HYUNDAI 1.6 d TUCSON TAVSİYE
-
-
yaklaşık 1700 kg araba. 8-10 litre normal gibi. şehirdışı 6 lt falandır. bu sadece tahmin. inceleme videolarında bahsederler muhtemelen.
_____________________________ -
Bende 2024 4x4 var 10lt görmedim daha belki çok yoğun trafikte olabilir ama 8lt geçeceğini sanmıyorum. Uzun yolda 5.5-6 arası yakıyor gidilen yola bağlı.
_____________________________ AO -
Yakıtta üzülmek istemiyorsan, Corolla Cross, Peugeot 3008, C5 Aircross üçlüsünü de değerlendirmeni öneririm hocam. _____________________________ SİGORTA TOWER - Whatsapp: 05056840705
ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...
AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!
FORUM KONUMUZ... -
TEŞEKKÜRLER...
2021 Dizel var bende, asla 8 litre yakıt tüketimi görmedim. Uzun yolda sakin kullanımda (70-110 km hız) =5 - 5.5 litre, uzun yolda 140 km üstü dağ tepe yolları ve şehir içi ortalamam da 5.5-6.5 arası. 30 bin km ortalamam 6.1 litre. Her uzun yol öncesi mutlaka kaç litre yakıt tüketimi yapıyorum diye sıfırlar not alırım.
Ancak 2021 prime dizelimi satıp 6 ay önce sıfır benzinli comfort almaya karar vermiştim 150 bin tl gibi bir ek tutar ödeyip, minumum 10 litre ortalama 11-13 litre rakamlarını öğrenince vazgeçtim. Benzinli her araçta son yoktur siz gaza bastığınız sürece yakacaktır. Eski i20 bile 8 litre clio 9 litre yakıyordu :) Gayet normal
merhaba, 5 aydır kullanıyorun 6.5 litre yakıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt