Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu eskiden ne kdr hızlıymış, herşeyin tadı kaçtığı gibi burada sessizliğe bürünmüş. Yinede yazayım belki okuyan elinde olan var ise yardımcı olabilir. Birkaç ürün arıyorum arkadaşlar elinde olan var ise ulaşırsa sevinirim.

Aracım 2016 model Elite otomatik

Bluetooth üniteli çıkma teyp

15' 16' 4*100 jant

Orijinal kauçuk paspas sıfır elinde kalan var ise

Hız sabitleme

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkan_pp.1 -- 3 Aralık 2024; 23:36:57 >
  • Yükseliş hyundai çözemediği arıza için buji bobin değiştirdik diyip 22 bin para talep ettikten sonra şimdi motoru indirip Bi bakcaz 40bin diyor. İzmir de 3 silindir hyundai aracın motorundan anlayan bir usta varmı. Konu biraz hortladı ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model (77bin km) benzinli i10'umuzda motor arıza ışığı yandı. Egr arızasıymış, tanıdık bir usta iptal etmeyi önerdi. Aracı yakın zamanda satmayı düşündüğüm için kararsız kaldım. Bu konuda fikri olan var mı?

İptal ettirmek mi, temizletmek mi yoksa değiştirmek mi daha doğru olur (Satarsam alacak kişinin de sonra mağdur olmasını istemiyorum).

Kurumsala satarsam ekspertizde belli olur mu? O yüzden almazlarsa yaptırmam çünkü

Ankara'da bu iş için iyi bir usta bilen varsa onu da belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden...

• Bende hyundai i10 almak istiyorum. 1.0 motorlusunu alacam ancak internette motorunun çok baygın ve performanssız olduğu yazıyor. Sizce böyle bir şey var mı? Bende genelde şehir içinde kullanacağım ama Ankara'da yaşadığım için yokuş bol. Sizce Hyundai i10 hakında şurada yazanlar doğru mu

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██otomobil forum | 2. el otomobil paylaşımları
    Hyundai i10 1.0 Manuel Vites Alınır Mı?
    https://www.reeloto.com/forum/konular/hyundai-i10-1-0-manuel-vites-alinir-mi.130/

• Maliğin Adamı M kullanıcısına yanıt

Hocam yokuşta çekmeyebilir, baskı balatayı zorlar motor böğürür. Hele bir de klima falan açılırs canından can gider. 1.3 CDTI Opel Corsa ya da multijet Punto vs turbo motorlu bir araç bakmanızı öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar hyundai i10 80000 km de otomatik aracım var. yağ eksiltmesi başladı beyaz duman mavi duman yağ kokusu yok yağ kaçağı yok. ankarada usta kime gösterebilirim şuan 600 km oldu yağ seviyesi eksildi gibi netleştirip tamir ettirmeliyim üst kapak kurtarır mı motor mu inecek tamamen ortalama rakam ne olur yardım ederseniz sevinriim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.