Şimdi Ara

Hyundai Kona 2018 1.6 T-GDI 4X4 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Hyundai Kona 2018 Model 1.6 T-GDI 4X4 almayı düşünüyorum. Fakat kimisi çok iyi kimisi çok kötü diyor, kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?

Bu aracın artısı ve eksisi nelerdir ?

Bu zamana kadar iki tane arabam oldu, ikisi de Hyundai markaydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yüzden yine Hyundai almayı düşüyorum fakat kararsız kaldım.

Aynı segment olarak Volkswagen T-Crossda bakıyorum fakat bütçemi biraz aşıyor. Farklı marka araç tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa onlarda yorum atarsa sevinirim.

• Yakıt biraz sorun. İçi biraz ruhsuz demode duruyor ama ben sevmiştim sürüşü hızlanması oldukça güzel. Otoyal hızlarında ve virajlarda üzmüyor. Tcross yerine başka araba deseniz belki derim ama tcross bu aracın yanına pek koymamak lazım. Troctur muadili. Bir de 4x4 ama çift kavrama var. Dağa taşa vurmaya gelmeyebilir o şanzıman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yani çok dağda bayırda kullanmayacağım ama yine de birkaç kere denemek istediğim yerler var. İç tasarımı benim hoşuma gitti, daha önce i30 kullanmıştım GDI motorluydu yakıtı bayağı fazlaydı ama yine de çok süremediğim için sorun etmemiştim.

• Dct şanzıman dışında harika bir araç. 4x4 olması dct için ayrıca bir dezavantaj. 4x4 e ihtiyacınız yoksa yakıt ve yürütme masrafı olarak külfet olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim. Dct şanzımanın ne gibi sıkıntıları var acaba biliyor musunuz ? Kullananların yarısı memnun yarısı memnun değil ama genelde ısınmadan şikayet ediyorlar.

• SphinxCorps S kullanıcısına yanıt

Her çift kavramalı şanzıman gibi hassas ve bakımı maaliyetli. Ve çift kavramalar içinde biraz kararsız çalışan modellerden. Alacağınız araç muhtemelen kavrama değişmemiş ve tam değişme zamanı gelmiş olacaktır. Hatırı sayılır bir ücreti olur. Onun dışında tabi ki yolda bırakır rezalet bi durum yok binlerce kişi kullanıyor tabi ki iş görür. Biz sadece iyi kötü yönlerini bildiğimiz kadar aktarmaya çalışıyoruz :) şanzıman dışında kronik bi sıkıntısı problemi yok demek istedim.

• Bence Vitara bak 1.4T 4x4 tam otomatik şanzıman var o yüzden daha güvenilir kabul edebilirsin. Az yaksın dersen 1.4 lerin mild hibrit (fişe takılmayan hafif hibrit) versiyonları var.

Ben 1.6 atmosferik 4x4 versiyonlarını denedim hoşuma gitti. Ama 1.6 sını fiyatlardan ötürü önermiyorum. Aynı fiyatlara 1.4t bulunurken atmosferik versiyon alınmaz. Lpg uyumu yok eski japonlar gibi çok dayanmıyor er geç subaplar gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • momenty kullanıcısına yanıt

Yani evet km olarak 100 bine yaklaşan bir araç var. Bir de 47 binde olan var ama tabii aralarında fiyat farkı mevcut. Bütçemi zorluyor, alıp almama konusunda kararsız kaldım.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, ona da bakayım birkaç inceleme videolarını izleyeyim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.