Şimdi Ara

Hyundai Getz 10 bin bakımı ne kadar tutar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Model 1.5 Dizel Getz sahibiyim. 152.000 Km'de 10 bin bakımı gelecek. Şu anda 150.500de. Yetkili servis ne kadar ücret çıkarır? Ayrıca bu kilometrede değişmesi gereken ayrıca bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• servisi arayıp öğrenebilirsiniz. Yada hyundai nin sitesinde bakım fiyatlari yazmakta oradan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam oradan baktım da çok uçuk bir fiyat var 512 TL diye. Forumlarda Bakıyorum, 150-200 TL ye yaptırmış çoğu kişi.

• o yüzden ilk olarak servisi arayın dedim. Eğer sadece periyodik bakım olacaksa orada yazandan daha düşük bir fiyat verebilirler. Ama 150-200 zor gibi geldi bana. Yine de arayıp öğrenmeden ne söylesek yanlış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuksa git bi sanayide bi yerde yaptır tanıdığın yok mu

Araç zaten 5.l fazla yağ alıyor 150 200 liraya nasıl yaptırmışlar

İyi 1 yağın 5 litresi 150 lira bide fazlası var yani

• 2008 model 150 bin km'deki aracın bakımı serviste mi yapılır Allah aşkına? 150 bin'de yapılması gereken değişik bir bakım var mı? Triger falan değişecek mi? Değişmeyecekse yapacakları şey yağ değişimi, filtrelerin değişimi olacaktır sadece onu da dışarıda 150-200 liraya yaparlar hem de servisten daha iyisini.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadığım için soruyorum ya işte

Eğer çok uçuk bir fark yoksa serviste yaptırırım. Hatta Kendim alsam gerekli şeyleri, sadece işcilik versem olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 bin'de bir bakım yapılıyorsa öncesinde de 10w-40 yağ koymuşlardır, 4 litresi 70-80 lira bandında değişiyor, 5 litre alır demiş yukarıdaki arkadaş, aracı daha kullanmayı düşünüyorsan iki tane 4 litrelik alırsın diğer bakımlarda da kullanırsın. 5 litrenin maliyeti 100 lira desek, filtre setine 54 tl yazmışlar internette, antifirize de 15 lira yazsak işçilikle 250 liraya çıkarırın bence.
  • Sanayide maksimum 200 tl'ye standart bakım yaptırabilirsiniz. Yetkili servis tam olarak ne kadar fiyat çıkarır bilmiyorum ama 450 tl den daha ucuza yapacaklarını sanmıyorum. 2009 yılında getz'i aldıktan sonra ilk 10 bin km bakımını yaptırmaya yetkili servise götürmüştük, 2009 yılında bile 350 tl gibi bir para almışlardı bakım için. Bu kadar yüksek olunca bir daha da servise bakıma gitmedi araç, hep sanayide yapıldı bakım.

• sanayide yaptır hocam getz için servise gidilmez
  • Telefon edip sorun. 300-350 arasi tutar.Disaridaki kan emicilere para yedirmeyin. Yok illa ucuz olsun diyorsaniz internetten neler degismeli onu arastirin filtreleri degistirmem kolat zaten kendiniz degisitirp geri kalani icin servise gidin.

• Dışarıda yaptırın o model o km deki aracın serviste işi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.