Şimdi Ara

Full donanım b segmenti mi baz donanım c segmenti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araba alsanız hangisini tercih ederdiniz?

full polo baz golf yada full clio baz megane gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baz c segment

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Boş araba almazdım.
  • S.ici s.disi kullanima gore degisir. S.ici agirlikli kullanip sadece ayzin tatile gideceksem b segmenti ful olur.

• Tartışmasız baz c

• Bu sürücünün kriterlerine göre değişir.Örnek bir aile çok seyahat severken diğeri ise "kapımın önünde dursun,pazara giderim"tarzında ise,yani şehir içi kullanıma yönelik veriyorsa,

Seyahat için Full B segment(Aile kalabalık ise Baz C tercih ederdim,tek bir kişi ise sıkıntı yok)
    Şehir içi ise Baz C segment şeklinde tercihim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 27 Mart 2017; 19:16:26 >
  • Şöyle bir Rapid'e felan bakayım dedim.

1.2 tsi style dsg ye 78 bin tl yazmışlar

Civic otomatik premium 82 bin tl zaten.

Aynı şekilde elantra otomatik style 79.000 tl

Megane touch edc 1.2 turbo 84.000 tl

Hangi kafayla b alınır aklım almıyor isterse altın kaplama olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baz c ama;

sis farsız, kapak jantlı, direksiyonunda tuş ve deri olmayan baz donanıma sahip araçları eler, baz donanımında bunlar olan araçlara bakardım
  • şu ana dek;

99 civic, 99 corolla, 06 colt, 11 fluence, 05 attrage kullandım şahsen,

daha öncede tempra ve şahinimiz oldu.

güvenlik değerleri benzer olmak kaydıyle ben b segmenti ile de gayet mutlu olabiliyorum. tabi bunda satın aldığım b segmenti araçların c segmenti iç hacmi sunmaları a büyük etken.

yoksa iç hacmi dar olan polo corsa fiesta gibi araçları tercih etmezdim.

aradığım kriterler; geniş iç hacim; geniş arka diz mesafesi( yaşlı anne babam var ), yeterli performans, ekonomik tüketim,güncel donanım,olabildiğince güvenlik donanımı, sorunsuzluk.

yumuşacık plastiklerde, süslü püslü dış dizaynlarda, 17 jantlarda krom egzoslarda gözüm yok.

varsın biraz motor gürültüsü olsun; varsın virajları 150 ile alamasın.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

şu ana dek;

99 civic, 99 corolla, 06 colt, 11 fluence, 05 attrage kullandım şahsen,

daha öncede tempra ve şahinimiz oldu.

güvenlik değerleri benzer olmak kaydıyle ben b segmenti ile de gayet mutlu olabiliyorum. tabi bunda satın aldığım b segmenti araçların c segmenti iç hacmi sunmaları a büyük etken.

yoksa iç hacmi dar olan polo corsa fiesta gibi araçları tercih etmezdim.

aradığım kriterler; geniş iç hacim; geniş arka diz mesafesi( yaşlı anne babam var ), yeterli performans, ekonomik tüketim,güncel donanım,olabildiğince güvenlik donanımı, sorunsuzluk.

yumuşacık plastiklerde, süslü püslü dış dizaynlarda, 17 jantlarda krom egzoslarda gözüm yok.

varsın biraz motor gürültüsü olsun; varsın virajları 150 ile alamasın.

hayırlı günler.

Hocam bu rakamlar kullandığınız araç sayısı mı?Yoksa civic ve corollayı yıl olarak mı yazdınız?

• araçların model yılları.

o kadar anlaşılmaz mı yazmışım kusura bakmayın.

yani 99 model corolla(1 yıl), 99 model civic(6 yıl) ,2006 model colt(9 yıl) 2011 fluence( 2,5 yıl) 2015 attrage ( 4 ay henüz) demek istedim.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

araçların model yılları.

o kadar anlaşılmaz mı yazmışım kusura bakmayın.

yani 99 model corolla(1 yıl), 99 model civic(6 yıl) ,2006 model colt(9 yıl) 2011 fluence( 2,5 yıl) 2015 attrage ( 4 ay henüz) demek istedim.

hayırlı günler.

Estağfurullah Hocam ne kusuru,bilgi için teşekkür ederim.
  • Arasındaki fiyat farkına göre değişir baz nasıl bir baz güvenlik donanımı full baz var yol bilgisayarını açık olmayan baz var , kullanımı nasıl olacak ? Bence net olarak kural koymak hata olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi kullanımı için ful donanım jazz var. Genelde hanım kullanır bazen ben kullanırım hafta sonları ya da çocukları kursa getirip götürmek için
    Şehir içinde çok rahat jazz. Verdiğim paraya c segmenti alırdım ama istemedim. Hem yakıtı hem de büyüklüğünden dolayı. Uzun yol için avant var. İşe giderken kullanıyorum ama şehir içine pek girmemeye çalışıyorum. Ancak ailede tek araç varsa durum değişir. O zaman c segmenti mantıklı olabilir.

• Baz c

• baz c
  • Aile ise C. tek kişi yeni evli ise dolu b. 2. çocukta c şart ama :) b sınıfının arka koltuklar dar bence.
  • Kesinlikle B

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Şöyle bir Rapid'e felan bakayım dedim.

1.2 tsi style dsg ye 78 bin tl yazmışlar

Civic otomatik premium 82 bin tl zaten.

Aynı şekilde elantra otomatik style 79.000 tl

Megane touch edc 1.2 turbo 84.000 tl

Hangi kafayla b alınır aklım almıyor isterse altın kaplama olsun

Ben ehliyetimi ilk aldigimda citroen c2 1.6 vtr vardi.O cok performansli c segmenti arabalarin eline kac kere verdim

• Evin tek arabasıysa Baz c eğer ikinci araba olacaksa full b sınıfı alırım.A-B sınıfı arabalar bana kısa mesafede kullanmalık el arabası gibi geliyor hızlı hızlı marşa bas bakkala git marşa bas pazara git gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.