Şimdi Ara

Hugh Jackman deri kanserine yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burnundaki şişkinlik nedeniyle doktora giden ünlü oyuncu Hugh Jackman, deri kanserine yakalandığını öğrendi.

Eşi Deborra-Lee Furness’in uyarısıyla doktora giden 45 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, kötü bir haber aldı.

Burnundaki şişkinliği kontrol ettiren Jackman, bunun deri kanseri olduğunu öğrendi. Tedavisine başlanan Jackman, operasyon geçirdi.

Ünlü aktör, burnu bantlı şekilde çektirdiği bir fotoğrafını da Instagram’da paylaştı.

Hugh Jackman, hayranlarına “test yaptırın” çağrısı da yaptı.

İnsanlar grip olur gibi kanser olmaya başladılar la

• Duyunca şok oldum. İnşallah sağlığına kavuşur. Onun gibi kaliteli az aktör var.
  • Çok üzüldüm inşallah kısa sürede iyileşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.Beğendiğim aktörlerden.
  • En sevdiğim aktörlerden.Duyunca üzüldüm.Umarım kısa sürede atlatır ve iyileşir.
  • Basligi okuyunca hadi be dedim , cidden son gunlerde millet grip olur gibi kanser oluyor , sonumuz hayrolsun...

• İnşallah iyileşir severiz kendisini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün Prisoners filmini izledim. Sevdiğim oyunculardan kendisi inşallah sağlığına kavuşur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah kısa sürede iyileşir duyunca şok oldum hakikatten.
  • sevdiğim aktörlerdendir
  • Baya sevdiğim bi aktör, umarım çabuk iyileşir.
  • vay volverin .geçmiş olsun reis
  • Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
  • en sevdiğim 5-6 aktörden birisidir. inşallah en kısa sürede sağlıgına kavuşur .
    ancak ben bu adamla ilgili başka bir konuya daha değinmek istiyorum . kendinizi hugh jackman'ın yerine koyun bi düşünün . zenginlik en alası , yakışıklılık gayet iyi , vücut vs vs süper , şöhret desen o da var , karizma dersen o da yerinde .
    ama tüm bunlara ragmen kendinden yaşca büyük birisi ile evli . ve bi hugh reyize bakın birde eşine bakın . işte adamlık böyle bişey hangimiz bu adamın yerinde olsa böyle birisi ile evli olurduk . vallaha şaştım kaldım hatta '' acaba eski karısı mı ?' diye düşündüm . ciddi manada hugh reyizi bir kez daha takdir ettim ...
     Hugh Jackman deri kanserine yakalandı

• En sevdiğim bir kaç oyuncudan biri. Biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle.

• deri kanserinde erkenteşhis önemlidir..büyük olasılıkla atlatacaktır.
  • Şükür ki erken teşhis konmuş.Kanserde bu önemlidir.En kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.Sevdiğim bir aktördür.

• Umarım kısa sürede iyileşir,şu an yaşayan sayılı aktörlerden biri
  • çok üzüldüm umarım iyileşir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.