Herkese merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Hyundai Kona 2018 Model 1.6 T-GDI 4X4 almayı düşünüyorum. Fakat kimisi çok iyi kimisi çok kötü diyor, kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?
Bu aracın artısı ve eksisi nelerdir ?
Bu zamana kadar iki tane arabam oldu, ikisi de Hyundai markaydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yüzden yine Hyundai almayı düşüyorum fakat kararsız kaldım.
Aynı segment olarak Volkswagen T-Crossda bakıyorum fakat bütçemi biraz aşıyor. Farklı marka araç tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa onlarda yorum atarsa sevinirim.
Turbonet ve dahili gpon router.
Herkese merhaba arkadaşlar, bulunduğum binaya Turbonet firması tarafından fiber optik kablo çekildi. Hattı ilk bağladıklarında 100 mbps download 100 mbps upload paket satın aldım. Daha sonra 1000 mbps download 1000 mbps upload paketine geçtim. Fakat verdikleri router dahili ont içeren TP-Link XC220-G3 Paket yükseltmesi sonrası wifi 5 5ghzde aşırı hız düşüklüğü oluyor. Ben de dahili ont girişli router aradım fakat Türkiye'de dahili ont satılan wifi 6 cihaz bulamadım. Sorum şu; Turbonet firmasının verdiği routeri hiç değiştirmeden, başka marka bir fiber router alsam. Firmanın verdiği routeri ont olarak kullanabilir miyim ?
Verdikleri cihazın fotoğraflarını aşağıya ekledim.

Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 485 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası