Şimdi Ara

hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu madenli bi oyun vardı onu oynamıştım kaybetmiştim.
    yazın benide :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aksama unutma baba Ülker çikolatali gofret getirrr

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Kufur eden cocugu izleyen oldu mu harbiden?

• ne küfür etmişti çocuk he

Orijinalden alıntı: x86 based human

Evet sanırım hepimiz hugo ve tolga abi programını izlemişizdir hatta yeterince sanslı olanlarımız yarışmaya katılmıştır bile ki bende onlardan biriyim hatta elimde babamın kaydettiği program cdsi var neyse fazla uzatmadan katılanlar gelin hep beraber eski günleri analım biraz
     hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği

ÖNEMLİ NOT
    Yarışmada küfür eden çocuğun videosunu bulana ödül verecem( gerçi tolga abi yalanladı bunu ama...)

HUGO ve Tolga abi Nedir

Hugo, 1993-2008 yılları arasında yayınlanan çocuk programı.

1993 yılında Kanal 6'da başlayan programın ilk sunucusu Tolga Gariboğlu'dur. 1996 yılında yayından kaldırıldı. 2001'de yeniden ekranda olup Show TV'de devam etti. 2002'de tekrar yayından kaldırıldı. 2003'te ekrana dönüp Cine5'te devam etmiştir. 2004'te atv'ye geçti. 2005 yılında yeniden yayından kaldırıldı. 2006 yılında tekrar ekrana geçip Kanal 1 ekrana geldi. 2007 yılında Kanal 1 TMSF'ye satıldıktan sonra Tolga Gariboğlu programdan ayrıldı. 2008'de ekrana veda etti.

daha gelişecek burası

Tolga abi yıllar sonra yeniden hugo oynatmış ahanda videosu
    [DHTUBE=]http://m.youtube.com/watch?v=tDja0fo6fMQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DtDja0fo6fMQ

Ulen bu Tolgadan bi cacik olmaz. Acun o kadar medya imparatoru oldu, bu daha hugo..!!

• ABİM KATILMAYA ÇALIŞMIŞ. 1 AY SONRA FATURA GELDİĞİNDE BABAM FENA DÖVMÜŞ

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Çocukken o tuşlara televizyon kumandasıyla basıyorlar sanardım hep. Ee o zaman kanal nasıl değişmiyor diye çok kafa yormuştum buna küçükken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 8 Aralık 2013; 15:18:22 >
  • Bende 2003 yılında katilmis haftanın birincisi olmuştum haftasonuda hafta birincisi olarak bütün program hatta kalmış 3 oyun daha oynamıştım keşke o programın kayıtlarına ulaşabilsem imkanı yok degil mi ?

• Arkadaşlar , yıl 2004-2005 sezonu hemen studyonun yanındaki Hasan Gürel Ilköğretim de 5.sınıf ögrencisiydim. Aralıksız her gün okuldan önce studyoda seyirci olmak için ATV studyolarına giderdik arkadaşlarla okul pantolonlarıyla . Bir kadın gelir tipimize üstümüze bakar bir turlu bizi seçmezdi pantolonunuz okul için mi diye sorardı, en son sinirlenip bu yedek pantolon demistim gel bakalim diyip beni studyoya almıstı , iceride onceden cilgin deve kusu oyununu oynatmislardi bana , guzel oynadin yayinda da oynayacaksin demislerdi oynamistim da zaten ve kazanmistim. Tek hatirladigim kamera yüzüme amansız bir zoom yapmıstı kendi yuzumu karsimdaki ekranda gorunce utanmistim yuzum kizarmisti Simdi şöyle bir durum var ben o yayının görüntüsünü istiyorum bir şekilde bulmam lazim 2004-2005 goruntulerini bulsam tek tek bütün bölümleri izlerim hiç sıkıntı değil ama bulamıyorum. Atv de arşivci tanıdığı olan varsa gelin bulalım şunu

• Hugo'yu gerçek sanırdım cadıya yenilince üzülürdüm yine karısını kurtaramadı diye trt de şey vardı adını hatırlamıyorum ama şişeleri toplayalım çöpleri boşaltalım falan talimatlar vererek oynatıyorduk bileniniz varmı programın adını?

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Hugo'yu gerçek sanırdım cadıya yenilince üzülürdüm yine karısını kurtaramadı diye trt de şey vardı adını hatırlamıyorum ama şişeleri toplayalım çöpleri boşaltalım falan talimatlar vererek oynatıyorduk bileniniz varmı programın adını?

Kasaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eskimiş ama yazayım belki katılanlar gelir okur. Hatırladığım kadarıyla internet sitesinden üye olduktan sonra herhangi bir yere başvurmadan rastgele şekilde telefon numaramızdan arandık. Katılmak isteyip istemediğimiz soruldu ve gün verildi. O günün sabahı kalkıp telefonun başına geçtikten sonra tekrar arandık, önce şu tuşa basınız diye zannımca sistemin çalışıp çalışmadığı test edildi, sıramın geleceği uyarısı verildi ve yayındaydım. Oyun hakkında herhangi bir bilgi verildiğini hatırlamıyorum, stüdyodan bi kızla karşılıklı olarak bir oyun oynadık halen daha o oyunun mantığını çözebilmiş değilim :D. Yenildim ve uğurlandım. Bir zaman sonra tekrar arandım ve bu sefer arayan direk Tolga abiydi. Programa katılacak çocuk bulamadıklarından mı nedir direk kendisi programa katılmamı rica etti, ben zaten asosyal ve utangaç bir çocuktum direne direne kabul etmedim, çok çabalamıştı. Küçük bir detay, Tolga abi beni ikna etmeye çalışırken aynı anda simit yediğini ve yanındaki birisinden çay istediğini hatırlıyorum. Keşke çocuk kalsaydık diye klişe bi laf da söyliyim. Katılanlara selamlar, o stüdyodaki kıza da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 1 Kasım 2020; 14:53:1 >

• Birkaç kez aramıştım, operatör çıkıyordu ve kapanıyordu :) Hatta "... hoş geldiniz..." ifadesini duyunca kalbim deli gibi atmıştı. Bağlanacağım diye düşünmüştüm. Alakası yokmuş. Gümbürt vagon en sevdiğim oyunuydu :(

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Sizin oyun Dalgacı ile Dişlek olsa gerek. Onda iki kişi oynayabiliyordu :) Dalgacı ile Dişlek'in Karkayak oyunu harikaydı. Çok severdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 12 Kasım 2020; 19:59:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.