Şimdi Ara

elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı


    elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı


    elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı


    elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı


    elvis presley in obeziteye yakalanması ve hayatı


    Elvis ise farklı olarak son yıllarda obeziteye yakalanmıştı. Sabahları kahvaltıda onlarca sosis, bal, tereyağı ve ekstra malzemeler içeren hemen hemen yarım metrelik bir sandviç yiyordu. 1973 yılında eşinden boşanan Elvis Presley, 1977 yılında Indianapolis’teki son konserinden sonra 16 Ağustos 1977 tarihinde öldü. Ölümünden sonra açıklama yapan Doktor Jerry Francisco ölümüne kalp yetmezliğinin neden olduğunu söyledi. Kral’ın cenaze törenine yüz binlerce hayranı ve seveni katılırken, o dönemin ABD Başkanı Jimmy Carter’ın isteği üzerine Beyaz Saray resmi bir başsağlığı mesajı yayınladı. Elvis Presley’in Graceland’deki evi ise daha sonra müzeye çevrilerek önemli bir turizm mekanı haline dönüştürüldü. Elvis’in evi önünde her sene ölüm yıldönümünde sevenleri toplanarak onu anarlar. Sayıca hiç de az olmayan bir kısım hayranı ise onun ölmediğini, ölemeyeceğini başka bir diyarda olduğunu anlatan sözler sarf eder ve bunu anlatan giysiler giyerler.


    8 Ocak 1935’te Mississippi’de kamyon şoförü bir babanın ve dikiş makinesi operatörü bir annenin ikiz çocuklarından biri olarak dünyaya geldi. İkiz kardeşini doğumdan önce kaybetti, yoksullukla mücadele ederek tek çocuk olarak büyüdü.

    Okuldan mezun olduktan sonra Crown Elektrik firmasında kamyon şoförlüğü yapan Presley, o dönem kamyoncular arasında meşhur olan favorilerini üretmeye başladı. Daha sonra dikkat çekici kıyafetler giymeye özen gösteren Presley’in ses tonundan ve müzik tarzından çok etkilen plak yapımcısı ve müzik şirketi sahibi Sam Phillips ile 1954 yılında Gitarda Scotty Moore, bas gitarda Bill Black ile birlikte üçlü ilk stüdyo kayıtlarını yaptı.

    Sun Records’la yaptığı kontrat RCA Record firmasına satılınca Presley, kariyer basamaklarını tırmanmaya başladı. Burada yaptığı single ve albümlerle tüm dünya tarafından konuşulan bir isim haline gelen Elvis Presley, aldığı birçok ödülle birlikte yaşamı boyunca her türlü şöhret, unvan ve zenginliği yaşamayı başardı. Son yıllarda obezite hastalığına yakalanan Presley, 1977 yılında Indianapolis’deki son konserinden sonra 16 Ağustos 1977 tarihinde kalp yetmezliğinden öldü.

    Giyim tarzı, müziği ve yaşamıyla ölümünün ardından da taklit edilmeye devam edilen ve sahip olduğu milyonlarca hayranını hiç kaybetmeyen Elvis Presley’in Graceland’daki evi ise daha sonra müzeye çevrildi.


    1950 darbe 60'lara damga vuran Kral lakaplı Rock şarkıcısı Elvis Presley, 42 yaşında uyuşturucu kullanımı sebebiyle ölmüştür.(1977)
    Ancak Elvis'in ölümünün sahte olduğu ve ölmediği dedikoduları popüler bir konu olmuştur. Elvis, o zaman gerçekten ölmediyse bile şu an gerçekten ölmüştür bu işin ayrı boyutu. Ancak 1935 doğumlu süperstar hakkında öldüğü andan itibaren ölüm haberinin yalan olduğu ve sıkıldığı yada başka sebeplerden dolayı ölüm haberi verildiği şeklinde pek çok komplo teorisi üretilmiştir.
    Elvis Presley, gerçekten 1950 ve 60'larda ortalığı kasıp kavuruyor, dünyaca sevilen bir müzik figürüydü. Ancak 1970'lere doğru popülaritesi düştü ve konserlerine artık sadece onun eski hayranları gitmeye başlamıştı Elvis'in ölüm haberi açıklandıktan sonra arkasından iyi bir kariyer hamlesi oldu diyenler Bile olmuştur. Ölüm haberiyle günü tekrar artmıştır

    Elvis Konserde

    Elvis'in gerçekten ölmediğine inananlar onun adını uyuşturucu ile mücadele birimi için çok gizli bir dosya üzerinde çalıştığı ve bu sebepten Tanık koruma programına alınarak gizli bir kimlikle yaşadığını iddia etmişlerdir. Aslında bu iddia için ortaya atılan teoriler gerçeğe şüphe uyandıracak bulgulardır.
    Elvis Presley'nin ölmediğini ileri sürenlerin iddiaları şöyle sıralanabilir.
    -Elvis'in cesedinin bulunduğu zaman üzerinde ne olduğu, ne zaman öldüğüne dair şahit tutanaklarında uyumsuzluklar dikkat çekmektedir.
    -Elvis'in cenazesinde ki tabutu oldukça ağırdır. Elvis öldüğü zaman obezite ile mücadele ediyordu gerçekten. Yüksek kiloluydu ancak şahitler, tabutun nerdeyse 400 kilo olduğunu söylüyor. Komplo teorisyenlerine göre tabutun İçerisi Tuğla doluydu.
    -1977 Elvis in kuzeni tarafından çekilen ve bir dergiye satılan fotoğraflar, onun hayatta olduğu zaman çekilen son fotoğraflarına hiç benzememektedir.
    -En popüler teori, ölümünden bir gün önce ona benzeyen tuhaf bir adamın Arjantin'e bilet alıp Memphis'ten ayrılmasıdır. Çoğu kişi bu kişinin Elvis'in ölüm haberlerinden bir gün önce şehri terk ettiğine inanılmaktadır.
    -Elvis Presley nin uzun yıllar menajerliğini yapan Tom Parker ölümünden Kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada "Kral ölmedi neden moralinizi bozuyorsunuz. Elvis hayatta kalbimizde yaşıyor. Bu sabah onunla konuştum ve bana yolla devam etmemi söyledi" şeklinde tuhaf Bir açıklamada bulunmuştur.
    -En ilginç detaylardan biri de Elvis'in o dönemin başkanı Nixon ile arasında yapılan buluşmadır. Elvis, başkana bir mektup yazarak uyuşturucuya karşı savaş konusunda hükümete yardımcı olmak istediğini bildirmiştir. Yani bir nevi federal Ajan olmayı ummuştur. Ayrıca beyaz salon Beyaz Saray yemek salonunda Elvis'e gerçekten bir rozet verilmiştir. Artık burada jest olsun diye mi verildi yoksa başka bir amaç mı taşıyordu bilinmez.

    Elvis Presley bir döneme damgasını vurmuş gerçek bir kraldır. Elvis, şarkıları yanısıra dansları ve şekli ile insan vücudundaki pelvis kemiğine benzetildiği için pelvis lakabı da verilmiştir. Onun ölmediğine inananlar Elvis'in hayranlarından sıkıldığı ya da sokakta artık yürüyememekten bunaldığı için böyle bir yola başvurdunu ileri sürülmektedir.
    Ölümünün ardından Memphis'te bulunan mezarı birkaç kez çalınmaya çalışılmış, tabut ve mezar taşı buradan alınıp onun Memphis'te ki malikanesine nakledilmiştir.
    Elvis'in ölmediğine inananlar ölüm sonrası aktivitelerini takip etmeyi sürdürmüşler hatta dernek kurup internette kanıtlamak için paylaşım yapmayı sürdürmektedirler

    şarkıyı söylemeye nefesi yetmiyor
    https://www.youtube.com/watch?v=WClMVWVMEXc


    http://www.lojiblog.com/soforlukten-rockn-rolla-uzanan-bir-hayat-oykusu-elvis-presley/
    Tarihi Gerçekler Ve Komplo Teorileri
    Elvis'in Ölümü Sahtemiydi
    https://www.tarihkomplo.com/2017/01/elvisin-olumu-sahtemiydi.html


    https://thomasrowley.wordpress.com/tag/elvis-presley/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 19 Kasım 2018; 1:8:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.