Şimdi Ara

hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sanırım hepimiz hugo ve tolga abi programını izlemişizdir hatta yeterince sanslı olanlarımız yarışmaya katılmıştır bile ki bende onlardan biriyim hatta elimde babamın kaydettiği program cdsi var neyse fazla uzatmadan katılanlar gelin hep beraber eski günleri analım biraz
     hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği

ÖNEMLİ NOT
    Yarışmada küfür eden çocuğun videosunu bulana ödül verecem( gerçi tolga abi yalanladı bunu ama...)

HUGO ve Tolga abi Nedir

Hugo, 1993-2008 yılları arasında yayınlanan çocuk programı.

1993 yılında Kanal 6'da başlayan programın ilk sunucusu Tolga Gariboğlu'dur. 1996 yılında yayından kaldırıldı. 2001'de yeniden ekranda olup Show TV'de devam etti. 2002'de tekrar yayından kaldırıldı. 2003'te ekrana dönüp Cine5'te devam etmiştir. 2004'te atv'ye geçti. 2005 yılında yeniden yayından kaldırıldı. 2006 yılında tekrar ekrana geçip Kanal 1 ekrana geldi. 2007 yılında Kanal 1 TMSF'ye satıldıktan sonra Tolga Gariboğlu programdan ayrıldı. 2008'de ekrana veda etti.

daha gelişecek burası

Tolga abi yıllar sonra yeniden hugo oynatmış ahanda videosu
    [DHTUBE=]http://m.youtube.com/watch?v=tDja0fo6fMQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DtDja0fo6fMQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x86 based human -- 8 Aralık 2013; 1:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok yalnız kalmışsın mesaj atıyım bare

bende hep katılmak istemiştim babam iki kere mesaj attı katılım için o kadar kontör gitti ama aramadılar
  • ben katilmistim.

• biri küfür etmişti sakın buraya yazmasın
  • Bir turlu katilamamistim

• Of unutulmaz ya abim küfür et kapat küfür et kapat diyip duruyodu efsane olursun len falan diyordu da yaş daha 10 falan ne anlarım ben efsaneden legend'dan legendary'den...
  • otlansın eskiler canlandı birden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum biz fakirdik lan katılamadım fatura çok gelir diye hep izlerdim bazende başkası oynarken telefon tuşlarına basardım
  • bende katılmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de katılmıştım(yalan söyleyeni dövmüyorlar ya)
  • Katılamamıştım.
  • 2 kere katıldım

• bende katıldım, küfür eden benim hatta
  • Çocukken çok küfürbazdım ailede tek erkek çocuk olduğum için hep bana küfür ettirirlerdi bi kere de tolga abiye sövdük ünlü olduk bu nedir arkadaş ya istemiyorum böyle kötü ün

• 4 de bas 4de bass aaaa ama olmadı bak hugo yarışı kaybetti...

hugonun a.........

çok ayıp tolga abinle yarış.........

tolga abinin a......

ama kanal 6 kanalın......

kanal 6tının a...............
  • Çılgın deve kuşu oynamıştım
  • Ben kufur eden cocugu hatirlamiyorum ama kizin birisi tam buyuk odulu kazanmak uzereyken cisim geldi deyip teleconu kapatmisti onu hic unutmam

• Telefonu bi düşüremiyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Olum biz fakirdik lan katılamadım fatura çok gelir diye hep izlerdim bazende başkası oynarken telefon tuşlarına basardım

içim parçalandı
  • Ben katılmıştım.Şansımada o programa Tolga Abi gelmemişti.Bir tane bayan sunmuştu programı.Çok üzülmüştüm.

Edit:Ben programa bizzat katılmıştım.Oraya getirilen çocuklardan biriydim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşayan Canlı -- 8 Aralık 2013; 0:30:31 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.