önce yazışmış mıydık?"
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

dur bismillah günaydın kuthan daha barışçıl bir şey yazsaydın bari yeni güne başlarken

gerçekleri yazdım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.