Şimdi Ara

hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Ben katılmıştım.Şansımada o programa Tolga Abi gelmemişti.Bir tane bayan sunmuştu programı.Çok üzülmüştüm.

Edit:Ben programa bizzat katılmıştım.Oraya getirilen çocuklardan biriydim ben.

aynen bendede öyleydi yoksa senmiydin beni yenen ayrıca tuşla ilgisi yok onun kendi oynuyordu ondan yoksa ben yenerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet beni içerde bir yere almışları.Sözde oyun oynayacaktık ama onlar oynadı ben birşey yapmamıştım.Hatta madenli oyundu sanırım tam hatırlamıyorum tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşayan Canlı -- 8 Aralık 2013; 0:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Ben katılmıştım.Şansımada o programa Tolga Abi gelmemişti.Bir tane bayan sunmuştu programı.Çok üzülmüştüm.

Edit:Ben programa bizzat katılmıştım.Oraya getirilen çocuklardan biriydim ben.

Ne kadar hevesli bir şekilde anlatmışsın o an ki yaşadğın mutluluğu , sevinci, heycanı hala hiç kaybetmemişsin
  • Bi program vardi mavi takim ve kirmizi takim vardi yarisiyorlardi inekler tavuklar falan varfi hatta programin sonunda balonlari patlatarak cekilis bileti ariyorlardi neydi la o programin adi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Bi program vardi mavi takim ve kirmizi takim vardi yarisiyorlardi inekler tavuklar falan varfi hatta programin sonunda balonlari patlatarak cekilis bileti ariyorlardi neydi la o programin adi

oha ne alaka la hugoyla

• quote:

Orijinalden alıntı: x86 based human

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Bi program vardi mavi takim ve kirmizi takim vardi yarisiyorlardi inekler tavuklar falan varfi hatta programin sonunda balonlari patlatarak cekilis bileti ariyorlardi neydi la o programin adi

oha ne alaka la hugoyla

Hugoyla o favori programimdi aklima geldi

• Kaç kere aradım da beklettiler beni hatta :(
  • İlk okula gidiyordum.Okula gitmediğim bir gün cesaret edip aradım,telefona bir kadın çıktı tam bir şeyler diyordu ki nedense tırsıp kapatmıştım
  • annem aramıştı ben yarışıyım diye ama hat düşmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: x86 based human

Evet sanırım hepimiz hugo ve tolga abi programını izlemişizdir hatta yeterince sanslı olanlarımız yarışmaya katılmıştır bile ki bende onlardan biriyim hatta elimde babamın kaydettiği program cdsi var neyse fazla uzatmadan katılanlar gelin hep beraber eski günleri analım biraz
     hugo ve tolga abiye katılmış olanlar derneği

ÖNEMLİ NOT
    Yarışmada küfür eden çocuğun videosunu bulana ödül verecem( gerçi tolga abi yalanladı bunu ama...)

HUGO ve Tolga abi Nedir

Hugo, 1993-2008 yılları arasında yayınlanan çocuk programı.

1993 yılında Kanal 6'da başlayan programın ilk sunucusu Tolga Gariboğlu'dur. 1996 yılında yayından kaldırıldı. 2001'de yeniden ekranda olup Show TV'de devam etti. 2002'de tekrar yayından kaldırıldı. 2003'te ekrana dönüp Cine5'te devam etmiştir. 2004'te atv'ye geçti. 2005 yılında yeniden yayından kaldırıldı. 2006 yılında tekrar ekrana geçip Kanal 1 ekrana geldi. 2007 yılında Kanal 1 TMSF'ye satıldıktan sonra Tolga Gariboğlu programdan ayrıldı. 2008'de ekrana veda etti.

daha gelişecek burası

Tolga abi yıllar sonra yeniden hugo oynatmış ahanda videosu
    [DHTUBE=]http://m.youtube.com/watch?v=tDja0fo6fMQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DtDja0fo6fMQ

Yayina gittim

• Bende katılmıştım . Yayına bağlandığımda Tolga Abi çok şeker mi yiyorsun diye sormuştu bende hayır demiştim dişlerimin çürük olduğunu nerden biliyorsa
    Her neyse şu 2 kişi oynanan karda kayılan bir oyun vardı onda yarışmıştım 62-13 yenmiştim ama hediyem gelmemişti

• Hergün izlerdim,çokta severdim adaşımı.Telefonla aramayı cok isterdim ama annem izin vermezdi :(

• ben oyun bittikten sonra kapamıştım telefonu arkadan konuşma sesleri geliyodu acaba salaklıkmı ettim hemen kapamakla

• Ben stüdyo ya gitmiştim bizim eve yakındı hey gidi günler hey

Hani stüdyoda oturan ufaklıklar oluyodu ya işte oradaydım bende
  • Elbette ben de katıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep arıyodum ama bağlanamıyordum.
  • o küfür eden çocuk şimdi dh da yazarsa yarılırım
  • tolga abi hügoya basıyorum basıyorum gitmiyor

hugonunda seninde ... :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=N4I92VdlPE8 işte küfür edilen yayın (idare edin artık)
  • Ben hemen ölmüştüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.