bir hyundai sever olarak c sınıfı araba olan i30 un en üst versiyonunda bile cruise kontrol olmamasını anlayamıyorum.
kullanım klavuzunu internetten indirip incelerseniz yurt dışında satılan versiyonlarında var olduğunu görürsünüz
ayrıca platform kardeşi kia ceed in full versiyonunda bile var bu özellik
şimdi diyeceksinizki CC çok önemli değil
bende size derimki CC yi bu sınıfta sunmayan bir tane marka varsa bana söyleyin bende öğreneyim.
sanırım hyundai o segmenti pek önememiyor
şuaniçin bizde tek hedefi alt sınıf
getz ve era
onlara yığılıyor
zaten hyundai ne zaman bizdeki arabalarında üst donanım koyduki
getzler b,le yurtdışında nasıl bizde nasıl satılıyor baksan görülür
üst donanımlı elantra ve sonato yapmış adamlar c nin fulüü nasıl oluyo hem c hemde full....
elantra ile i30 aynı sınıftadır.
Ama elantra türkiyede satılmıyor
full derken ne kastettiğim açık aslında, toyota corollanın fullu nasılsa onu anlayabilirsiniz.
xenon far, cruise kontrol, anahtarsız kullanım gibi özellikleri kastetmiştim.
size full den ne anlıyorsunuz merak ettim
Yurt dışındaki GETZ lerde olan koltuk ısıtma, esp vb donanımlardan mı bahsediyorsunuz acaba, bilmiyorum merağımdan sorayım istedim ama sanırım kitapçıkta geçen çoğu husus yurtdışında mevcut, bizim arabalarımızda ise değil. Hyundai alt kesimi hedef alan bir anlayışa sahip ve bu konuda ERA ile tahta sahip, GETZ ise fiyat /performans dolayısıyla yine lat sınıfa hitap eden ve palio ile clio nun tahtını sallandıran araç. Üst sınıflarda türk halkı hep Opel, Renault, Wolswagen gibi firmalara yöneldiğinden bu segmentte rekabet etmek istemiyor Hyundai
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
sanırım hyundai o segmenti pek önememiyor
şuaniçin bizde tek hedefi alt sınıf
getz ve era
onlara yığılıyor
zaten hyundai ne zaman bizdeki arabalarında üst donanım koyduki
getzler b,le yurtdışında nasıl bizde nasıl satılıyor baksan görülür
quote:
Orjinalden alıntı: saksoy
ayrıca platform kardeşi kia ceed in full versiyonunda bile var bu özellik
Kia motor, Hyundai motor 'un platform kardeşi değildir. Hyundai Motor, Kia motorun sahibidir. Kia'ları bugüne getiren Hyundai Motor Company 'dir. Capital'leri hatırlıyorsunuzdur umarım, şimdi birde günümüzdeki modellere bakın. 1998 yılında hyundai satın aldıda kia'lar bişeye benzemeye başladı.