< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HYUNDAİ İ30 MU ELENTRA MI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
-
-
Peugeot 308 1.6 eat6 modellerine de bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuzluk isterseniz 308 için 1.6hdi veya 1.5hdi motor seçenekli eat6 veya eat8 vitesli versiyonların tamamı mantıklı seçimler. @JackWondo ya katılıyorum.
Kendim bir Astra kullanıcısı olarak 1.6 CDTI daha kaliteli bir araçtır.
Ayrıca otomatiklerin hiçbirinden fabrika verisi gibi bir beklentiniz olmasın. Üstüne en az %30 ekleyin sakin kullanımlar için bile.
-
bana göre i30 daha kaliteli bir araç Elantra'ya göre. Elantra'nın o kasası hafif malzeme kalitesi yönünden üzecek türdendi. Ancak diz mesafesi ve bagaj önemliyse Elantra öne çıkar. yakıt olarak ikisi de aynı yakar . dizel ve otomatik alacaksam 2017 model bir aracın 7 yaşında olduğunu düşünerek kafamdaki limit benim için 105.000 km dir. Bu km üstündeki araçlar gerek motor gerekse şanzıman yorgunluğu açısından masraf çıkarmaya daha meyilli olur mantıken. Ancak az el değişmiş , bakımları zamanında yapılmış br araç denk gelirse şahsen 125-130 bin km lere kadar bakardım en fazla. Daha üstü direkt cüzdanı boşaltmaya adaydır. i 30 çok daha şık bence. Zor bir seçim , Allah gönlünüze göre temiz bir araç bulmayı nasip etsin.
-
4.1,4.7 gibi rakamlar Hyundai grubunun 1.6 dizel motoru için gerçek rakamlar değil, aldıktan sonra 6 lt nin altına inmediğini görünce şaşırmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bagaj çok önemli değilse i30 alınır. hem güzel araba hem tutulan modeldir.
i30 bagajı 400 litre elantra da 480 litre civarı görünüyor.
-
Elentra da Elit paketin altına düşmeyin yeter. Motor ölümsüz ve performanslı olduğu gibi adabınca kullanırsanız fabrika değerlerine çok yakın yakar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X